Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

clan ne odgovara na poruke

Pozdrav, da li ste imali iskustva da nekom od clanova napisete poruku, vezano za predmet za koji ste zainteresovani, a on vas ignorise, kulira..ne odgovara..iako je online npr. bio pre 15min_ ide li ovde negativan utisak
2024 11 30
https://mojekrpice.rs/help/20/koja-su-pravila-za-ostavljanje-utiska
2024 11 30
> Bundevica78: > Pozdrav, da li ste imali iskustva da nekom od clanova napisete poruku, vezano za predmet za koji ste zainteresovani, a on vas ignorise, kulira..ne odgovara..iako je online npr. bio pre 15min_ > ide li ovde negativan utisak Potpuno ih razumem evo meni se 2 clanice nisu javile da odustaju od kupovine a zamolila sam ih da mi jave u slucaju da dodje do toga tako da vise ti postane muka od svega. Naravno da ne ide negativan prodavac ima pravo da odgovori na poruku ili ne ima pravo da proda predmet kome zeli nije doslo do saradnje. U mom slucaju ne ide negativna razmenili smo podatke ali nije doslo do saradnje tako da to ti je to. Jednostavno naviknes na to i ides dalje
2024 11 30
> Bundevica78: > Pozdrav, da li ste imali iskustva da nekom od clanova napisete poruku, vezano za predmet za koji ste zainteresovani, a on vas ignorise, kulira..ne odgovara..iako je online npr. bio pre 15min_ > ide li ovde negativan utisak ne ide negativan utisak za to, procitajte pravila.
2024 11 30