Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ako je neko video Boru Majstorovića, da ugasi ringišpil…

> MarianneMary: > Na ovom sajtu ima puno komercijalnih naloga, ne samo jedan, a biti selektivno pravedan i dalje je nepravda. Bitno je da nalozi nisu lazni, da ne prodaju nepostojece predmete. Ne zivimo u diznilendu, mnogi zive od ovoga ili popunjavaju budzet(nisu zli i pokvareni, niti imaju lose namere prodajuci na veliko), pa i korisnici koji su najbolji su uglavnom komercijalni. Da je u pitanju mama, studentkinja, neke žene kao mi koje nude višak svoje garderobe, to bi bilo adekvatno za sajt i da kažete da je lepo da neko nešto malo zaradi itd. Ovo su bukvalno ljudi koji su u stanju da na fake napišu original i “novo”, a vidi se da je iznošeno i došlo ko zna odakle i sve to da naplate evo 3000din po predmetu. Gospodin koji je u stanju da nudi robu na džakove, sigurno nije neki siroti mali hrčak, već je uložio u svoj biznis i mogao je da otvori online shop. Ovi profili danima i satima pune sajt, bez pauze. Evo ja sam kačila šta mi je izlazilo ne jer me interesuje, već jer nisam kao kupac mogla da nađem ono što tražim. Roba ne odgovara opisu, u očajnom je stanju, dupliraju predmete i obnavljaju oglase. Čovek je za manje od mesec dana ubacio 1. 500 predmeta i on ih još i obnavlja. Ima ovde i komercijalnih prodavaca, ali oni ne obnavljaju svojih hiljadu oglasa 24/7 i ne stavljaju lažan opis stanja.
2025 04 09
> MarianneMary: > Na ovom sajtu ima puno komercijalnih naloga, ne samo jedan, a biti selektivno pravedan i dalje je nepravda. Bitno je da nalozi nisu lazni, da ne prodaju nepostojece predmete. Ne zivimo u diznilendu, mnogi zive od ovoga ili popunjavaju budzet(nisu zli i pokvareni, niti imaju lose namere prodajuci na veliko), pa i korisnici koji su najbolji su uglavnom komercijalni. Najbolji korisnik LuneLu je pre svega gospodin, koji prodaje čistu i urednu odeću, novu ili kao novu, a svakako u nosivom stanju i po realnim cenama. Svaki predmet je precizno opisan i realno prikazan. Što je najbitnije, ne krši pravila, ne obnavlja predmete, ne duplira oglase, ne navodi netačno stanje predmeta itd. Ne možete njega da poredite sa ovima koji izručuju džakove smeća na krpice, po ceo dan svaki dan i krše svako moguće pravilo. Iznošene stvari prodaje kao "novo bez etikete", za 2-3000 dinara, a platio ih je kako je sam izjavio "200 dinara po komadu". I na kraju, ako hoće da živi od ovoga, neka lepo otvori SecondHand I plati porez kao i svi drugi, ovo što on radi je klasična utaja poreza, ali nažalost neće ga uhvatiti jer ne može ni da proda to smeće u dovoljnoj količini da ga Poreska Uprava primeti.
2025 04 09
I samo bih dodala da taj jadan Dean koji "mozda zivi od ovoga i popunjava kucni budzet , kme kme" u svojim Omiljenim ima iskljucivo original Louis Vuitton predmete koji se prodaju za 300, 600, 700 eura, tako da sigurno nije ovde da zaradi za hleb.
2025 04 09
Nije problem zaraditi, evo svi mi imamo puno čiste i uredne garderobe, uglavnom lepo plaćene koja nam je višak. Ovo da se prodaje roba iz džakova pod “novo” je prevara. Čak to niko ni ne kupuje koliko on forsira prodaju. I na kraju je krenuo u džakovima da nudi, jer ne zna šta će sa tom tonom stvari. Više nije dozvoljeno ni humanitarnim organizacijama da se doniraju stvari, ako nisu bile na hemijskom.
2025 04 09
> MarianneMary: > Na ovom sajtu ima puno komercijalnih naloga, ne samo jedan, a biti selektivno pravedan i dalje je nepravda. Bitno je da nalozi nisu lazni, da ne prodaju nepostojece predmete. Ne zivimo u diznilendu, mnogi zive od ovoga ili popunjavaju budzet(nisu zli i pokvareni, niti imaju lose namere prodajuci na veliko), pa i korisnici koji su najbolji su uglavnom komercijalni. Ako se vratimo na pocetak teme, videce se da je zapravo, ovo sve zbog stalnog obnavljanja predmeta, dupliranja, tripliranja, laznih opisa. Konkretno ja nigde nisam navela komercijalu kao takvu koliko bezobrazluk u ovom gore navedenom. Znaci, nismo ovce jbt, pa jos i posle da nabode oglas sa prodajom dzakova koji su inace njegova dobavka iz Holandije. Obitavanje naloga koji drsko i namerno krse pravila sajta koja se odnose na druge clanove JESU stalno obnavljanje, stalno dupliranje, tripliranje, za kupce JESTE obmana napisati da je nesto novo bez etikete, a odrana unutrasnja etiketa i cupe lete na sve strane. Pre par dana sam kupila predmet od clanice sa kojom vise ne mogu da razmenim utisak jer sajt ne dozvoljava vise od dva kupac/prodavac, znam da je komercijalni prodavac, ali ja od nje za nekoliko saradnji nisam dozivela neopisan predmet, nisam dozivela smrdljiv predmet, fleke, ma nista. Ni ostalih preko 500 utisaka joj nisu nista zamerili, nema opomenu admina, nema negativnu ni od koga. Normalno kaci predmete, ne duplira, ne kaci muski s pa onda zenski m isti predmet pa onda kao zenski 38, sto radi ovaj. Samo cu navesti da svako kacenje utice na nedeljne i mesecne skorove, znaci sta hoce, listu? Neopravdano? Tako sto ce kaciti isti predmet 3x? Tako sto ce lazno opisivati predmete dok se vide fleke i oguljotine?
