Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da verujem...

A kad bi se malo poradilo na sajtu i sasluali predlozi svih nas, slazem se da bi sajt bio ekstra. Ovako se samo non stop bavimo ovakvim glupostima poput selektivnog brisanja, a to sto nigde vec mesecima ne mozemo da ubacimo sliku, nema veze. Pored toga da ne pricamo naravno o jos mali milion problema i bagova.
2025 03 17
mojekrpice.rs/items/zene/12314138/haljina stenderi u pozadini. ok, imam i ja stender kuci, jedan za jakne i farke malog, drugi svoj, ima i Diva isti cuveni beli iz 1000din iz Ikee, ali ne pun robe ili da je samo ime online shop sa NOVOM obucom u 38281947472 brojeva.
2025 03 17
> KrpiceMP: > A kad bi se malo poradilo na sajtu i sasluali predlozi svih nas, slazem se da bi sajt bio ekstra. Ovako se samo non stop bavimo ovakvim glupostima poput selektivnog brisanja, a to sto nigde vec mesecima ne mozemo da ubacimo sliku, nema veze. Pored toga da ne pricamo naravno o jos mali milion problema i bagova. Pisala sam Adminki oko toga. Ono sta sam pisala pre par meseci. Valjda je vlasnicima domena i sajta cilj da sajt radi. Mene mrzi da pravimo novi. Zaista.
2025 03 17
Postoji neki novi sajt, slican krpicama. Bolje je organizovan i dosta brzi, ali jako puno vremena treba da se sada na primer ovoliki broj clanova sa krpica prebaci negde drugde, tj. da sazna za neku drugu platformu. Tako da, opet mislim da se svi slazemo da je najbolje resenje da se fokusira na prave probleme na sajtu. Meni ne bi bio problem ni da mesecno placam "clanarinu" tipa 200-300din, ako bi to znacilo da se taj novac ulaze u bolje funkcionisanje.
2025 03 17
> KrpiceMP: > Ne znam ko je od vas koliko ispratio moj profil pre brisanja svih oglasa, ali zaista smatram da sam na najbolji moguci nacin prezentovala stvari. U krupnom planu je bila garderoba iz svih uglova, za razliku od raznih mutnih i mracnih slika na sajtu. Jako su cudna pravila i nelogicna, jer eto pre su sklonili moje oglase nego ovaj crveni kombinezon i slicne koji su malo degutantni i ne predstavljaju predmet prodaje kao sto rece Dzo. Vase slike su bile toliko dobre da bih i ja kao Admin obrisala 😂😂 Ja sad ne mogu da se setim svih, ali ona bela haljina mi je ostala u secanju jer stvarno izgleda bas bas profi. Iskreno sam pomislila "Pa jel ona realna" i pretrazila fotke na Google Image Search, nije mi izaslo nista od Vasih forografija, ali su mi izasle haljine i vencanice koje su slicne Vasoj sa slicnim scenama i pozadinama tipa "devojka u haljini na stepenicama". Hocu da kazem, Vase slike izgledaju slicno kao kad saloni vencanica slikaju svoje haljine i verovatno su to i Admini pomislili. Problem je sto se pravila sprovode selektivno i sporadicno.
2025 03 17
> DzoDzo: > mojekrpice.rs/items/zene/12314138/haljina stenderi u pozadini. To je slika sa nekog IG butika a na jednom drugom predmetu je ista prica samo sto je okacila screenshot, tj nije se ni potrudila da zavara😂 Svakako, KrpiceMP su obrisane stvari jer je uplatila promo pa su Admini videli i pobrisali sve sto "ne valja". Da nije uplatila ko zna koliko bi jos stajali oglasi bez problema. (Da se ogradim "ne valja" po nekoj Admin logici)
2025 03 17
Hahahaha 😁 Da, znam na koju mislite, nju sam prodala pred kraj prosle godine. Ali eto na primer, da nije bila uslikana na meni, na podu bi izgledala kao 2 dinara. 😂 Razumem da mozda treba malo neobaveznije da se slikaju stvari, tipa da sam je obukla ponovo pa slikala u sobi ili u ogledalu, ali u fazonu sam - zasto bih to radila ako imam taaako lepe slike koje realno najlepse docaraju.
