Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Steampod presa za kosu - iskustva?

Razmišljam da kupim ovu presu ali s obzirom da ima jako visoku cenu, ne znam da li da rizikujem. Jel je neka članica koristi ili je imala iskustva sa njom? Zanima me da li je dobra investicija što se tiče ispravljanja kose i da li stvarno manje oštećuje kosu od klasične pegle za kosu? 😊
2024 10 27
Nije vezano za ovu vasu presu ali evo da podelim sa vama moje iskustvo. Odlucim ja da kupim neku presu za kosu kad sam bila jos srednja skola ( znaci ima tome sad vec skoro 15godina) 😂 i dobijem preporuke da uzmem izkljucivo neku sa titanijumskom plocama umesto keramickih, zato sto one manje ostecuju kosu. I nadjem neku u gigatronu, da vas ne lazem ali bila je tako oko 2000-3000din. I evo i dan danas je koristim i to vrlo aktivno i nije mi unistila kosu ni najmanje, naprotiv bude posle nje bas mekana lepa i sjajna. Tako da je mozda bolje da probate da nadjete i neku jeftiniju jer cena vrlo cesto nije merilo kvaliteta. 😊
2024 10 27
Imam L'Oréal-ovu steampod presu na paru već 3. godinu i malo je reći da sam oduševljena. Kupi i mirna si, uopšte ne razmišljaj, vredi svaki dinar i ne može da se poredi ni sa najkvalitetnijom drugom peglom. PS. Moj frizer samo nju koristi i žene dolaze kod njega u salon isključivo zbog te prese i ne postoji nezadovoljna žena. Tako da, uzimaj i u zdravlju da te služi!
2024 10 27
> Marica111: > Imam L'Oréal-ovu steampod presu na paru već 3. godinu i malo je reći da sam oduševljena. Kupi i mirna si, uopšte ne razmišljaj, vredi svaki dinar i ne može da se poredi ni sa najkvalitetnijom drugom peglom. PS. Moj frizer samo nju koristi i žene dolaze kod njega u salon isključivo zbog te prese i ne postoji nezadovoljna žena. Tako da, uzimaj i u zdravlju da te služi! Hvala ti na podeljenom iskustvu 😊 Nemaju je puno ljudi i onda su iskustva sa njom redja za cuti
2024 10 27
> Nenyanne: > Nije vezano za ovu vasu presu ali evo da podelim sa vama moje iskustvo. > Odlucim ja da kupim neku presu za kosu kad sam bila jos srednja skola ( znaci ima tome sad vec skoro 15godina) 😂 i dobijem preporuke da uzmem izkljucivo neku sa titanijumskom plocama umesto keramickih, zato sto one manje ostecuju kosu. I nadjem neku u gigatronu, da vas ne lazem ali bila je tako oko 2000-3000din. > I evo i dan danas je koristim i to vrlo aktivno i nije mi unistila kosu ni najmanje, naprotiv bude posle nje bas mekana lepa i sjajna. > Tako da je mozda bolje da probate da nadjete i neku jeftiniju jer cena vrlo cesto nije merilo kvaliteta. 😊 Pretpostavljam da nisi upucena da je princip rada ove prese vodena para i da košta par stotina eura zavisno od modela, i da jeftinije opcije za ovakav tip stajlera za kosu nema. 🙃
2024 10 28
> Ana2018: > > Nenyanne: > > Nije vezano za ovu vasu presu ali evo da podelim sa vama moje iskustvo. > > Odlucim ja da kupim neku presu za kosu kad sam bila jos srednja skola ( znaci ima tome sad vec skoro 15godina) 😂 i dobijem preporuke da uzmem izkljucivo neku sa titanijumskom plocama umesto keramickih, zato sto one manje ostecuju kosu. I nadjem neku u gigatronu, da vas ne lazem ali bila je tako oko 2000-3000din. > > I evo i dan danas je koristim i to vrlo aktivno i nije mi unistila kosu ni najmanje, naprotiv bude posle nje bas mekana lepa i sjajna. > > Tako da je mozda bolje da probate da nadjete i neku jeftiniju jer cena vrlo cesto nije merilo kvaliteta. 😊 > Pretpostavljam da nisi upucena da je princip rada ove prese vodena para i da košta par stotina eura zavisno od modela, i da jeftinije opcije za ovakav tip stajlera za kosu nema. 🙃 Jesam upucena, zato sam i napomenula da nema veze sa ovom za koju pitas i da ima klasicnih modela koje isto mogu da ne ostecuju kosu.
