Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da verujem...

Ja dosla samo da kazem da nove jabuke jedu malu decu kakve fotke i videe prave. Moj muz od svakog aparata uspe da napravi ludilo fotke jer ide na profi rezim kamere i podesava pun djavo stvari, ja sam od onih sto samo klikcu pa koja se primi kao najsolidnija fotka :D Tako da fotoaparati nisu nista spec za fotkanje kad neko samo skljoca, a neko i sa nokiom 3310 moze da napravi magiju(metaforicki). Canona i Nikona ima po limundu pun djavo, zamalo pre neki dan da uzmem neki vrljavac digitalni sa dobrom budzom napred, prodao se za malo vise od 7000din, a realno bez tog objektiva sam aparat je kao prosecan telefon po gabaritu. Prosecan telefon koliko kosta, nemojmo se sprdati dalje oko fotoparata, kad polovni fotoaparati kostaju polovni kao cetvrt uobicajenog telefona. Meni dva stoje u fioci toaletnog stola, smara me da se bavim baterijama i karticom da prebacim fotke. Zamolila bih Adminku MD da malo poradi na sajtu, fala. :D
2025 03 17
> Milica9933: > > MissDiva: > > bogme ni ne kupujete i onako ste baš slučajni prolaznik. 🥹😂😂 > Nemam para. Smesno? Nemate para i ne koristite sajt preko godinu dana, pre rekoste “aj malo da uđem na forum da komentarišem druge, šta me košta”. Pametno, nema šta… 🥹
2025 03 17
> DzoDzo: > Ja dosla samo da kazem da nove jabuke jedu malu decu kakve fotke i videe prave. > Moj muz od svakog aparata uspe da napravi ludilo fotke jer ide na profi rezim kamere i podesava pun djavo stvari, ja sam od onih sto samo klikcu pa koja se primi kao najsolidnija fotka :D > Tako da fotoaparati nisu nista spec za fotkanje kad neko samo skljoca, a neko i sa nokiom 3310 moze da napravi magiju(metaforicki). > Canona i Nikona ima po limundu pun djavo, zamalo pre neki dan da uzmem neki vrljavac digitalni sa dobrom budzom napred, prodao se za malo vise od 7000din, a realno bez tog objektiva sam aparat je kao prosecan telefon po gabaritu. Prosecan telefon koliko kosta, nemojmo se sprdati dalje oko fotoparata, kad polovni fotoaparati kostaju polovni kao cetvrt uobicajenog telefona. > Meni dva stoje u fioci toaletnog stola, smara me da se bavim baterijama i karticom da prebacim fotke. > Zamolila bih Adminku MD da malo poradi na sajtu, fala. :D Evo radim, lečim tuđe frustracije. 🥹😂 Bukvalno bilo čime možete fotkati, samo je potrebno svetlo.
2025 03 17
Sad za kaznu, u gro planu da fotkas selfije tim superspejsiprofesionalnofenomenalnim Nikonom, a meni kad poraste Motorola u jabuku(nikad) iskoristicu iste ikea stendere od 999din po komadu da napravim fotke bez eksera u zidu :D Jbt, videla sam clanicu koja fotka na fenomenalnoj govedjoj kozi na podu, dobro da se nije spocitalo do sada kako ima preskupu dekoraciju za predmete :D Dzaba sijalica kad imas lustere kao ja, svi lepi na oko, a bacaju svetlo kao decija igracka, ma kakva sijalica bila :D Imam i ref, ali dzaba kad se ukuvam kao u inkubatoru :D Ide minus nocas, mogu da ga upalim za grejanje :D
2025 03 17
Fun fact, imam jedan od novijih Iphonea, sa stvarno super kamerom. 😂😂😂🤦‍♀️ Samo mi je lakše da koristim putni fotić, jer mogu lakše da prebacim fotke. A ovako je svejedno, bitno da je dnevno svetlo i to je to. Nikakva filozofija. Isto ovo može se uraditi i sa telefonom, s obzirom da sajt tu rezoluciju pojede. Nikakva razlika. Ali je važnije u negativnom kontekstu komentarisati druge, a ne pitati, pa naučiti kako da se nešto uradi i biti sutra barem malo pametniji u nekoj oblasti. 😂 Pogotovo kad je fotografija u pitanju, danas samo sa telefonom se mogu napraviti itekako profesionalne fotke i ima more fenomenalnih aplikacija, evo Lightroom postoji kao besplatna aplikacija za telefone.
