Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Tražim /

Trazim Novu ZARA odeću

> mufloncica: > > Her_Fashion: > > > Milica9933: > > > Clanica uopste nije trazila nase misljenje, pa ga ipak iznosimo. > > > Ima pravo da otvori temu sa jasnim zahtevom. > > > Ne znam cemu hejt. Opet ponavljam - ima pravo! 😏 > > Imamo i mi pravo da hejtujemo 🙂 > Imate, ali možda da pokušate da trošite vreme na gledanje svog posla, a ne na hejt i iznošenje mišljenja koje vam niko nije tražio. > Ispadate izuzetno ogorčeni i meni lično deluje kao da pišete po forumu 24/7. > Iskreno, mene ste (ne samo Vi, već idruge devojke)naveli da poželim da deaktiviram nalog posle deset godina, a niti sam imala kontakt sa Vama pre ovoga, niti bilo kakvu saradnju. > Ni sa vama ni sa ostalim članicama koje su pisale pa brisale. > Profil neću deaktivirati ali sigurno nisam jedina osoba kojoj ste stvorili osecaj neprijatnosti i želju da ne posećuje ovaj sajt. > Zbog takvih ljudi "koji imaju mišljenje", velikoj većini je neprijatno, čisto da vam i to kažem. > Fun fact, svi imamo mišljenje, ali nemamo vremena da hejtujemo druge, a pri tom, smatramo to i nepristojnim. Razumem Vas, I meni bi bilo izuzetno neprijatno da jedno mislim, drugo radim a trece pisem, pa neko to primeti i daleko bilo, prokometarise. Mozete da izigravate zrtvu ovde do prekosutra, mozete i da selektivno odgovarate na delice onoga sto sam napisala ne bi li kreirali nekakav narativ gde sam ja "besposleni siledzija". Ako Vam je tako lakse, pretpostavite i da nista u zivotu nemam osim ovog foruma, ali to i dalje ne menja cinjenice koje sam iznela. Nemam nameru da se raspravljam ovde sa Vama u nedogled, ne volim licimerje i prokomentarisacu svaki put kad isto primetim i nadam se da ce Vama i slicnima biti bar malo neprijatno zbog toga, jer to onda znaci da ima nade za neku promenu na bolje. Pozdrav 🙂
2025 03 04
Steta sto ne moze da se okaci fotografija na forumu, okacila bih kesu kokica. Nastavite...
2025 03 05
Vi biste da kupite novu Zara odecu sa etiketom za najvise 500 dinara? 😂 Za te pare ne mozete da kupite ni naocare u poslednjem krugu sezonskog snizenja a kamoli nesto drugo. Stvarno niste realni.
2025 03 07
> MarianneMary: > Postoji i solidarnost, ne samo gledanje svog posla. Meni je vasa ponuda nepristojna i potcenjivacka. Znam koliko je Zara popularna i da ovde ima devojaka koje svoje krpice zele da prodaju, a nisu ih platili 250-400din. da bi preprodavcima prodavali. A vi mislite sta god zelite. Ja ne znam sta to ima u Zari da se kupi za 200 dinara da kupim odmah. Nikada nisam videla, mozda jedino neka podkosulja i to je sve. Vecina Zara odece nije ispod 1000 dinara cak ni u poslednjem krugu sezonskog snizenja.
2025 03 07
> Milica9933: > Clanica uopste nije trazila nase misljenje, pa ga ipak iznosimo. > Ima pravo da otvori temu sa jasnim zahtevom. > Ne znam cemu hejt. Opet ponavljam - ima pravo! 😏 Ona je postavila nerealan zahtev i samim tim moramo da je ispravimo jer ne postoji da se kupi odeca u Zari za 500 dinara. Mozda neka kapica ili rukavice i to samo u poslednjem krugu sezonskog sniženja. Ja nikada nisam kupila nista od odece i obuce za manje od 1000 dinara.
2025 03 07
1 2