Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ako je neko video Boru Majstorovića, da ugasi ringišpil…

> DzoDzo: > Vanda? I ona nas je ostavila :( Stvarno?
2025 04 08
> MissDiva: > https://mojekrpice.rs/items/zene/12402025/van-cleef-bele-mindjuse-na-kopcu-s925 > Evo je ponovo, krenulo je… Bukvalno jedni te isti ljudi, non stop. 🤦‍♀️ a kako nisu blokirani?
2025 04 08
> lilali: > > MissDiva: > > https://mojekrpice.rs/items/zene/12402025/van-cleef-bele-mindjuse-na-kopcu-s925 > > Evo je ponovo, krenulo je… Bukvalno jedni te isti ljudi, non stop. 🤦‍♀️ > a kako nisu blokirani? Baš sam se tebe setila kad je MissDiva pisala o nepravednim negativnim ocenama. Devojka sa 1000+pozitivnih dobija automatski negativnu za tester parfema, a na sajtu se prodaje Vercaga i Chinel i stoje mesecima bez problema, da ne pričamo o dekantima, a i generalno kopijama svega 🤣 Isto tako je jedna članica dobila negativnu kad je bagovao sajt, pa joj je slučajno devojka ostavila 5 pozitivnih utisaka u minutu 🥲 "Lažni utisci"
2025 04 08
> lilali: > > MissDiva: > > https://mojekrpice.rs/items/zene/12402025/van-cleef-bele-mindjuse-na-kopcu-s925 > > Evo je ponovo, krenulo je… Bukvalno jedni te isti ljudi, non stop. 🤦‍♀️ > a kako nisu blokirani? Zato što su to ljudi sa na 1000 predmeta i stranica, i nije to kao ja kada ubacujem mojih 50. Tu ima i duplih… Pošto je to more stvari njih niko ne kontroliše jer ne može da lista sav taj haos. Ovaj Dean konkretno prodaje robu iz džakova, a stavlja oznaku “ novo bez etikete”. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2025 04 08
Level pro mi je "novo bez etikete" za farke, a vidi se po dzepovima, bukvalno posle prvog pranja se vidi unutrasnji deo da li su zaista nove ili ne, po etiketi unutrasnjoj u kom je stanju, znaci jbt, vidi seeee. Ne ukovrdzaju se sve unutrasnje etikete, ja imam stvari koje bas bas nosim i nisu se uvile, ali se vidi po rubovima, vidi se po stampi da se to koristi. Doduse ne pricam o rat i mir etiketama koje inace secem jer koji ce mi, pogotovo ako su na nezgodnom mestu da promene formu kad se obuce predmet, poenta je sto su sve te unutrasnje isti kvalitet i sto se uvek po njima sve vidi, na farkama po dzepovima unutra, ma nema brenda koji odaje drugacije stanje. Meni ne smeta komercijala koliko nepostovanje pravila u vidu obnavljanja, sto se laze za stanje, sto oni konkretno ne smeju da napisu da, ovo je komercijala i opisujem vidjeno stanje, takvo je i cao, a ne "novo bez etikete".
2025 04 08
Veca kontrola kad bi se uvela, kada bi svi preko npr 200predmeta isli u odvojen deo, kada bi bila selekcija naloga po broju predmeta, tj do 200 i preko 200, pa onda prosto biras da li bi da gledas komercijalne naloge ili ne... Ali sta ja pricam kad se za 15godina nije odvojilo gledanje negativnih utisaka na nalogu, a to moze u dva i po klika svaki serviser sajta da uradi. i da se automatski gase nalozi na odredjenom broju negativnih, a ne da se radi jednacina da li je 5 negativnih na 20 ili na 100utisaka. Ogromna je razlika da li je neko dobio negativnu za uvaljivanje kao prodavac ili mozda nije dobro skapirao mere u odnosu na sebe(o daaa, desava se da misle da mogu u s, a nose l i pored datih mera) ili kao sto je jedno vreme bilo prodavaca koji su delili negativne jer im je neko zadrzavao predmet rezervacijom, za sta su same krive., ili npr negativna sto su se nalazile licno, a kupac se ne pojavi. Mene npr ne zanima da li je neka otisla sa Novog Bga na Mirijevo i ispalila je ta sto je htela da kupi, kada prodajem po principu uplata pa slanje, i u mom Bgu nisam pravila takve ustupke sa maltene dostavom nego sam imala lokacije blizu mene, pa me nije remetilo da sam isla u sargarepu na drugi kraj grada i neko prosto, nije dosao.
