Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Mleko za telo

Nemam naviku da nakon svakog tusiranja mazem telo. Nije mi tesko, ali skoro svaki losion koje sam do sad probala je kao mast, kao da sam nesto stavila na kozu, jedino kad se suncam na jakom Suncu ne deluje tako, a inace godinama nikako da "pogodim" nesto sto bi moja koza upila i sto ne bi imala osecaj kao da sam se negde umastila necim... Koza tela mi je normalna, malo noge mozda malo suve od depilacije, ali nista preterano. Nivea, dove, oriflajm, avon, sa mirisom, bez, nema koje nisam probala... Sve mi je uzas. Mixa sa narandzanstim slovima mi je bilo donekle OK, ali skoro su navodno promenili samo pakovanje tj dizajn, medjutim tvrdim da je promenjen i sastav.. Sta vi koristite i imate li neku preporuku za mleko/losion koje nije masno?
2024 10 29
Trenutno imam ovaj Illiyoon Fresh Moisture losion za telo. Nije lepljiv, upije se. Miris se nece svima svideti, vise je letnji nego sto je za zimu.
2024 10 29
Neutrogena, bilo koje
2024 10 29
> Stuplja75: > Neutrogena, bilo koje Hvala vam puno, bili ste u pravu, kupila sam Neutrogena, nije ogromno pakovanje i ajde da probam. Odlicno je, hvala puno na preporuci i pomoci, konacno sam nasla da mi odgovara, a tako dugo sam trazila, hvala jos jednom. 🤗
2024 11 18
> Bilja127: > > Stuplja75: > > Neutrogena, bilo koje > Hvala vam puno, bili ste u pravu, kupila sam Neutrogena, nije ogromno pakovanje i ajde da probam. Odlicno je, hvala puno na preporuci i pomoci, konacno sam nasla da mi odgovara, a tako dugo sam trazila, hvala jos jednom. 🤗 Nema na čemu 👍🍀
2024 11 21
Ja koristim Eucerin i odličan je. I ja sam svašta probavala
2024 12 16
Meni je Uriage Xemose ubedljivo najbolje od svih koje sam probala, a probala sam gooomilu jer mi je koža ekstra osetljiva...
2024 12 16
Meni je super Body Yogurt iz Body Shopa. Konkretno od Avokada imam. Upija se skroz i ne ostavlja lepljive niti bilo kakve tragove. Lagan je a hidrira lepo.
2025 01 27
Ziaja kakao najlepsi miris i lepo hidrira Mixa crvena za ultra hidrataciju
2025 01 29
Mixa :)
2025 03 05
Ja recimo imam bas suvu kozu ruku i nogu. I kad namazem bilo koje mleko ikad,i kad koza to upije,ja sam u tripu da to ne radi posao. I zato se pola zivota mazem iskljucivo uljima jer mi jedino ulja delimicno ostanu na kozi i koza ne bude suva.
2025 03 07