Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Tiganj koji ne lepi (bez kapi ulja)

Zdravo svima, Treba mi preporuka za tiganj koji ne lepi, kom nije potrebna ni kap ulja 🫠. Unapred zahvalna😊
2025 02 19
Sivi Peter Cook tiganji iz Pepka su se meni pokazali odlično. Cene smešne a ne lepi se ništa živo, ulje ne koristim baš kako rekoste - ni kap a spremam sve, od omleta i kajgana, preko palačinki do mesa.
2025 02 20
Imate u Metalcu prodavnici ili online da porucite vrhunske tiganje...teflonski tiganji ne lepe ali mora da se vodi racuna da se ne ogrebu i da se peru iskljucivo sundjerima za teflon...oni ne lepe..ja sam u Ideji na akciji kupila tiganj za palacinke i uopste ne lepi (teflonski je)
2025 02 21
Teflon treba izbegavati u sirokom krugu...
2025 02 21
> Chillnakit: > Teflon treba izbegavati u sirokom krugu... Razlog?Ja ima teflon tiganje i zadovoljna sam..Samo vodim racun kako ih perem i koristim drvenu viljusku/kasiku umesto metalne
2025 02 22
Zato sto je toksican. Pogledajte film Dark waters i sve ce vam biti jasno.
2025 02 22
> Chillnakit: > Zato sto je toksican. Pogledajte film Dark waters i sve ce vam biti jasno. Hvala!
2025 02 22
Ja kupila taj sivi iz pepca bas juce i prezadovoljna, bukvalno najbolji koji imam, a davala sam mnogo vece pare od smesnih 1300 dinara
2025 02 24