Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ako je neko video Boru Majstorovića, da ugasi ringišpil…

> MarianneMary: > Smatram da preterujete, vidim da neko ko preprodaje kupuje od njega. A preprodavci ne kupuju krs. Duplira oglase i to nije ok. Svaki prodavac ima svoje kupce, a ''superlativni opisi'', pa toga ovde ima na hiljade i hiljade. Mozda ja preterujem,svako ima pravo na misljenje. Ali ne preterujem kad kazem da ja onaj dzemper,u onakvom stanju ne bih stavila ni pored kontejnera,kao sto nekad radim sa garderobom i obucom. Vec u kesu pa u kontejner. Dzemper koji sa postarinom izlazi 900 din.
2025 04 13
> MarianneMary: > Takva je potraznja, preterani opisi se traze, to se prodaje. Odavno se ne igram sa novcem, jer ga nemam. Ne prodajem po visokim cenama, a slabo kupujem, a kad nesto kupim prezadovoljna sam. Ovo je dovoljno govori… 🤦‍♀️ Ne bih dalje komentarisala. Samo da neko stvarno reaguje, jer nije ok brisati fotke sa neta devojkama i ostavljati negativne, a ovo ponašanje ignorisati. Ajde i da je to mala količina stvari, nego se 24/7 puni sajt i još se obnavljaju i dupliraju predmeti. A stvari za đubre i još se nude i džakovi.
2025 04 13
Ulazim na temu samo da se uverim da smecar i dalje opstaje. Basjadno, dragi admini
2025 04 14
Hajde da ne nazivamo bilo koga ovde smećarem…. Bilo koga. Da se zadrži jedan elementaran nivo uljudnosti. Nije pitanje života i smrti, ispod nekog nivoa zaista ne treba ići.
2025 04 15
Kako da nazovemo osobu koja bukvalno vadi stvari iz smeca pa ih prodaje ovde? Bilo je dosta slucajeva a ima ih sigurno jos uvek. Relativno skoro je devojka otvorrila temu da upozori na profil na kojem je nasla svoje stvari koje je bacila u smece (jer nisu bile za prodaju ili bilo sta drugo). Ne mogu da tvrdim da su Deanove stvari iz smeca, iako je poreklo svih tih dzakova diskutabilno, ali zaista ih ima dosta ovde koji prodaju bukvalno smece (i naravno prikriju realno stanje predmeta).
2025 04 15
mojekrpice.rs/items/zene/11014868/nev-balance-patike-38-5-25cm mojekrpice.rs/items/zene/11023154/patike-40-25-5cm mojekrpice.rs/items/zene/11018561/converse-starke-38-24cm mojekrpice.rs/items/deca/11027570/nike-patike-33-21cm mojekrpice.rs/items/deca/11154903/nike-patike-27-28-17-5cm mojekrpice.rs/items/zene/11023066/converse-starke-37-5-24cm mojekrpice.rs/items/zene/8730294/baletanke-38-24-5cm-novo Evo da vidite jos malo "robe iz uvoza", ako ovo nije iz Nemackog kontejnera, onda stvarno..
2025 04 15
> Her_Fashion: > Evo da vidite jos malo "robe iz uvoza", ako ovo nije iz Nemackog kontejnera, onda stvarno.. bez diskriminacije, i naši pravoslavni kontejneri mogu da iznedre ovakva blaga. dakle, genetski kod nepoznat, ali je vrsta, sigurno, kontejner, ako ne i čestita deponija. i dokle god ima onih koji kupuju ovakva "veoma dobra" gljivična oboljenja i hepatitise, biće i ovakvih prodavaca, dakle, zauvek
2025 04 15
> Her_Fashion: > mojekrpice.rs/items/zene/11014868/nev-balance-patike-38-5-25cm > mojekrpice.rs/items/zene/11023154/patike-40-25-5cm > mojekrpice.rs/items/zene/11018561/converse-starke-38-24cm > mojekrpice.rs/items/deca/11027570/nike-patike-33-21cm > mojekrpice.rs/items/deca/11154903/nike-patike-27-28-17-5cm > mojekrpice.rs/items/zene/11023066/converse-starke-37-5-24cm > mojekrpice.rs/items/zene/8730294/baletanke-38-24-5cm-novo > Evo da vidite jos malo "robe iz uvoza", ako ovo nije iz Nemackog kontejnera, onda stvarno.. On ne prodaje takve stvari koliko vidim. Ovo nije isti profil. Tako da trpati bilo koga u isti koš i nazivati ovde na forumu pogrdnim imenima… Prijaviti tu s prljavim stvarima adminima i to je to.
2025 04 15
Komentar žene koja mu je ostavila negativnu: "Obican prevarant, opisuje predmet kao nov iz fabrike a salje fino usivenu rolku neprijatnog mirisa, nikako ne kupovati od ove osobe!!!Iz vaseg komentara se jasno vidi ko je bezobrazan i vasa namera da prevarite !!! samim tim sto ste napisali da je NOVO a prodajete POCEPANO ukazujete da je u pitanju jos jedan od profila na ovom sajtu iza kojih stoji prevarant!!!Jos jednom dokazujete da ste sem prevaranta i bezobrazna osoba! Niste me uvredili tim jeftinim prostakuklom ali da ocekujete od mene koja sam vam sve posteno platila da trosim svoje vreme i vracam vam POCEPANU rolku kako vam ne bi ostavila negativan i ostavila prostor da jos nekoga prevarite je bezobrazno, sta je bila vasa logika: napisacu novo poslacu pocepano a ona neka vraca ako joj se ne svidja😑 i tako ce te varati i naredne kupce na istu foru?" Tako da on vraća robu, inače bi imao more negativnih ocena...