2025 03 17
> DzoDzo: > Sad za kaznu, u gro planu da fotkas selfije tim superspejsiprofesionalnofenomenalnim Nikonom, a meni kad poraste Motorola u jabuku(nikad) iskoristicu iste ikea stendere od 999din po komadu da napravim fotke bez eksera u zidu :D > Jbt, videla sam clanicu koja fotka na fenomenalnoj govedjoj kozi na podu, dobro da se nije spocitalo do sada kako ima preskupu dekoraciju za predmete :D > Dzaba sijalica kad imas lustere kao ja, svi lepi na oko, a bacaju svetlo kao decija igracka, ma kakva sijalica bila :D > Imam i ref, ali dzaba kad se ukuvam kao u inkubatoru :D > Ide minus nocas, mogu da ga upalim za grejanje :D Hahahah preskupa dekoracija 😂😂😂 Hit.. Ne bi me cudilo da njoj zbog toga neironicno skinu oglase, jer eto moze im se, ne misle da su njene stvari zbog kul pozadine... Svacega cemo se ovde nacitati, ispade ako se trudis oko pozadina, zgodna si pa slikas na sebi, ima dobru kameru ili telefon i slicno - automatski skidas tudje slike sa neta...🤦🏽‍♀️
2025 03 17
Ovaj sajt je nastao preko modnih blogerki i fotografa 2011. Bukvalno svi smo oduvek imali lepe fotke i trudili se da to izgleda onako blogerski. I baš nam je bio hobi da skupljamo lepe stvari, neke su se prodavale brzinom svetlosti da nije bilo šanse da se ulovi. Nije bilo ni H&M u Srbiji npr. Sajt su i vodile blogerke iz Hrvatske i bile adminke istog. Ana Karadžole - Psycho Couture se zvala devojka koja je bila glavna adminka i vodila nam sajt. Nije bilo “influensera” tada, ovde su se i nabavljale stvari za fotkanja.
2025 03 17
> MissDiva: > Bukvalno svi smo oduvek imali lepe fotke i trudili se da to izgleda onako blogerski. Nismo :D :D :D :D
2025 03 18
> Her_Fashion: > > MissDiva: > > A dobro, to je zato što su ljudi kačili recimo fotografije iz studija na kojima su ili oni na fotkama ili su oni fotografi profesionalni. A te fotke se baš ne razlikuju od onih sa webshopova zbog tipa rasvete. > > Ovde se stvarno vidi da je jedna te ista devojka i da kači svoje stvari. > > lovesilver > > Ova devojka ima stvarno lepe,jasne i svetle fotke,koje nikako nisu profesionalne i studijske. Tako da taj razlog za brisanje otpada! > Jel ste vas dve videle slike pre nego što su obrisane uopšte? Ili pričate o predmetima koji su trenutno na profilu? > Jedna haljina je izgledala kao profi fotografije za salone venčanica npr. A generalno su sve izgledale kao sa neta, tj sa IG stranice nekog brenda koji te haljine i prodaje. Nisam draga,pogledala sam par trenutaka pre nego sto sam napisala komentar.
2025 03 18
> KrpiceMP: > Na profilu su sve te stvari sada slikane i "uzivo" pa izvolite gledajte, slike mene i moje mame. 😊 Ne znam kakvi su to moji ambijenti na slikama pa nisu realni za vas. Zaista ne bih da zvucim drsko, ali targetirali ste me odmah bez ikakvog osnova.... Pogledala sam odmah da vidim o cemu se radi kao odgovor na Vasu temu na forumu i dala svoje objektivno misljenje. I meni su brisali predmete zbog iste stvari i nije mi drago zbog toga niti vidim poentu mnogih pravila ovde. To sto Vi tumacite kao targetiranje bila je sugestija i to na osnovu licnog iskustva sa adminima. Znam da ste revoltirani, i ja sam bila, ali tako je kako je.
2025 03 18
Ma ljudi ništa tu nije ok, ima 500 drugih stvari na sajtu mnogo problematičnijih… A pri tom pun puncat je sajt fotki sa neta. To pravilo kao prvo uvedeno, jer su prevaranti kačili fotke sa neta, kada je bilo dozvoljeno i onda je ovima bilo najlakše da zabrane skroz upotrebu takvih fotki. Nema veze sa autorskim pravima, odmah da vam kažem. 😂 Naravno, kao i sve kroz neko vreme, i to pravilo je postalo besmisleno jer je sajt preplavljen fotkama sa neta. A devojka je objavila sebe i svoju fotku. Držimo se ko pijan plota nekih pravila, a evo svrhu više ne razumem, ako neko to ne može da sprovodi na dnevnom nivou i kontroliše, onda stvarno nema smisla. Naravno da će se neko uvrediti ako vidi da je njemu obrisano, a ostalih 3500 nije.
2025 03 18
mojekrpice.rs/forum/t/627417/ako-je-neko-video-boru-majstorovica-da-ugasi-ringispil Evo npr, problematičniji problem na sajtu, da nisu krenule devojke da postavljaju duplirane predmete, ne bih ni obratila pažnju čega sve tu ima. Ne znam kako im je ovo promaklo, bukvalno 24/7 se uploaduju predmeti na sajt.
2025 03 19
> KrpiceMP: > Oglas za jednu haljinu mi stoji na profilu vec mozda 2 meseca i imao je preko 20 "lajkova", juce uplatim uslugu za tu haljinu da stoji jedan dan kao promo artikal i admini mi je obrisu sa profila. Pritom, 100% sam sigurna da nisam prekrsila nijedno pravilo, slike su bile moje, haljina ispravno opisana... Da li je moguce i dokle ce nam sklanjati normalne i ispravne oglase a tolerisati raznorazna krsenja pravila npr. pre neki dan sam naletela na prodaju telefona????? 🤬 I meni su obrisane dve haljine Diline, koje inače stoje više od godinu dana na sajtu! Inace je na slikama ćerka u njima! Fotografije njene sa mature! Ja zaista nisam znala da takve fotografije ne smem da izbacujem! A pri tom ,milion takvih fotografija ima na sajtu a adm. Ih ne briše. Valjda su pravila za sve ista! Bas mi nista nije jasno!
2025 04 16
1 2 3 4 5