Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da verujem...

Hahah da, u ovom ludilu od brisanja 6 puta sam i zaboravila da su mi prvobitno skinuli stvari za koje sam im platila..😂
2025 03 16
Evo obrisa mi se i komentar.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ooo sajtu…
2025 03 16
Ja sam bas pitala admina u vezi profi fotki. Imam profi opremu i ja kao resila da isfotkam sve odjednom i bas se tih dana potegne tema o tome. Meni bas drmnulo zivac da to ne moze i raspisem se adminu,medjutim,admin kaze da moze. Mislim da imam i sacuvan razgovor,ako hocete da potrazim?.. Ova devojka ima stvarno lepe,jasne i svetle fotke,koje nikako nisu profesionalne i studijske. Tako da taj razlog za brisanje otpada!
2025 03 17
Meni nije jasna ocena admina, tj obrazlozenje Slike sa interneta i drustvenih mreza Kapiram ovo za net, ne i za drustvene mreze. Znaci, ja ne mogu da okacim svoju fotku sebe jer je vec okacena na fb/insta/tt? Mislim, kapiram konotaciju koja BI TREBA da bude kada pise Admin, ne i realnu sustinu. Takodje, za dosta stvari imam originalne "sajtovske" fotke, pogtovo ove zmija pamtalone izlgledaju fantasticno naspram moje fotke, nisam okacila ni posle prve fotke u ostale cetiri jer kapiram da sam stalno na radaru nekim clanicama za prijave, pa ono, ne da mi se nervirati...
2025 03 17
> MissDiva: > A dobro, to je zato što su ljudi kačili recimo fotografije iz studija na kojima su ili oni na fotkama ili su oni fotografi profesionalni. A te fotke se baš ne razlikuju od onih sa webshopova zbog tipa rasvete. > Ovde se stvarno vidi da je jedna te ista devojka i da kači svoje stvari. > lovesilver > Ova devojka ima stvarno lepe,jasne i svetle fotke,koje nikako nisu profesionalne i studijske. Tako da taj razlog za brisanje otpada! Jel ste vas dve videle slike pre nego što su obrisane uopšte? Ili pričate o predmetima koji su trenutno na profilu? Jedna haljina je izgledala kao profi fotografije za salone venčanica npr. A generalno su sve izgledale kao sa neta, tj sa IG stranice nekog brenda koji te haljine i prodaje.
2025 03 17
@DzoDzo piše objašnjenje na forumu za slike sa društvenih mreža nešto tipa "nije dozvoljeno iako ste to Vi, tj Vaš nalog na društvenim mrežama, jer Admini ne znaju Vaš indetitet" Da me neko ne razume pogrešno, ne slažem se sa time, I svw ono što su MissDiva, DzoDzo itd rekle stoji. Samo pišem šta konkretno može da bude razlog za brisanje predmeta.
2025 03 17
Her Fashion, sve slike na mom profilu su bile licno moje, uslikane mojim telefonom na svim mestima gde sam te stvari i nosila. Da li treba da se izvinim nekome sto su mi slike "profi" i lepe? 😂 Banalno je, jer zaista niko ovde nije znao da je zabranjeno kacenje slika stvari kako stoje na nekome. Pritom, to je ono sto i proda samu stvar, jer kao sto je neko vec napisao, totalno je drugacija prezentacija stvari na podu i na modelu. I sama sam uvek ovde kupila na prvu stvari koje sam odmah videla kako stoje. Slozicemo se da je pravilo zaista glupo.
