Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Tražim /

Trazim Novu ZARA odeću

Kupujem isključivo NOVU zensku odeću, sa etiketama, bez oštećenja, marke ZARA. Eventualo brendove Bershka, Stradivarius, H&M. Standardne veličine ( S, M, L), Plaćam  max 500 dinara po komadu, naravno u zavisnosti kakav je artikal i koji je broj artikala koji nudite 🌼
2025 03 03
https://mojekrpice.rs/items/zene/12283131/plavi-zenski-sako H&M
2025 03 03
> FridaCathlo: > https://mojekrpice.rs/items/zene/12283131/plavi-zenski-sako > H&M Ona trazi novo sa etiketom i placa maximalno 500din. po komadu, smatram da je to bas potcenjeno. Takve stvari se kupuju na dzakove, ne ovde.
2025 03 03
Mozda Vi smatrate da je podcenjeno, ali postoje ljudi kojima odgovara i znači da prodaju stvari koje im samo stoje. Svi mi znamo da se na sniženju mogu kupiti stvari čak i po 250-400 dinara. A ukoliko neko ima odecu koja mu ne koristi, ne znam zašto bi bilo loše da proda nekoliko stvari po 500 dinara. Niko nije napisao da se očekuje kaput, jakna, ili neka luksuzna stvar, misli se na krpice koje već imaju nisku cenu na sniženjima. Svaka roba ima svog kupca, kao što nekome i moja ponuda odgovara 🌼
2025 03 03
> mufloncica: > Mozda Vi smatrate da je podcenjeno, ali postoje ljudi kojima odgovara i znači da prodaju stvari koje im samo stoje. > Svi mi znamo da se na sniženju mogu kupiti stvari čak i po 250-400 dinara. A ukoliko neko ima odecu koja mu ne koristi, ne znam zašto bi bilo loše da proda nekoliko stvari po 500 dinara. > Niko nije napisao da se očekuje kaput, jakna, ili neka luksuzna stvar, misli se na krpice koje već imaju nisku cenu na sniženjima. > Svaka roba ima svog kupca, kao što nekome i moja ponuda odgovara 🌼 😅😅 Zato Vi prodajete nosenu Zara suknjicu za 700 dinara, po toj Vasoj logici, trebalo bi da je stavite za 50 dinara.
2025 03 03
Clanica uopste nije trazila nase misljenje, pa ga ipak iznosimo. Ima pravo da otvori temu sa jasnim zahtevom. Ne znam cemu hejt. Opet ponavljam - ima pravo! 😏
2025 03 03
Apsolutno ne razumem ovakve komentare, ako ti je potcenjeno preskocis objavu, ne nudis stvari vec ih prodajes po ceni kojoj god zelis. Jezivo koliko je ovaj sajt pun ogorcenih zena, nije ni cudo sto ovako propada...
2025 03 03
> Milica9933: > Clanica uopste nije trazila nase misljenje, pa ga ipak iznosimo. > Ima pravo da otvori temu sa jasnim zahtevom. > Ne znam cemu hejt. Opet ponavljam - ima pravo! 😏 Imamo i mi pravo da hejtujemo 🙂
2025 03 03
Mislim da raspravama nije mesto u podforumu "trazim".
2025 03 03
Zanimljivo kako nestaju komentari, da se nekome ne zameri slučajno 😏 Milice ne znam jel Vam promaklo, ali neovisno o Vašem stavu na temu, i Vi učestvujete u raspravi. Donekle se slažem sa Vama, da, raspravama nije mesto u podforumu "Tražim", ali isto tako hipokriziji i dvostrukim standardima nije mesto u "civilizovanom i zdravom društvu". Mislim da nigde nisam pogrešila što sam primetila da članica koja traži nove stvari sa etiketom do 500 dinara i kasnije ih naziva "jeftinim krpicama" prodaje svoje nošene, polovne stvari po istim a i većim cenama.