2025 04 08
"Rat i mir etiketa" 🤣🤣🤣🤣 Ikea left the chat! Etiketa je dobar indikator za stanje odece. Moja vesela svekrva je mom detetu obukla nove neoprane gace,a to sam znala po etiketi. A i po urinarnoj infekciji koja je stupila posle dva dana.
2025 04 08
Joj, ne pominji mi ikeu, ja sam kao ona baba iz Deadpoola, meni uvek ima viska delova nakon sklapanja :D Imam celu jednu kesicu sa viskovima njihovim, ali sve to sta sam ja sama sklapala stoji tako da ne vidim problem :D
2025 04 08
mojekrpice.rs/items/zene/12411574/zenska-nova-dugacka-rolka-h-m mojekrpice.rs/items/zene/12411578/prsten-bvlgari-detelina-17mm-s925 mojekrpice.rs/items/zene/12410327/grudnjak-emotions-nov-glanc "glanc nov", ne ganc, nego "glanc"... Evo novi dan, novo spamovanje sajta i zatpavanje, jedni te isti profili, kreće horor u trajanju od par sati...
2025 04 08
> Veca kontrola kad bi se uvela, kada bi svi preko npr 200predmeta isli u odvojen deo, kada bi bila selekcija naloga po broju predmeta, tj do 200 i preko 200, pa onda prosto biras da li bi da gledas komercijalne naloge ili ne... Samo moram da dodam, ja trenutno imam preko 200 predmeta a nisam komercijala nego sam samo malo nenormalna 🤣😅
2025 04 08
> MissDiva: > mojekrpice.rs/items/zene/12411574/zenska-nova-dugacka-rolka-h-m > mojekrpice.rs/items/zene/12411578/prsten-bvlgari-detelina-17mm-s925 > mojekrpice.rs/items/zene/12410327/grudnjak-emotions-nov-glanc "glanc nov", ne ganc, nego "glanc"... > Evo novi dan, novo spamovanje sajta i zatpavanje, jedni te isti profili, kreće horor u trajanju od par sati... Ja kolegama na poslu redovno pricam da je ganc novo, oni me gledaju kao marsovca. Zivimo sa nepismenim ljudima... Ali da toliko ne zna a misli da zna.. to je jos i gore. Hahaha smesno je . Ustvari i tuzno
2025 04 08
> Her_Fashion: > > Veca kontrola kad bi se uvela, kada bi svi preko npr 200predmeta isli u odvojen deo, kada bi bila selekcija naloga po broju predmeta, tj do 200 i preko 200, pa onda prosto biras da li bi da gledas komercijalne naloge ili ne... > Samo moram da dodam, ja trenutno imam preko 200 predmeta a nisam komercijala nego sam samo malo nenormalna 🤣😅 Takodje 🙄
2025 04 08
> Her_Fashion: > > lilali: > > > MissDiva: > > > https://mojekrpice.rs/items/zene/12402025/van-cleef-bele-mindjuse-na-kopcu-s925 > > > Evo je ponovo, krenulo je… Bukvalno jedni te isti ljudi, non stop. 🤦‍♀️ > > a kako nisu blokirani? > Baš sam se tebe setila kad je MissDiva pisala o nepravednim negativnim ocenama. Devojka sa 1000+pozitivnih dobija automatski negativnu za tester parfema, a na sajtu se prodaje Vercaga i Chinel i stoje mesecima bez problema, da ne pričamo o dekantima, a i generalno kopijama svega 🤣 > Isto tako je jedna članica dobila negativnu kad je bagovao sajt, pa joj je slučajno devojka ostavila 5 pozitivnih utisaka u minutu 🥲 "Lažni utisci" I pisala sam im 100x Nece da je skinu ali to je islo po prijavi... Nekome je bas smetao moj profil
2025 04 08
Meni je to grozno i takve stvari im ajko zameram, isto su nalepili nekoj mnogo slatkoj devojci negativnu za njenu sliku, ej! Jer se profesionalna fotka i ona je svečanoj haljini. Pobogu... Umesto da se ohrabruju žene, da se gradi neka ženska zajednica, ma ne. Sve suprotno... :'(
2025 04 08
mojekrpice.rs/cristallina-165357 Jedan isto tako "original" profil komercijalne prirode...
2025 04 08
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 16