Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sezonska snizenja

Svake godine gledam da, za vreme snizenja, kupim nove stvari kojima bih zamenila "stare" (stvari koje mi iz nekog razloga ne odgovaraju) i time imala savrseniju verziju onoga sto zelim. Primer: zelim poslovne bluze, ali nisam mogla da nadjem nigde da kupim da mi odgovaraju i cene i izgled, pa sam kupila obicne majice koje mogu nositi na posao, pa onda, kada kupim bluze, oglasim na prodaju majice da mi se ne bi pretrpavao garderober. Medjutim, ova godina je bas ocajna. Da li samo ja smatram trenutnu ponudu uzasnom? Gledala sam bluze i sve koje sam nasla su ili providne, ili previse siroke, a kratke ili imaju otvorena ledja?? A naravno, iako su na snizenju, sve su preko 2000??? Bas sam razocarana ovogodisnjom ponudom. Jedino sto mogu da se pohvalim da sam nakon visecasovnog shoppinga u TC Galeriji kupila samo hranu za macke i knjigu. Bar cu ove sezone ustedeti novac. Sta vi mislite o trenutnim trendovima i cenama? O kvalitetu precenjene garderobe u radnjama necu ni pricati
2025 01 04
Sniženja su nikakva, mada je to manje-više uvek i bilo tako ovde. Poređenja radi, pre neki dan sam na Asosu kupila 10ak stvari za 160 eur (haljine, farmerke itd., sve osim jednog duksa su bile na sniženju), jeste da ću da platim carinu I dhl 80 eur, ali dobro. Ovde kupim 2 stvari u H&M-u, račun 8000 😒
2025 01 07
Sa Asosa sam dosta kupovala - jednom sam upecala snizenje od dodatnih 50% na vec snizeno i kupila limited edition nike dukseve za 20ak evra po komadu, steve madden tasnu za 21 evro i jos dosta ulova. Kod nas ovi brendovi budu snizeni max 20% ako imas srece i za toliko :'D
2025 01 07
Znam sve, samo ubise sa carinom 😂 Par puta sam imala srece da mi dostavi Posta paket i platila sam samo carinu i PDV, ali u 99% slucajeva bude DHL i njihova "usluga" koja kosta 30 eur. Sto je najgore, naplate mi "uslugu" a ja imam tri dana posla da popunim formulare, odstampam i potpisem (mora svojerucni potpis), pa onda skeniraj pa salji njima, plus svi ostali dokumenti, i oni meni na kraju naplate a ja se ubih od posla 😂 Kad je Posta, samo dostave paket i kazu ti "plati toliko" i to je to.
2025 01 07
Znam sve, imala sam obe situacije za carinjenje paketa + UPS. Na kraju sam resila da odustanem od svega toga i sad kad mi nesto treba narucim kod drugarice u Italiju i ona mi donese kroz par meseci :D
2025 01 07
Što se mene tiče, trendovi u poslednjih nekoliko godina su baš užasni, kao i sama garderoba. Ili je preskupo ili je teška sintetika. Dođe mi da se oblačim na muškom odeljenju. 😂 Tako da sam u poslednjih godinu-dve baš minimalizovala stvari i kupovinu, što zbog toga što ne mogu da pronađem ono što mi se sviđa, što zbog nedostatka prostora u stanu u kojem trenutno boravim. Zato sam rešila da sve rasprodam. 😂
2025 01 09
> Her_Fashion: > Znam sve, samo ubise sa carinom 😂 Par puta sam imala srece da mi dostavi Posta paket i platila sam samo carinu i PDV, ali u 99% slucajeva bude DHL i njihova "usluga" koja kosta 30 eur. > Sto je najgore, naplate mi "uslugu" a ja imam tri dana posla da popunim formulare, odstampam i potpisem (mora svojerucni potpis), pa onda skeniraj pa salji njima, plus svi ostali dokumenti, i oni meni na kraju naplate a ja se ubih od posla 😂 > Kad je Posta, samo dostave paket i kazu ti "plati toliko" i to je to. Ja sam sada imala posla sa carinom. Cak imam i neki povrat za koji mi je naplacen PDV a kad sam ih pitala kako da dobijem povracaj PDV-a posto vracam robu bilo je da ce to da me kosta bas mnogo, da odustanem, da se ne isplati. Napravili neku nauku od najobicnijih stvari
2025 01 09
> UltraStore: > Svake godine gledam da, za vreme snizenja, kupim nove stvari kojima bih zamenila "stare" (stvari koje mi iz nekog razloga ne odgovaraju) i time imala savrseniju verziju onoga sto zelim. Primer: zelim poslovne bluze, ali nisam mogla da nadjem nigde da kupim da mi odgovaraju i cene i izgled, pa sam kupila obicne majice koje mogu nositi na posao, pa onda, kada kupim bluze, oglasim na prodaju majice da mi se ne bi pretrpavao garderober. > Medjutim, ova godina je bas ocajna. Da li samo ja smatram trenutnu ponudu uzasnom? Gledala sam bluze i sve koje sam nasla su ili providne, ili previse siroke, a kratke ili imaju otvorena ledja?? A naravno, iako su na snizenju, sve su preko 2000??? > Bas sam razocarana ovogodisnjom ponudom. > Jedino sto mogu da se pohvalim da sam nakon visecasovnog shoppinga u TC Galeriji kupila samo hranu za macke i knjigu. Bar cu ove sezone ustedeti novac. > Sta vi mislite o trenutnim trendovima i cenama? O kvalitetu precenjene garderobe u radnjama necu ni pricati Ja sam kupovala domace brendove za posao Legend, ps fashion i tiffany, viskozno moze da se nadje na snizenju do 2000 ili malo preko i odlucnog kvaliteta, pa pogledajte, a ranije je bilo i Orsay ali nema ga nazalost vise.... mozda i tom tailor da pogledate tamo ima jako lepih isto a i veliki su popusti sada...
2025 01 12
> Esprit21: > Ja sam sada imala posla sa carinom. Cak imam i neki povrat za koji mi je naplacen PDV a kad sam ih pitala kako da dobijem povracaj PDV-a posto vracam robu bilo je da ce to da me kosta bas mnogo, da odustanem, da se ne isplati. Napravili neku nauku od najobicnijih stvari Muka mi je vise da se cimam oko toga, ali s druge strane, ovde ne mogu da kupim ono sto mi treba/zelim pa nije bas da imam izbora (mada sam smanjila porucivanje od preko u odnosu na ranije).
2025 01 12
> makilis: > Ja sam kupovala domace brendove za posao Legend, ps fashion i tiffany, viskozno moze da se nadje na snizenju do 2000 ili malo preko i odlucnog kvaliteta, pa pogledajte, a ranije je bilo i Orsay ali nema ga nazalost vise.... mozda i tom tailor da pogledate tamo ima jako lepih isto a i veliki su popusti sada... Ne odgovara mi kalup kod tih brendova. Nista mi ne stoji lepo, najmanja velicina mi je prevelika i duzina je uvek upitna. Ili mi je siroko svuda, ili mi je siroko na struku, preusko na kukovima, ili mi je presiroko i prekratko kompletno svud. Cak i kad ponude po nesto u 32 (XXS)
2025 01 12