2025 03 17
Ja sam svakako uslikala sve svoje stvari na pozadini i uz njih cu okaciti i ove slike koje sam vec imala, kako stoje na meni. Pa me zivo interesuje da li ce mi i te oglase obrisati, kada dodjemo do zakljucka da su sve stvari moje, jer jelte kako bih imala ovoliki broj ocena ako prodajem tudje stvari ili one koje nemam...🤦🏽‍♀️
2025 03 17
Ja sam videla. Na jednoj mi se ucinilo da je cuvena Turska devojka koja se salje svim stranicama koja uzimaju tu robu, ali ostale je ista devojka secena glava do pola. Lepe su bile fotke. I nisu bile ista pozadina da bi oznacilo da je u pitanju fotkanje reklamno da se dalje deli prodavcima robe. Aham, znaci ja ostavim svoj broj telefona u opisu naloga, mogla sam, brate, biti i blogerka sa desetinama pratilaca, i onda ne bih bila validna ovde jer se kacim na svoj insta, fb... Ooook... :D Nislijka znaci, moze da kaci s*saste fotke u gro planu, ali devojka xs/s ne moze, mozda jer ne izlgeda vulgarno? Secas se kad sam ti slala
2025 03 17
Pa ja jedino onda da stavljam svoje slike sa sve facom, u sustini ako je to uslov da mi ne brisu, mogu ne smeta mi. 🤷🏽‍♀️ A mozda ni tad ne bih zadovoljavala kriterijum kao jelte pojedine.. 😂
2025 03 17
Samo da podsetim da je doticna BANOVANA sa sajta zbog maltretiranja VISE clanica, pretnji, prevara i obmana. Da podsetim da je drsko vredjala redom koga je stigla, da je ona bila u grupi clanica zbog kojih sam se ja upalila sa jos desetak clanica da se istera na cistac da ne treba niko da ih se plasi i da smeju da im se ostave negativne ocene kada posalju smece i skart, i pored inbox pretnji. Ok je sto su bile jake u grupi, ali koga to sada vise zanima kada cute sa novih naloga i prave se da nisu one, jer im se jeziva grupa jezivih zenetina raspala prvom prijavom VTKu. Prosto, kapiram da mnogo toga ovde nije fer jer Admini ne rade za pare, nego kao volonteri, kapiram i da se gubi volja da se poradi na predlozima izmena, ali hajde bar da probamo. Ja sam zaista voljna da odvojim i sat, dva da popricam i preko telefona sa kim treba da bi se sajt izmenio na bolje, da pravila malo popuste kad su vec selektivna, i kada neki idu ispod radara. Znate, ideja kosta, ali bih je zaista dala za dz, jer me boli uvo da cimam muza da mi pravi sajt, smara me ceo proces posle koji sledi i nemam ti ja nerava za to, prosto mislim da krpice mogu da rade i znam da samo neko treba da cuje ono sta sam pisala pre nekoliko meseci i da kaze, ok, moze.
2025 03 17
> KrpiceMP: > Her Fashion, sve slike na mom profilu su bile licno moje, uslikane mojim telefonom na svim mestima gde sam te stvari i nosila. Da li treba da se izvinim nekome sto su mi slike "profi" i lepe? 😂 Banalno je, jer zaista niko ovde nije znao da je zabranjeno kacenje slika stvari kako stoje na nekome. Pritom, to je ono sto i proda samu stvar, jer kao sto je neko vec napisao, totalno je drugacija prezentacija stvari na podu i na modelu. I sama sam uvek ovde kupila na prvu stvari koje sam odmah videla kako stoje. Slozicemo se da je pravilo zaista glupo. Jasno sve i slažemo se. Ali to nije poenta, Admini se ne slažu, a oni na kraju donose odluku 😅 Kao što rekoh, ja sam samo istakla neka pravila koja sam ranije pročitala i delovala su mi kao moguć razlog zašto su predmeti obrisani. Nije fer s obzirom na sve drugo što se dešava na sajtu, kao što je pisano i ovde i u drugim temama, ali to je što je, ne znam šta drugo da Vam kažem 🤷‍♀️
2025 03 17
> KrpiceMP: > Pa ja jedino onda da stavljam svoje slike sa sve facom, u sustini ako je to uslov da mi ne brisu, mogu ne smeta mi. 🤷🏽‍♀️ A mozda ni tad ne bih zadovoljavala kriterijum kao jelte pojedine.. 😂 primer clanice, iskocila mi dok sam usla nesto deseto da kopam. mojekrpice.rs/items/zene/12327543/crveni-kombinezon plus jos xy nekih slicnih fotki drugih naloga A brate, ja ovde kombinezon bas i ne vidim jasno kao kupac, vidim nadrndanu facu, dobre noge i prste koji vire iz sandala vise nego sto moj ukus podrzava. Kako se secam, moze se kaciti fotka kako stoji, ali da bude jasno vidljiv sam predmet. ili okaciti kao dodatnu fotku pored npr fotki sa ofingera, podloge...
2025 03 17
evo jos jedan primer mojekrpice.rs/items/zene/12316823/haljina Clanica iz teme jeste imala kvalitetniju fotku, npr u ovom stilu, ali vise vidljiva i vise fotki da kupcu bude jasno sta je predmet prodaje. Faca kropvana na slican nacin, plus KrpiceMP nije duplirala predmet na svom nalogu. mojekrpice.rs/items/zene/12314138/haljina ovde npr, je prva fotka cista sa neta, posle dodate pravljene.
2025 03 17
Ne znam ko je od vas koliko ispratio moj profil pre brisanja svih oglasa, ali zaista smatram da sam na najbolji moguci nacin prezentovala stvari. U krupnom planu je bila garderoba iz svih uglova, za razliku od raznih mutnih i mracnih slika na sajtu. Jako su cudna pravila i nelogicna, jer eto pre su sklonili moje oglase nego ovaj crveni kombinezon i slicne koji su malo degutantni i ne predstavljaju predmet prodaje kao sto rece Dzo.
2025 03 17