Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Masovno brisanje oglasa ?!?!??!

Obrisana mi je masa oglasa a pravim sve instrukcije i pravila koja se uvode i menjaju od kad sam korisnik, sto je 10 godina bukvalno..vrlo sam upucena i sada mi je potpuno nejasno, ne mogu da povezem zasto mi je obrisano jako puno oglasa.. da li se nekom desavalo slicno??
2025 01 23
> FashionCode: > Obrisana mi je masa oglasa a pravim sve instrukcije i pravila koja se uvode i menjaju od kad sam korisnik, sto je 10 godina bukvalno..vrlo sam upucena i sada mi je potpuno nejasno, ne mogu da povezem zasto mi je obrisano jako puno oglasa.. da li se nekom desavalo slicno?? Isto sve izbrisano nicim izazvano ...dosta se clanica javilo ..sta je nznm
2025 01 23
Pustili su skriptu koja je pobrisala sve starije oglase automatski sigurno. Meni je otislo 20ak 🙂
2025 01 23
> sandy89: > Pustili su skriptu koja je pobrisala sve starije oglase automatski sigurno. Meni je otislo 20ak 🙂 Ok stariji ali ne ceo profil ..a i stariji zasto da brisu oni? Izbrisacemo same a ne ovako ceo profil pa ti ponovo stavljaj a postaviti fotke misaona imenica
2025 01 25
Ja sam juce kacila i obrisana mi je sva kozmetika, a sve sam kacila kako treba
2025 01 26
Ја сам нова, али сам пратила правила или ми се бар тако чинило. Обрисано све сем једног огласа, а на свима ми је све униформно што се тиче података и слика. Пошто сам нова, сад се плашим да ми профил није некако аутоматски обележен за убудуће... Плашим се да качим ново или поново окачим старо да не испадне да кршим правила. Али драго ми је бар да видим да није само до мене :| .
2025 01 26
> sandy89: > Pustili su skriptu koja je pobrisala sve starije oglase automatski sigurno. Meni je otislo 20ak 🙂 Moji su novi. Pola pobrisano...
2025 01 27
Pogledajte da niste napisale negde "jednom obučeno", a označile pod "novo". Takođe, viđala sam puno oglasa gde se jasno vide oštećenja na fotkama koja nigde nisu navedena. Ali da se ne lažemo... dajte brišite komercijalnu prodaju sa sajta pobogu, pustite normalne devojke/žene na miru. Nikad se nije ogllasio ovde niko ko je imao 800 predmeta, uglavnom su to članice koje objave 50ak stvari. Kad neko ima na desetine stranica, ta roba mora biti iz nekog magacina, kontejnera, bog-te-pita odakle.
2025 01 27
Meni je takodje nekoliko oglasa obrisano, a to sam primetila tako sto mi je isti dan jedan nov oglas obrisan. Tako sam krenula da listam i videla da mi i neki stari oglasi fale. Ubedjena sam da ne krsim ni jedno pravilo 😃 stvarno bi trebalo neko ozbiljnije da se pozabavi ovim sajtom, admini su prilicno neozbiljni..
2025 01 29
Evo našla lustere na sajtu. :') :') :') To može izgleda...
2025 01 29
> sandy89: > Pustili su skriptu koja je pobrisala sve starije oglase automatski sigurno. Meni je otislo 20ak 🙂 Ali koliko starije, ja sam imala neke i 6 meseci recimo koji su obrisani..sto nije bas staro kao, sta znam..
2025 01 30
> MissDiva: > Pogledajte da niste napisale negde "jednom obučeno", a označile pod "novo". Takođe, viđala sam puno oglasa gde se jasno vide oštećenja na fotkama koja nigde nisu navedena. > Ali da se ne lažemo... dajte brišite komercijalnu prodaju sa sajta pobogu, pustite normalne devojke/žene na miru. Nikad se nije ogllasio ovde niko ko je imao 800 predmeta, uglavnom su to članice koje objave 50ak stvari. Kad neko ima na desetine stranica, ta roba mora biti iz nekog magacina, kontejnera, bog-te-pita odakle. Slazem se potpuno.. skroz si upravu. To bas nekako i nije fer. Cesto iz butika prodaju ovde na krpicama, sve je sa etiketama i bas se vidi da je "sveze"..
2025 01 30
Sad kad nova clanica kaze da se plasi da li joj je to masovno brisanje uticalo nekako na nalog, mislim da mozda i moze da bude...meni se niko ne javlja i manja mi je preglednost od tada, cak i novih predmeta koje sam ubacila..
2025 01 30
Meni su evo upravo sada skoro svi predmeti obrisani iako postujem pravila, stavljam batch kodove, itd. Meni je stvarno strasno da neko ulozi toliko vremena u slikanje i postavljanje oglasa i da stvari samo budu eto tako obrisane bez obrazlozenja
2025 01 31
Admini da se uozbilje vezano za masovno brisanje predmeta, ovo gubi svaki smisao i sajt postaje bezvezan.
2025 01 31
1 2