Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da verujem...

> MissDiva: > mojekrpice.rs/karrenhart302-399535 - ovaj Kako sam razumela, ova je slala one poruke koje skinu pare sa kartice, ali ova je realno maznula lovu na stari nacin, okacila predmete, uzela uplate i nestala sa stvarima koje nema mojekrpice.rs/besabesasita-397920 Besabesasita ovako se zove ovde na sajtu ali je ustvari Natalija Radulovic..
2025 03 17
> KrpiceMP: > Hahahaha 😁 > Da, znam na koju mislite, nju sam prodala pred kraj prosle godine. Ali eto na primer, da nije bila uslikana na meni, na podu bi izgledala kao 2 dinara. 😂 Razumem da mozda treba malo neobaveznije da se slikaju stvari, tipa da sam je obukla ponovo pa slikala u sobi ili u ogledalu, ali u fazonu sam - zasto bih to radila ako imam taaako lepe slike koje realno najlepse docaraju. Mislila sam ustvari na ovu koju ste poslednju postavili, sa biserima (znam da je bilo nesto "belo") 😂 Uglavnom, ako vide i to ce Vam obrisati, cak i dole na dnu slike ima zig "photography by.. all rights reserved" itd. Na nju sam mislila kad sam rekla da profesionalne slike nisu dozvoljene. Da li je fer ili ne, to je vec druga tema, ali 100% su obrisane jer 1. Izgledaju kao da su sa neta i/ili 2. Profesionalne fotke
2025 03 17
Sad sam cak i lice ostavila namerno, pa videcemo🤦🏽‍♀️ Kako ovakva haljina da se slika na podu ili ofingeru i docara nekome...
2025 03 17
Znaci, ne sme ni watermark protiv kradje fotki? Ooook, to je novo :D Zapravo, mozda i staro u odnosu na to koliko nisam ulazila :D
2025 03 17
> DzoDzo: > Znaci, ne sme ni watermark protiv kradje fotki? Ooook, to je novo :D > Zapravo, mozda i staro u odnosu na to koliko nisam ulazila :D Pa nije da ne sme watermark, nego ne smeju profi fotografije uopšte, a ovo sa sve watermark-om jeste profi fotka. Mislim da je bzv, realno devojke prodaju svoje venčanice i svečane haljine itd, i sve imaju profi fotografije sa tih događaja a ne smeju da ih iskoriste. Ali tako piše u pravilima 🤷‍♀️
2025 03 17
Nego kad smo se već okupile u ovom broju, kupite moje jakne na sniženju, našla sam novu a ne smem da kupim dok bar 2 ne prodam, hvala 🤣🤣 PS. Pazi sad kad me banuju sa foruma jer se reklamiram 🥲
2025 03 17
> KrpiceMP: > > Chillnakit: > > Mozete jos obrisanih oglasa ocekivati, lepe su Vam slike ali ocigledno nisu Vase, a to nije dozvoljeno... > Sve slike sa profila su moje, ne znam na osnovu cega ste ovo zakljucili i odakle pravo da tako nesto tvrdite? Na osnovu ambijenata i barem dve-tri razlicite devojke na slikama. Moj zakljucak mozda jeste pogresan ali to ne menja cinjenicu da su admini isto pomislili i uradili ono sto sam i pretpostavila. 😄
2025 03 17
Na profilu su sve te stvari sada slikane i "uzivo" pa izvolite gledajte, slike mene i moje mame. 😊 Ne znam kakvi su to moji ambijenti na slikama pa nisu realni za vas. Zaista ne bih da zvucim drsko, ali targetirali ste me odmah bez ikakvog osnova....
2025 03 17
MissDiva, i Vase fotografije su profesionalnim aparatom.. fotke jesu lepe i profil Vam je ultra uredan. Ali da li je dozvoljeno koriscenje istog? Realno, sve je selektivno. KrpiceMP, super su Vam slike i bas ste zgodni! 🙂
2025 03 17
> Milica9933: > MissDiva, i Vase fotografije su profesionalnim aparatom.. fotke jesu lepe i profil Vam je ultra uredan. Ali da li je dozvoljeno koriscenje istog? > Realno, sve je selektivno. > KrpiceMP, super su Vam slike i bas ste zgodni! 🙂 Hvala na pokušaju komplimenta. 😅 Avaj, studijska fotografija i “uzmem fotoaparat umesto telefona” da uslikam, se značajno razlikuju. A bogme sa skoro 500 pozitivnih, ne bih rekla da sam prevarant i da kačim nešto što ne prodajem, tako da nemojte mnogo oko mene brigu da brinete. 😂🫶🏻 A foto aparat koji koristim za ovaj sajt, bukvalno je sve sem profesionalnog.
2025 03 17
Neminovno je da, izmedju ostalog, i dobra fotografija prodaje robu. Pitanje je jednostavno: da li je dozvoljeno koriscenje foto aparata ili ne?
2025 03 17
> Milica9933: > Neminovno je da, izmedju ostalog, i dobra fotografija prodaje robu. > Pitanje je jednostavno: da li je dozvoljeno koriscenje foto aparata ili ne? Mene pitate? 🤣 I baš se interesujete za pravila sajta, jer ste slučajno poslednji predmet prodali pre bukvalno dve godine, a kupili nešto u maju prošle godine? Na profilu nemate ni jedan predmet, a usputno ste ušli na forum pretpostavljam? I slučajno Vas interesuju baš moje fotke? 🥹😂
2025 03 17
Izmedju ostalih i Vas. (btw na svakoj temi izigravate administratora... samo kazem)
2025 03 17
> Milica9933: > Izmedju ostalih i Vas. > (btw na svakoj temi izigravate administratora... samo kazem) Hvala što pratite moj rad, iako na sajtu ne prodajete ništa, a bogme ni ne kupujete i onako ste baš slučajni prolaznik. 🥹😂😂
2025 03 17
> MissDiva: > bogme ni ne kupujete i onako ste baš slučajni prolaznik. 🥹😂😂 Nemam para. Smesno?
2025 03 17