Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Devojke kada prihvatate povrat?

Jeste sajt za polovno i ne očekuje se novo, ali ako je malo pohabano, trebalo bi da piše u opisu, da se zna na čemu smo. Nekom smeta pohabano, nekom ne, a i zavisi koji komad je u pitanju, jer nekim stvarima pohabanost i daje neku draž, tipa Levisu, ali kod neke fensi majice pohabanost ne dolazi u obzir. Kupih pre neki dan Yamamoto haljinu, ispostavilo se da ima vrlo vidljivu rupu, iako nije bilo napisano u opisu, ali na primer i da je pisalo, opet bih je uzela, a verujem da bi neko drugi dramu napravio. Zato treba napisati, jer nekom i ne smeta oštećenje, a kome smeta da zaobiđe i da se izbegne problem.
2024 10 09
> MionaAnita: > Ja sam moram da dodam da je ovo sajt za polovnu garderobu (ne pricam za vas konkretno slucaj pricam uopste) znaci ne moze se ocekivati da ce se dobiti nova stvar sem ukoliko se ne prodaje sa etiketom a to clanice vrlo cesto zaborave. Znaci ako zelis novo ides u radnju ako zelis povoljno i polovno kupujes ovde. Prosta matematika. Zasto postoji selekcija za stanje stvari?!
2024 10 09
> Milica9933: > > MionaAnita: > > Ja sam moram da dodam da je ovo sajt za polovnu garderobu (ne pricam za vas konkretno slucaj pricam uopste) znaci ne moze se ocekivati da ce se dobiti nova stvar sem ukoliko se ne prodaje sa etiketom a to clanice vrlo cesto zaborave. Znaci ako zelis novo ides u radnju ako zelis povoljno i polovno kupujes ovde. Prosta matematika. > Zasto postoji selekcija za stanje stvari?! Ovde se obicno najvise kupuju stvari koje su naznacene ''kao nove''. Kad i napises da nije savrseno, vec da ima neku manu, onda se potencijalni kupac istripuje i pomisli svasta(nista dobro). Opis je ono sto prodaje odecu, ko je vest sa recima taj dobro i prodaje, samo kriterijumi u kategorijama nam se razlikuju. Eto ja npr. ne priznajem kategoriju koju cesto svuda na internetu pisu, a to je ''kao novo'', a noseno je. A ovde sam naisla da je ''novo bez etikete'', a noseno nekoliko puta. U pravilniku ovog sajta pise da i kao prodavci i kao kupci imamo svoje obaveze. Ako posaljemo stvar koji ne odgovara opisu, duzni smo da vratimo novac, nema ono''ne primam reklamacije''(a to ako kupcu recimo se ne svidja kako mu stoji, to nije nasa stvar). A kao kupci duzni smo da se dobro raspitamo o predmetu koji kupujemo, ne da letimo i da se zalecemo.
2024 10 09
> MionaAnita: > Ja sam moram da dodam da je ovo sajt za polovnu garderobu (ne pricam za vas konkretno slucaj pricam uopste) znaci ne moze se ocekivati da ce se dobiti nova stvar sem ukoliko se ne prodaje sa etiketom a to clanice vrlo cesto zaborave. Znaci ako zelis novo ides u radnju ako zelis povoljno i polovno kupujes ovde. Prosta matematika. Ne bih se složila baš sa ovim, jer ukoliko je nešto navedeno da je kao novo i bez mana, isključivo takvo treba i da bude, bez obzira što je ovo sajt za polovnu garderobu.
2024 10 10
> MionaAnita: > Ja sam moram da dodam da je ovo sajt za polovnu garderobu (ne pricam za vas konkretno slucaj pricam uopste) znaci ne moze se ocekivati da ce se dobiti nova stvar sem ukoliko se ne prodaje sa etiketom a to clanice vrlo cesto zaborave. Znaci ako zelis novo ides u radnju ako zelis povoljno i polovno kupujes ovde. Prosta matematika. Ima dosta varijacija što se tiče stanja polovne odeće. Izvinite, ali Vaš komentar mi deluje kao da sad treba da budemo zadovoljni sa bukvalno kakvom god stvari, tj. stanjem - osim ako nema etiketu. Ne bih se složila. I kupila sam i prodala dosta stvari, što sa etiketom, zatim stvari koje su bukvalno samo oprane i stvari koje su sa oštećenjem, ali još nosive. Poenta je da se tačno opiše, sa svim manama (ako ih ima), formira cena u skladu sa tim i sigurna sam da ima kupaca za svaku kategoriju. Ne zanima me što je sajt za polovnu garderobu, pa kao budi sretna što si išta dobila za taj novac, otprilike. Želim stvar opisanu u oglasu, neću da nagađam o kvalitetu materijala i stanju, niti da li se i koliko ofucalo od jednog ili pet nošenja. Sve je to u redu, samo da se navede, a ja ću odlučiti da li ću to kupiti. Samim tim će se izbeći, što Vi kažete, da članice nešto treba da pamte ili zaboravljaju.
2024 10 10
Ja sam i u radnjama vidjala nove stvari sa čupkicama mnogo puta, a u sh radnjama vidjala nosene stvari u ekstra stanju. Kupila sam dva puta u vidjenom stanju sa cupkicama kapute za jako mali iznos i sredila ih da izgledaju ko novi. Nosim ih često i kad se opet stvore čupkice obrijem brijacem kad je glatka tekstura, za čupkaste je dobar spomenuti aparat. Tako da ima rešenja, nije ništa strasno. I ako kupim kaput preko sajta za koji piše da je kao nov, a ima toga, ja to sredim, jedino sto uvek kupim za mali iznos i u skladu sa tim i ne očekujem perfektno stanje, pa se često pozitivno iznenadim
2024 10 10
jecaikaja isto, i to ne mislim na stvari od 1000-5000, vec na stvari od po nekoliko stotina evra. Neke stvari su prosto sklone cupkicama, takav je materijal bez obzira na cenu ili brend. Imala sam trenerke koje su pravile te cupkice npr. samo ih operem i stvori se, nosim jednom stvori se. Kosulje koje nisam ni nosila ili sam ih samo probala isto, kupljene tako pa ajde ti dokazi. Dzemperi standardno bez obzira na kvalitet materijala. Samo sto to treba sve uslikati ili napisati da je roba sklona stvaranju cupkica, poslati dodatnu sliku cisto da kupac zna.
2024 10 10
1 2