Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ste primetile???

Da dosta clanica ne zna razliku izmedju retro i vintage stvari? Nije sve sto je retro-vintage. Takodje, primecujem trend neverovatnih cena za sve sto je retro a to mi je van svake pameti. Firmirane stvari-ok ali ne nikako previsoke cene samo zato sto je nesto staro pa i ako je ocuvano.
2024 10 11
Bukvalno svaki dan razmišljam da otvorim jednu temu o tome i izbacim bes, pa rekoh ajde što da me svi mrze, ionako niko ne misli da je to bitna stvar. I onda uđem u kategoriju vintage haljina i vidim "zara novo sa etiketom", "sinsay vintage" itd, pa poludim. Tako da hvala što si opet pokrenula ovu diskusiju, mada nema o čemu ni da se diskutuje. Zna se šta znači vintage, i ako nešto samo liči na vintage mora da stoji umesto toga "retro" i tačka. Nekima treba da se crta
2024 10 11
Ili "potpuno novo", a noseno minimum 1 Ili "gothic" jer je crne boje Ili "pin-up" samo jer ima tufne Ili "korset" jer ima onaj sav oko grudi, a nigde fisbajna ni zice
2024 10 11
Sad sam bas usla u tagove, na prvoj strani za pinup stoji tracht sa sve gothic, pinup i ostalim tagovima 😭😭😭
2024 10 11
> UltraStore: > Ili "potpuno novo", a noseno minimum 1 > Ili "gothic" jer je crne boje > Ili "pin-up" samo jer ima tufne > Ili "korset" jer ima onaj sav oko grudi, a nigde fisbajna ni zice Sve si rekla!
2024 10 11
Problem je i što na nekim novim modelima piše vintage fit i slično i kad se to stavi u opis, izlazi u pretrazi, ali ajde to još i da se desi, generalno članice pojma nemaju šta prodaju. Još gore je kad ne napišu za vintage stvar da je vintage i onda je nikad nećemo ni naći. Ja u tagove često pišem i vintage i retro za vintage stvari. Mislim da je to ok.
2024 10 11