2025 03 03
Reći ću samo - Ima posla ko hoće da gleda svoja ☺️ Posle sigurno desetak godina na ovom sajtu, što redovno, što povremeno, bez ikakvog negativnog iskustva, saradnje i komentara postavila sam oglas kojim nikoga nisam uvredila, nikoga prevarila, već sam napisala pošteno šta kupujem i koliko plaćam. Da, možda će neko ko je stavio cenu 700-800 dinara prodati po nižoj ceni, kao što su se i javljale devojke kojima, zamislite, to odgovara. Takodje, kao što je vama nezamisliva moja ponuda i nije joj mesto u "civilizovanom i zdravom društvu" meni je nezamislivo da neko ima vremena da za hejtovanje i pisanje po bukvalno nečijem oglasu koji ga ne zanima u smislu saradnje. Možda tome nije mesto u "zdravom društvu" ali vam to niko do sada nije rekao. ☺️ Moja je greška jedino što mi je palo na pamet da otvorim temu (prvi put je mislim za sve ove godine da sam ikad napisala nešto ovde), pre nego što sam uopšte malo više pažnje posvetila forumu, gde se gle čuda, uglavnom jedni te isti se bave hejtovanjem pa u nekim slučajevima se može reći i ogovaranjem. I da, želim da dodam još i ovo, ovolika doza negativnosti, toksicnosti i negativnih komentara koji su bili u još većem broju su mnogo veći problem ovog sajta od reklama ili bilo čega drugog. Što se mene tiče, nije bilo potrebe da ih brišete, to govori o vama a ne o ceni koju sam ja ponudila. 🌼
2025 03 04
Ne, niko mi nije rekao da kritičkom razmišljanju nije mesto u civilizovanom društvu 😅 Ne znam za druge koji su komentarisali u temi, mnogi su I pobrisali te komentare, ali ja nisam komentarisala Vaše "tražim", već kasniju "izjavu" da su to jeftine krpice koje mogu da se kupe za 250 dinara u radnji. Što osim što nije tačno u 99% slučajeva , takodje je u direktnom konfliktu sa Vašim cenama na profilu. Možda je Vama moj komentar toksičan, negativan i ogovaranje, ali objektivno, moj komentar je samo javno izneta observacija takodje javno dostupnih činjenica.
2025 03 04
Postoji i toksicna pozitivnost, a kriticko misljenje u svakom segmentu drustva je korisno, pa i ovde na forumu.
2025 03 04
> Her_Fashion: > > Milica9933: > > Clanica uopste nije trazila nase misljenje, pa ga ipak iznosimo. > > Ima pravo da otvori temu sa jasnim zahtevom. > > Ne znam cemu hejt. Opet ponavljam - ima pravo! 😏 > Imamo i mi pravo da hejtujemo 🙂 Imate, ali možda da pokušate da trošite vreme na gledanje svog posla, a ne na hejt i iznošenje mišljenja koje vam niko nije tražio. Ispadate izuzetno ogorčeni i meni lično deluje kao da pišete po forumu 24/7. Iskreno, mene ste (ne samo Vi, već idruge devojke)naveli da poželim da deaktiviram nalog posle deset godina, a niti sam imala kontakt sa Vama pre ovoga, niti bilo kakvu saradnju. Ni sa vama ni sa ostalim članicama koje su pisale pa brisale. Profil neću deaktivirati ali sigurno nisam jedina osoba kojoj ste stvorili osecaj neprijatnosti i želju da ne posećuje ovaj sajt. Zbog takvih ljudi "koji imaju mišljenje", velikoj većini je neprijatno, čisto da vam i to kažem. Fun fact, svi imamo mišljenje, ali nemamo vremena da hejtujemo druge, a pri tom, smatramo to i nepristojnim.
2025 03 04
Postoji i solidarnost, ne samo gledanje svog posla. Meni je vasa ponuda nepristojna i potcenjivacka. Znam koliko je Zara popularna i da ovde ima devojaka koje svoje krpice zele da prodaju, a nisu ih platili 250-400din. da bi preprodavcima prodavali. A vi mislite sta god zelite.
2025 03 04
1 2