Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Molim vas pomozite

Naime,na moj profil je upao haker i salje svima redom poruke kako zeli da kupi predmet i salje clanovima kontakt,ljudima ne mogu da objasnim da nema veze sa mnom Sifra i mail su promenjeni,medjutim ponovo su upali na profil i slali poruke (stavljali su neki svoj) admini su kontaktirani ali se ne oglasavaju!! Da napomenem preko maila se logujem!! Poruka glasi: Pozdrav, zanima me vaša ponuda i spremna sam je kupiti, trebam dostavu na rub Srbije. Ovo je profil moje prijateljice, pa nam nije baš zgodno komunicirati ovdje. Možete li me kontaktirati na WhatsAppu? Molim vas, javite mi se, sigurna sam da ćemo se dogovoriti o svemu. Moj broj telefona je +380 675966326, zovem se Polina. Hvala! 😽💋
2025 01 17
Nema tu neke pomoci.. divno je to sto si stavila u opis i otvorila ovu temu! Ne znam da li si jos u mogucnosti da kad primetis da salju poruke,da i ti nekako tim clanovima pisaljes dodatne poruke upozorenja?..
2025 01 18
> RebelliousFleww: > Naime,na moj profil je upao haker i salje svima redom poruke kako zeli da kupi predmet i salje clanovima kontakt,ljudima ne mogu da objasnim da nema veze sa mnom > Sifra i mail su promenjeni,medjutim ponovo su upali na profil i slali poruke (stavljali su neki svoj) admini su kontaktirani ali se ne oglasavaju!! > Da napomenem preko maila se logujem!! > Poruka glasi: > Pozdrav, zanima me vaša ponuda i spremna sam je kupiti, trebam dostavu na rub Srbije. Ovo je profil moje prijateljice, pa nam nije baš zgodno komunicirati ovdje. Možete li me kontaktirati na WhatsAppu? Molim vas, javite mi se, sigurna sam da ćemo se dogovoriti o svemu. > Moj broj telefona je +380 675966326, zovem se Polina. > Hvala! 😽💋 Upravo sam htela da objavim da se pazite korisnika jokanikolic jer sam imala sličnu situaciju. Ostaviću u komentaru dokaze o tome.
2025 03 03
> daniicacusiic: > > RebelliousFleww: > > Naime,na moj profil je upao haker i salje svima redom poruke kako zeli da kupi predmet i salje clanovima kontakt,ljudima ne mogu da objasnim da nema veze sa mnom > > Sifra i mail su promenjeni,medjutim ponovo su upali na profil i slali poruke (stavljali su neki svoj) admini su kontaktirani ali se ne oglasavaju!! > > Da napomenem preko maila se logujem!! > > Poruka glasi: > > Pozdrav, zanima me vaša ponuda i spremna sam je kupiti, trebam dostavu na rub Srbije. Ovo je profil moje prijateljice, pa nam nije baš zgodno komunicirati ovdje. Možete li me kontaktirati na WhatsAppu? Molim vas, javite mi se, sigurna sam da ćemo se dogovoriti o svemu. > > Moj broj telefona je +380 675966326, zovem se Polina. > > Hvala! 😽💋 > Upravo sam htela da objavim da se pazite korisnika jokanikolic jer sam imala sličnu situaciju. Ostaviću u komentaru dokaze o tome. Vidim da su admini napisalo da je prevara i da je blokirana.. A prepisku našeg razgovora iz nekog razloga ne mogu da objavim u komentaru.
2025 03 03