Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

CITY EXPRESS I fashion&friends

Pomoc! Da li vam se desilo da kurir nece da dostavi posiljku? 5 dana cekam i reklamacije I napuse odsutan primalac i kao zauzeta sam A nije tacno jer cekam Posiljku? Da li se vrati i kako istu da porucim i da li moze dr sluzba kad oni nece da dostave?
2024 10 04
U Fashion & Friends ne bih uzela nikad nista...Kupila Replay patike i obula ih 20 puta,pocele da pucaju,ja ih reklamirala i oni odbili reklamaciju uz obrazlozenje kao prane u masini a nikad ih nisam prala u masini pa ni pod vodom..Strasno...ostala sam i bez para i bez patika Da vam odgovorim...postoji mogucnost da kurir nece da donese iz nekog njima poznatog razloga....ako imate broj posiljke proverite gde je paket,a ako ne,nisu ni poslali
2024 10 04
Prosle godine sam narucila neke papuce koje su mi bile male, pa sam htela da ih vratim. Zvala sam City nekoliko puta i "zakazala" kurira koji se nikad nije pojavio i papuce nisam uspela da vratim. Sad sam porucila cipele, koje mi nisu odgovarale i sela sam im na zivot od telefonskih poziva, da bi se posle nekoliko dana i zakazanih kurira neko ipak pojavio.. Uzas su.
2024 10 05
Ja sam uzela neke Inuikii i za sada je sve u redu, a uvazili su mi reklamaciju za Tommy H. patike koje su isto pukle posle par meseci. Odnosno jedna je pukla, a kao nove su bile jer nije ni proslo nesto mnogo od kupovine niti sam ih nosila mnogo. Kurirske sluzbe i kuriri kod nas su generalno uzas.
2024 10 05
Ja do sada nisam imala problema sa povraćajem robe ni sa kuririma.
2024 10 05
Ako su Vam poslali poruku na viber, mozet epreumseriti paket na paketomat. Ja stalno porucujem i stalno preusmeravam na paketomat. Mnogo je lakse i jednostavnije, a sada svuda ima paketomat. Poslednji put mi je pisalo odsutan primalac pozvala sam call centar, i bilo je sve reseno sutradan.
2024 10 07