Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, posao, karijera /

Online ankete

Zdravo,da li imate iskustva sa online anketama,ono kada dajete odgovore na pitanja i zaradjujete putem interneta? Stalno mi iskacu reklame takvog tipa,sajtovi poput Metro opinion,Shop panel,Digi opinion itd.. pa sam razmisljala da pokusam,da li nije u pitanju neka navlakusa da mi skidaju novac sa racuna?
2025 01 04
Licno sam clan Ipsos-a, i jeste da se ne zaradjuje puno,ali i ne oduzima puno vremena,s vremena na vreme stigne koja anketa, par puta sam imala ankete u nizu za koje treba izdvojiti vreme ali se dobro plati nakon toga. Drugi put dizem 2500din od njih bas sad . Kada se odlucite za isplatu novca potpisujete prvo ugovor koji vam salju na adresu ,proverite podatke svoje i nakon toga vam uplatu izvrse na racun koji ste naveli. Nema lazi nema prevere. Kod njih ima i opcija da uzmete vaucere u vrednosti od 800din za lilly i 1000din za dm kada skupite toliko, to nisam pokusavala ,a novac mozete zatraziti nakon skupljene 2500din
2025 02 07
Nije prevara, ja već godinama popunjavam ankete i može fino da se zaradi ukoliko ste član na više sajtova. Pogotovo ako se učlani još neko od ukućana pa sve ide duplo. :) Uglavnom se dobijaju vaučeri za Dm, Lilly, Maxi, Lidl, a neki paneli poput Ipsosa imaju opciju da se podigne novac.
2025 02 19
Da li mozete da ostavite link?
2025 08 04
Iz nekog razloga ne moze da se ostavi link. Ali kucajte na guglu samo ipsos izacice vam, takodje jtn panel, i tu sam pre neki dan dobila uplatu ali oni samo na paypal uplacuju a ipsos na racun u banci.
2025 09 01