Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Koliko novca mesečno trošite na garderobu / shopping?

Ne zelim to sebi da priznam :D
2025 03 14
Potrošim "preeeviše" 🤣❤️
2025 03 14
> Ne volim da mi je obuća imalo neudobna, da maltretiram stopalo "dok se razgazi" i slično, pa kad nadjem idealno onda i "uložim" u to. Može preporuka? Koje patike su u pitanju? 🙂
2025 03 14
> DankaDa: > > Ne volim da mi je obuća imalo neudobna, da maltretiram stopalo "dok se razgazi" i slično, pa kad nadjem idealno onda i "uložim" u to. > Može preporuka? Koje patike su u pitanju? 🙂 Adidas Spezial, mekane, lagane i udobne, ništa me ne steže, ne žulja i sl. Druge su NB 9060. Preporučila bih i DATE brend, njih sam kupila prošle godine i isto su baš udobne, ali više mi se sviđaju Spezial modeli.
2025 03 14
> Adidas Spezial, mekane, lagane i udobne, ništa me ne steže, ne žulja i sl. Druge su NB 9060. > Preporučila bih i DATE brend, njih sam kupila prošle godine i isto su baš udobne, ali više mi se sviđaju Spezial modeli. E, to mi je bitno! Baš ću da pogledam ovih dana. Hvala. 🙂
2025 03 14
> DankaDa: > > Adidas Spezial, mekane, lagane i udobne, ništa me ne steže, ne žulja i sl. Druge su NB 9060. > > Preporučila bih i DATE brend, njih sam kupila prošle godine i isto su baš udobne, ali više mi se sviđaju Spezial modeli. > E, to mi je bitno! Baš ću da pogledam ovih dana. > Hvala. 🙂 Sad sam baš gledala Date, drugačiji su skroz ovi novi modeli, za njih ne mogu da garantujem da su kao one što ja imam. Ali Spezial su sve iste.
2025 03 14
Dugo kupujem minimumum. Prosto nije mi jasno od čega se toliko kupuje u Srbiji?
2025 03 14
HF gde si ih uzimala? Na kom sajtu? Nemam budzet, ne pratim koliko trosim, ali sam planirala da smanjim trosenje jer vecinu bacim, ne isprobam, ne nosim ili nosim jednom, dva puta i vise ne. U poslednje vreme trosila sam dosta, vreme je da presecem i kupujem samo ono sto mi zaista treba i sto koristim. Kod kozmetike kad narucujem tu je malo teze jer uvek uzmem nesto "da probam" i to uglavnom bude ono sto mi posle stoji i ne trosim.
2025 03 14
Tike I Buzz, mislim da ih I Sport Vision ima (ako misliš na Spezial i NB) Mada sam od tih 5, 2 para uzela u Engleskoj, apsolutno su iste što se kvaliteta tiče. Gazelle nemam ali sam probala, I rekla bih da su slične Spezial, pa eto neka mini preporuka i za njih, iako ih nisam nosila.
2025 03 14
Kako ja vama zavidim kada nosite taj model patika. Meni su skroz neprijatne, a prelepe su mi. Brate mili, patika koja ide na SVE. Bas SVE.
2025 03 14
To sa parfemima sam i ja mislila, zauzima manje prostora, ali se onda opet vratim na kabaste rke. Ne vredi. Imam preko 50 parfema, delom i sto sam iskamcila ćerki kad dolazi i pita me šta da mi kupi 😊 Drugi deo je- prodam nešto i uložim odmah, jer je super ponuda iskrsla. Sto se tiče toga- otkud u Srbiji za toliko kupovine, ja ni sama ne znam za sebe lično, jer imam ograničen fond i čini mi se da mi se nekim čudom novac uvecava sam od sebe 😄, pored toga sto sam imala faze štednje, kad je fond bio veći, pa mi se moze da izvučem iz šteka. Ja ili mnogo stedim ili mnogo kupujem. Mislim da je bitan protok energije i da novac mora i da se troši na neka zadovoljstva, kao i da se uvecava, ako se smisleno poklanja. Naravno, sve u zdravom razumu prvenstveno.
2025 03 14
> AppleRed: > Dugo kupujem minimumum. Prosto nije mi jasno od čega se toliko kupuje u Srbiji? Od para zaradjenih u inostranstvu, sigurno ne ovde. Ko nema ''vezu'' za inostranstvom taj je nadrljao. Jedva sastavljas kraj sa krajem i jedva imas i za osnovno. Mnogi i tako zive, a ovde na forumu stice se utisak ko da zivimo u Svajcarskoj ili Diznilendu.
2025 03 14
> DzoDzo: > Kako ja vama zavidim kada nosite taj model patika. Meni su skroz neprijatne, a prelepe su mi. Brate mili, patika koja ide na SVE. Bas SVE. Eto sad sam ih nahvalila na forumu a ispada da je skroz individualno. Mislila sam da su svima udobne. Jel si probala baš Spezial? Samba su meni skroz drugačije, "čvršće", tj rigidne u odnosu na Spezial. Mada nekome možda ne odgovara taj ravan tanak djon, ja nekad imam utisak kao da sam bosa ili u kućnoj obući kad ih nosim.
2025 03 15
Vidite, svaka žena je duuuužna prema samoj sebi, da jedan deo novca uloži u sebe! Dosta više tog patrijarhata i da se žene odriču raznih stvari za porodicu. Normalno je kupiti i haljinu i parfem i izgledati lepo. Ne mora to da košta ne znam koliko, ima i povoljnijih brendova. Ako niste u mogućnosti da platite sebi ručak u restoranu, makar izađite na sladoled i kafu. 😎 A da ne zaboravim i najvažnije, kupiti sebi neku knjigu i otići u pozorište.
2025 03 15
Ne, Her, meni taj model takav, nizak, ne prija nikako. Mozda zbog posla imam neke drugacije postavke kicme, Asics gelirane su mi preeeeeudobne, ono, to mi je bas bas patika za mene. A te tanak djon, pa jbt na SVE idu, i sjajno se kombinuju, obozavam da vidim stylinge uz njih, pogotovo na suknje, samo brate mili, ja i takve tike, ne mozemo zajedno. Mozda vidim preko da uzmem kad odem, posto imam opciju vracanja, totalno drugi sistem za reklamacije je, pa da uzmem bas specijalke i probam neki dan po stanu, mozda bude nesto od nas. Adidas je moja ljubav, malom smo kao prve patike zivotne uzeli court bele sa crveno plavim lajnama, moj maksimum kod ravnih je postmove se, ali cak i ne na svakodnevno nosenje, nemoguce mi je. Trudila sam se i onda kukala danima sa nogama na plafonu :D
2025 03 15