Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da verujem...

Oglas za jednu haljinu mi stoji na profilu vec mozda 2 meseca i imao je preko 20 "lajkova", juce uplatim uslugu za tu haljinu da stoji jedan dan kao promo artikal i admini mi je obrisu sa profila. Pritom, 100% sam sigurna da nisam prekrsila nijedno pravilo, slike su bile moje, haljina ispravno opisana... Da li je moguce i dokle ce nam sklanjati normalne i ispravne oglase a tolerisati raznorazna krsenja pravila npr. pre neki dan sam naletela na prodaju telefona????? 🤬
2025 03 15
Jos 4 stvari su mi sklonjene, medju njima haljina koja stoji uredno vec godinu dana sa preko 40 lajkova.... ne znam da li jos neko ima ovaj problem?
2025 03 15
Zabranjene su fotografije sa neta.
2025 03 16
Nigde u tim oglasima nisu bile takve fotografije, zato sam i iznenadjena.. Sklonjene su mi haljine za koje su stajale moje licne fotografije sa proslava na koje sam ih nosila, bas sam za jednu takvu i platila promociju.
2025 03 16
Ne znam sta da ti kazem, skidaju se i fotke gde su case, flase, gde ima filtera... Doduse, selektivno... Bas komentarisemo neke situacije na drugoj temi
2025 03 16
Mozete jos obrisanih oglasa ocekivati, lepe su Vam slike ali ocigledno nisu Vase, a to nije dozvoljeno...
2025 03 16
> Chillnakit: > Mozete jos obrisanih oglasa ocekivati, lepe su Vam slike ali ocigledno nisu Vase, a to nije dozvoljeno... Sve slike sa profila su moje, ne znam na osnovu cega ste ovo zakljucili i odakle pravo da tako nesto tvrdite?
2025 03 16
Meni nikako nije jasno ovo selektivno brisanje predmeta i regulisanje sajta… U 100% slučajeva se javljaju devojke koje imaju nešto malo svojih stvari na profilu, ali zato ovi drugi što se bave komercijalnom prodajom mogu šta hoće da kače. Bezveze stvarno… 🙄 Evo ja sam u jednoj temi objavila profil, sve su bile slike sa interneta, poručivanja stvari + profil bio aktivan mesecima.
2025 03 16
Sajt odavno vise ne lici ni na sta i kao da je poenta da se konstantno "maltretiraju" clanice koje koriste sajt za ono cemu on i sluzi - resavanje viska svojih stvari. Niti vise mozemo nesto da kupimo od komercijalne prodaje i gomilanja stvari, niti da dodjemo do izrazaja da prodamo svoje, ali na to bih i manje obracala paznju da mi konstantno ne brisu moje oglase, a ostavljaju takve koji ne prate pravila sajta.
2025 03 16
Opet su mi obrisali sve sto sam postavila sa svojim slikama. Pisala sam 2 puta, ne odgovaraju. Da li postoji neki mail ili nesto gde mogu da pisem adminima? Ovo je stvarno vise nemoguce
2025 03 16
Iako su Vaše slike, svakako krše pravila jer se vidi da su u pitanju profesionalne slike. Kopirano sa teme u podforumu: Objave Administratora "Predmeti koji nisu u skladu sa pravilima sajta i fotografisani su na sledeći način će biti obrisani: Slike koje su delo profesionalnog fotografa, bez obzira da li ste Vi taj fotograf"
2025 03 16
Ne razumem? Kako treba da slikam onda stvar kako stoji na meni? I da li onda 90% sajta treba da bude obrisano?
2025 03 16
A dobro, to je zato što su ljudi kačili recimo fotografije iz studija na kojima su ili oni na fotkama ili su oni fotografi profesionalni. A te fotke se baš ne razlikuju od onih sa webshopova zbog tipa rasvete. Ovde se stvarno vidi da je jedna te ista devojka i da kači svoje stvari. Mislim da je bilo bespotrebno iskreno, pored svega što se dešava na sajtu. Ima moreeee fotki sa neta, i oni se baš uhvate za jednu normalnu devojku sa sajta. I ovo ostavljanje negativnih ocena, ne znam šta bih rekla. Devojka ima jako puno pozitivnih utisaka i vidi se da je neka skroz ok osoba. Svakako, srediti za početak ta pravila i pridržavati se onoga što mogu sankcionisati i što je prioritet. Ovako ispada vrlo selektivno i nije bilo potrebe za ovim. Pre bih motivisala da devojke ostaju na sajtu i da ima više takvih profila nego komercijale. 🫶🏻
2025 03 16
Hvala puno na razumevanju MissDiva. 🫶🏼 Ja zaista gubim volju i zelju za prodajom i kupovinom, generalno koriscenjem sajta, posle ovakvih ispada i "nepravde", ako tako mogu da je nazovem. Sat vremena sam sada slikala sve stvari na podu, pa cu valjda imati srece...🤦🏽‍♀️
2025 03 16
Ali vrhunac je sto si ti NJIMA uplatila promociju i oni se nadju pametni da obrisu stvari koje ne krse nikakva pravila 😂 znaci love ove koji uplacuju, tako im je izgleda lakse da nadju nove “zrtve” nego da procackaju i vide sta se sve kaci, telefoni, slike sa interneta, o laznim tagovima ZARA, MONA itd da ne pricam.. pri tom clanica sa dosta pozitivnih ocena, sve regularno. Sajt je stvarno postao krs u poslednje vreme
2025 03 16
1 2 3 4 5