2025 03 17
I sada meni nije jasno, smem li uz ove sa poda da okacim moje lepe slicice da devojke vide stvari ili ce mi opet skloniti? Budite sa mnom i sutra uvece - trenutak istine 😂
2025 03 17
https://mojekrpice.rs/items/zene/12329622/zara-farmerke Evo između ostalih linkova, bio je i ovaj. To je poruka na forumu koja mi se obrisala juče. Srećom, devojka obnavlja predmete pa mi se ukazala prilika da objavim ponovo. 😅🥹🫶🏻 I ima 6 negativnih!!! A imam i prevaranta u inboxu od jutros, podelila bih sliku na forumu, ali ne radi ta opcija. 🤣 28 negativnih, a profil još nije ugašen.
2025 03 17
mojekrpice.rs/karrenhart302-399535 - ovaj
2025 03 17
33 negativne i profil je jos uvek u funkciji...😨 Azurnost admina u sekundi kad postavim svoj oglas i kada treba da se blokiraju prevaranti se jako razlikuje. 🤦🏽‍♀️
2025 03 17
Pa o tome ja i pričam. Hajde malo da se radi na nekim prioritetima i da se podrže normalne devojke na sajtu, koje u svakom slučaju ne smetaju nikom. Očito je ako imate preko stotinu pozitivnih da ne spadate u grupu problematičnih, prevaranta itd. Mogu navoditi nizove i nizove linkova predmeta i profila koji su definitivno problematični i oni se provlače i gomilaju, a negativne i brisanje dobije neka random devojka.
2025 03 17
> KrpiceMP: > Opet su mi obrisali sve sto sam postavila sa svojim slikama. Pisala sam 2 puta, ne odgovaraju. Da li postoji neki mail ili nesto gde mogu da pisem adminima? Ovo je stvarno vise nemoguce Sestro slatka, isto su meni uradili i isto zalepili negativnu haahhaha znaci sajt je postao tragikomedija. Ja sam im pisala poruke da mi objasne lepo zasto su obrisali, naravno da su izignorisali, takodje sam u komentaru ispod negativne isto napisala, medjutim njih ne zanima nista. Ja bih vrlo rado pisala jos nekome, ali ne znam kome, ko je iznad nasih admina, da li postoji neko kome mozemo da se zalimo ili je sajt definitivno propao
2025 03 17
mojekrpice.rs/neveroddoreven-89637 Evo još jedan primer nekorektnosti. Ovom profilu je Vip dodeljen besplatno, dok ga drugi plaćaju. Profil je imao Vip čak i onda kada nije radilo plaćanje, a nije mogla uplatiti nikako. I evo sad niko nije ulazio na profil preko godinu dana (a sigurno dve i više ima), opet stoji vip. Nemam problem sa devojkom samo da navedem, niti sa bilo kime koga sam navela. Definitivno nisu niti prevaranti, niti loše osobe, ali stvaaaaarno što se tiče selektivnog ophođenja nije u redu. Razumem i da administratori ne mogu postići, ali onda lepo sedite pa se dogovorite šta se može postići i regulisati na sajtu, pa onda se pridržavajte tih pravila, a pola ukinite jer ovako samo se devojke osećaju bezveze.
2025 03 17
> KrpiceMP: > Hahahaha 😁 > Da, znam na koju mislite, nju sam prodala pred kraj prosle godine. Ali eto na primer, da nije bila uslikana na meni, na podu bi izgledala kao 2 dinara. 😂 Razumem da mozda treba malo neobaveznije da se slikaju stvari, tipa da sam je obukla ponovo pa slikala u sobi ili u ogledalu, ali u fazonu sam - zasto bih to radila ako imam taaako lepe slike koje realno najlepse docaraju. bukvalno juce popodne mi je iskocila na fb zena koja je masne kose i nenasminkana fotkala na sebi neke lepe svecane haljine. Sama zena izgleda toliko neugledno da haljine nisam ni zapazila, i slazem se da je uvek lepse okaciti krpice da i model lici na nesto, a ne nesredjena navuci haljinu. Tako da, jos jedan glas za tvoje lepe fotke gde se vrlo videlo kakva je haljina. A nesto sto bih 1/1 zabranila su predmeti od npr 190din, jedna fotka uz opis velicine i dodatno ne trazite mi dodatne fotke za ove pare!!! I fotke sa onog filtera koji ostavi samo predmet, pritom rubove nekako uvrljavi, znate sigurno na sta mislim, a ne umem da objasnim. Nemoguce je da neko nema parce zida gde moze da fotka bez tog sugavog filtera koji skida pozadine.
2025 03 17