2025 04 09
mojekrpice.rs/ruskans-49142 mojekrpice.rs/items/zene/11857102/ranac siroti mali hrčki, fake ranac koji ne vredi ni 1000 din, prodaje se za 12. 000 din. :( Za ovaj novac možete kupiti, nov, original. Evo sad je 20% sniženje u F&F, Guess ranci su im i po 7000 i 8000 din, 14. 000 din je max cena trenutno.
2025 04 10
I kad smo ko guess-a, da li je ovo original ili ne https://mojekrpice.rs/items/zene/11646076/guess-korset-top-xs-snizeno ne razumem se u te popularne marke, a dugo mi stoji, pa me zanima
2025 04 10
> MarianneMary: > I kad smo ko guess-a, da li je ovo original ili ne https://mojekrpice.rs/items/zene/11646076/guess-korset-top-xs-snizeno ne razumem se u te popularne marke, a dugo mi stoji, pa me zanima Original je, samo ovo je baš baš stari model negde 2000 i neke se prodavao,tada ste ga kupili?
2025 04 10
Stvari u XS velicini nisu licno moje, dobila sam ih.
2025 04 10
mojekrpice.rs/items/zene/12422097/vero-moda-zenski-firmirani-prolecni-dzemper Evo Dean again... Samo jedan džemper, "bez tragova nošenja"...
2025 04 11
Ovo postaje jako bezobrazno. Ne samo doticni gospodin,sve cesce vidjam stvari koje nisu ni za kontejner a uredno se prodaju sa superlativnim opisom i po visokim cenama. Ljudi,ovo je sa postarinom skoro 1000 din????
2025 04 11
> lovesilver: > Ovo postaje jako bezobrazno. Ne samo doticni gospodin,sve cesce vidjam stvari koje nisu ni za kontejner a uredno se prodaju sa superlativnim opisom i po visokim cenama. Ljudi,ovo je sa postarinom skoro 1000 din???? Zato što je to trenutno dopušteno. A najverovatnije i jeste iz nekog kontejnera i ne bih pisala da nije užas i opasno po zdravlje.
2025 04 12
Ako nečega ima "hiljade i hiljade", znači li da je to u redu, da poštujemo zakon krda, pošto ovo krdo hvata sve veća ubrzanja, sajt će uskoro prešišati Lalafo po prevarantima, slikama sa neta i netačnim opisima. Hajde onda svi da praktikujemo isto, iznosimo nešto 25 x i stavimo na sajt kao novo sa etiketom, od koje nema ni traga ni glasa, a bluza liči na ruglo. Ili postavimo slike sa neta, kome je do slikanja i merenja, stavimo novo bez etikete iako je možda i flekavo, pocepano. Igramo se malo lutrije sa našim novcem. Nije ni čudo što smo imali vašar malopre.
2025 04 12
> MarianneMary: > Takva je potraznja, preterani opisi se traze, to se prodaje. Odavno se ne igram sa novcem, jer ga nemam. Ne prodajem po visokim cenama, a slabo kupujem, a kad nesto kupim prezadovoljna sam. Biram cene kad kupujem kao sto rade preprodavci. Neko nema cime da uslika savrseno, imajte i to na umu. Crne stvari cesto izgledaju kao teget ili izbledelo. Ništa, Vi to onda lepo objasnite i ženi koja mu je ostavila negativnu ocenu jer joj je uvalio “nov” džemper, a njoj stigao stari i ofucan, kako se “preterani opisi traže” i kako ste vi srećni kad robu koja košta ispod 200 din kao ovaj Superdry duks, on ponudi za 3000din. I da nema čime jadan čovek da lepo uslika. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Evo ja sam nove stvari iz mog ormara, plaćene zaista puno, nudila i za 300 i 500 din. Oprane i opeglane poslala. Sajt je predviđen za to, a ne da se pravi ilegalni buvljak i nudi roba iz kontejnera na kilogram.
2025 04 12
Ne znam da li osoba pokušava da animira pažnju potkapaciranim postovima ili deli isti sistem vrednosti kao prevaranti.
2025 04 12
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16