2024 10 28
Fina tema i ja sam zainteresovana za kupovinu iste,ali dvoumim se izmedju nje i dyson, sta mislite koja je bolja? Prema nekim recenzijama izmedju steampod 3 i 4 preovladjuje misljenje da je bolja trojka, da bolje radi posao i da je kosa sjajnija.
2024 10 28
> ParisT: > Fina tema i ja sam zainteresovana za kupovinu iste,ali dvoumim se izmedju nje i dyson, sta mislite koja je bolja? > Prema nekim recenzijama izmedju steampod 3 i 4 preovladjuje misljenje da je bolja trojka, da bolje radi posao i da je kosa sjajnija. I ja sam pročitala da je hvaljenija trojka, a da je četvorka bolja eventualno samo za talase ko pravi. A za Dyson Airstrait ima manje komentara po netu, ali su izgleda bolji nego za Steampod, mada i cena mu je prilično jača. I o njemu razmišljam, naročito jer kažu da manje oštećuje kosu nego Steampod.
2024 10 29
Ja je imam tek 6 meseci, koristim je 2 do 3 nedeljno. Ne znam gde je logika ali meni kosa mnogo zdravije izgleda. Inače mi je ravna kosa ali sa ovom peglom perfekcija da me zaustavljaju na ulici da mi pohvale kosu, žene naravno i pitaju šta koristim za kosu. I dobro je sto malo vremena oduzme jer se brzo ispegla a i lepo izgleda kad krajeve izvrnem, kao ono feniranje blow out. Po meni vredi svaki dinar iako mi nije bilo svejedno da dam toliki novac za peglu al opravdala je očekivanja. Ja sam čekala sniženje od 15% u Belisima shop jer je oko 45hij bila
2024 10 29
Meni je ipak cilj da kupim neku koja najmanje ostecuje.. zato sto se peglam konstantno A kad vec izdvajam veci novac nije mi ni bitna razlika u ceni preterano.. za sad sam vise opredeljena za dyson ali cekam jos neka iskustva pa da odlucim✨️ Hvala na odgovorima, bas znace iskustva, volela bih kad bih mogla da probam steampod na svojoj kosi
2024 10 30
> ParisT: > Meni je ipak cilj da kupim neku koja najmanje ostecuje.. zato sto se peglam konstantno > A kad vec izdvajam veci novac nije mi ni bitna razlika u ceni preterano.. za sad sam vise opredeljena za dyson ali cekam jos neka iskustva pa da odlucim✨️ > Hvala na odgovorima, bas znace iskustva, volela bih kad bih mogla da probam steampod na svojoj kosi Pa uvek mozes da vidis da li neki frizer u tvom gradu koristi nju. Ja mislim da cu ipak da je kupim, pa kako bude 😂
2024 10 30
Ja sam porucila u Nemackoj,probala,zapakovala i vratila. Teska,neprakticna, kosa bude kao da si je mokru peglala pa svaka dlaka vodi svoju pricu. A da sipas vodu u dozator treba obuka😄Srecno!
2024 10 31
Moja iskustva su za sad super, koristim je mesečak dana i meni je kosa lepša i zagladjenija nakon Stempoda nego sa običnom presom 😃 Jeste malo teža presa, ali mi to ne pravi problem, jer sa njom predjem celu kosu rekordno brzo. Ni sa sipanjem vode u rezervoar nisam imala problema, jako je jednostavno. Tako da sam ja vrlo zadovoljna 😊
2024 12 25