2025 04 15
Slažem se da treba napisati negativan komentar i nisam za brisanje neg ostavljenih ni od strane admina sa bilo čijeg profila. Sajt je tako koncipiran, da poz i neg ocene govore o članu/članici. Ali sam protiv korištenja pogrdnih naziva na forumu. Samo to htedoh reći.
2025 04 15
Oh, a ja mislim da je u datom slucaju smecar eufemizam. I prevarant je eufemizam (zloupotrbljava sajt namenjen prodaju/razmeni licnih krpica za pretrpavanje krpama koje nisu mogle dospeti ni u thrift store). Hajte nas naucite kako Vi zovete to, molim o:)
2025 04 15
> Noubliezjamais: > > Her_Fashion: > > mojekrpice.rs/items/zene/11014868/nev-balance-patike-38-5-25cm > > mojekrpice.rs/items/zene/11023154/patike-40-25-5cm > > mojekrpice.rs/items/zene/11018561/converse-starke-38-24cm > > mojekrpice.rs/items/deca/11027570/nike-patike-33-21cm > > mojekrpice.rs/items/deca/11154903/nike-patike-27-28-17-5cm > > mojekrpice.rs/items/zene/11023066/converse-starke-37-5-24cm > > mojekrpice.rs/items/zene/8730294/baletanke-38-24-5cm-novo > > Evo da vidite jos malo "robe iz uvoza", ako ovo nije iz Nemackog kontejnera, onda stvarno.. > On ne prodaje takve stvari koliko vidim. Ovo nije isti profil. Tako da trpati bilo koga u isti koš i nazivati ovde na forumu pogrdnim imenima… > Prijaviti tu s prljavim stvarima adminima i to je to. Nije isti profil, I ne, ne prodaje prljave raspale patike. Ali zato prodaje stare, prljave, iznošene predmete koji su za smeće. Kao što je MissDiva priložila, prodao je oštećenu smrdljivu stvar ženi i onda je uvijeno izvredjao I nazvao "svinjom" zato što mu je ostavila negativnu. Pitanje je koliko je imao takvih saradnji a nije dobio ocenu jer većina samo želi svoj novac nazad i neće da rizikuje osvetničku negativnu . Tako da što se mene tiče, "smećar" nije pogrdni naziv, već nazivanje stvari pravim imenom.
2025 04 15
Da obrazlozim, nick prevarene osobe je srecnoPrase srecnoPrase: Obican prevarant, opisuje predmet kao nov iz fabrike a salje fino usivenu rolku neprijatnog mirisa, nikako ne kupovati od ove osobe!!! Odgovoreno deanprvulovic: mogli ste jednostavno vratit nazad ako niste bili zadovoljni, o mom trosku,novac bi vam bio refundiran, ali vase ponasanje je krajnje nedolicno i jadno,prikazali ste svoj prostakluk i nevaspitanje i opravdali to ime koje nosite...
2025 04 15
> Her_Fashion: > mojekrpice.rs/items/zene/11014868/nev-balance-patike-38-5-25cm > mojekrpice.rs/items/zene/11023154/patike-40-25-5cm > mojekrpice.rs/items/zene/11018561/converse-starke-38-24cm > mojekrpice.rs/items/deca/11027570/nike-patike-33-21cm > mojekrpice.rs/items/deca/11154903/nike-patike-27-28-17-5cm > mojekrpice.rs/items/zene/11023066/converse-starke-37-5-24cm > mojekrpice.rs/items/zene/8730294/baletanke-38-24-5cm-novo > Evo da vidite jos malo "robe iz uvoza", ako ovo nije iz Nemackog kontejnera, onda stvarno.. Boze sacuvaj. Sa sve opisom naloga vecina robe je iz uvoza. E, ovome pricam na novoj temi Odzvonilo je. P. S. Bolje komade sam poklanjala, kad kazem bolje, mislim na stanje, cistoca, naravno, na zavidnom nivou. Nek mi neko posle ovih predmeta koji smrde kroz ekran kaze da masina ne treba da pere patike. Cistije su moje u kojima drndam po basti.
2025 04 15
Inace, Nektarina sa 3663 predmeta. Dean sa 1506 na danasnji dan, duplirano se ocistilo ;) Necu da navodim koliko jos ima clanova sa 1500+ predmeta na nalogu. Sa sve onom rekorderkom koja ima preko 5000 predmeta, kapiram da ni sama ne zna sta sve ima i gde joj stoji, ma koliko imala dobru organizaciju. Ne znam da li znate da sa 1000 artikala mozete bez problema otvoriti second hand radnju, sa mesanom robom, musko zenskom, da nicega ne fali. Mislim, moze i sa 500, 600, ali otprilike hiljadu artikala je jedna sasvim korektna cifra da se pokriju potrebe oba pola. Sada procitajte izmedju redova sta sam rekla, necu da udaram direktno ni na koga, ali da, povela se prica oko sive ekonomije i akcije drzave da se tome stane na put. Npr, Dean kada proda 10 dzempera, toliko ce platiti mesecne doprinose da radi kao online registrovana prodaja, a nece onda moci da se pojavi neko poput srecnog praseta kome ce moci da napise onakav odgovor na ocigledno opravdanu negativnu ocenu, jer ce se i online second hand drzati na odredjenom higijenskom nivou i nivou kvaliteta.
2025 04 15
1 2 ... 11 12 13 14 15 16