Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ako je neko video Boru Majstorovića, da ugasi ringišpil…

> MissDiva: > Meni je to grozno i takve stvari im ajko zameram, isto su nalepili nekoj mnogo slatkoj devojci negativnu za njenu sliku, ej! Jer se profesionalna fotka i ona je svečanoj haljini. Pobogu... > Umesto da se ohrabruju žene, da se gradi neka ženska zajednica, ma ne. Sve suprotno... :'( Meni ovde gomila pravila nije jasna.... A taj tester nazalost uopste nije ni bio moj parfem, nego prijateljici da ucinim.... Nije ni bio u mojim rukama , nisam videla sa pise tester , ona je poslala slike i ja stavila bez gledanja.. Neko je pre mene stigao da vidi i da prijavi. Znam za tu devojku, A profi slike... Nemam reci stvarno
2025 04 08
mojekrpice.rs/samonajbolje-297078 Samo za ljubitelje Replay kopija... Samo najbolje.. Pre godinu dana dobila negativnuz od admina i samo nastavila po starom... Divno!
2025 04 08
mojekrpice.rs/items/zene/12413165/garderoba-na-dzakove Evo… Pa ovaj čovek, nemam reči. 😂😂😂 “Mogucnost kupovine garderobe na dzakove,uvozna garderoba iz Holandije,identicna ovoj sto prodajem na komad na sajtu,u dzekovima je polovna kao i glanc nova garderoba koja se tretira kao polovna,dzakovi se ne otvaraju tako da se ne zna sta se tacno nalazi,npr moze biti firmiranih komada vrednosti po par stotina evra kao i komadi garderobe koji ne vrede nista,sva garderoba na mom profilu dolazi na taj nacin,odokatvno se moze videti dali su jakne,dzempri,bluze,majice,kosulje a ima i dzakova gde je sve izmesano...znaci nema biranja,moze direktno preko vibera da se uzivo odabere,u svakom dzaku ima od 30 do 50 kom garderobe...cena po dzaku je 5000,znaci da komad bude manje od 200 din” Her, ipak nije Nemačka socijalna pomoć, ali bila si blizu, Holandija je u pitanju… 😂😂😂 Pa gasi sajt, motaj kablove… 🤦‍♀️
2025 04 08
Autogol, otprilike.
2025 04 08
mojekrpice.rs/items/zene/12413339/super-dry-unisex-firmirani-duks (opis: “kralj među dukservima”, vodi se kao “novo bez etikete”, a duks izbledeo). Pa šta će, trpao i trpao danima na sajt, video da ne može da proda, jer to niko neće da nosi i rekao ja ću od sad na džak da valjam…
2025 04 08
I gde su Admini? Šta bi za pravila oglašavanja lota stvari? Svaka stvar mora da bude prikazana na slici i tako dalje? Užasno, nemam reči zaista.
2025 04 08
> Her_Fashion: > I gde su Admini? Šta bi za pravila oglašavanja lota stvari? Svaka stvar mora da bude prikazana na slici i tako dalje? > Užasno, nemam reči zaista. Ja ću da slikam kontejner pored zgrade i postavim na MK. Evo izvolte, može da bude firmirano, ne mora da znači. Novo bez etikete, ja sam prvi pronalazač. 😂😂😂
2025 04 08
Krenula sad opet da im pišem, ali iskreno na kraju će mene da banuju jer ih spamujem. Ne znam više, da li je moguće da ovo ne čitaju? Pa postavile smo još 100 njegovih kršenja pravila od onda i sad ovi džakovi kao šlag na tortu i nikom ništa.
2025 04 08
PS. 200 dinara po komadu, prodaje Superdry duks za 3000. Smećar.
2025 04 08
Mene sada blam da okacim musku superdry majicu :D Bukvalno sinoc odradila fotke, i sta cu ja sada hahahahahahahahaha
2025 04 08
😅😅 Kod mene lot 2 duksa, jedan superdry za 1000 din, a ja ga platila tipa 50 funti ili koliko su već u radnji. I pre će ovaj da proda nego ja. Inače ja danima već ne mogu da upecam da objavim stvari od njega i one sa nakitom, to je bukvalno po ceo dan, i kao gledam da tempiram da ih izbegnem, ali nema šanse. Jedino u 4 ujutru kad svi spavaju.
2025 04 08
mojekrpice.rs/items/zene/12413196/michael-kors-original-novcanik Ovo original??? 🤦‍♀️ Molim administratore, ako ikako mogu da profil bude spaljen, a ne blokiran. Ajde što nije original, nego je napisao da tu može i pasoš da stane??? Kako???
2025 04 08
Obrisali su mu dzakove i to je to. Inace oni linkovi koje je DzoDzo postavljala sa dupliranim predmetima jos stoje (nakon onog prvog brisanja).
2025 04 08
mojekrpice.rs/items/muskarci/12413794/super-dry-unisex-firmirani-duks mojekrpice.rs/items/zene/12413339/super-dry-unisex-firmirani-duks Evo ga opet, pa stvarno.
2025 04 08
> Her_Fashion: > Krenula sad opet da im pišem, ali iskreno na kraju će mene da banuju jer ih spamujem. Ne znam više, da li je moguće da ovo ne čitaju? > Pa postavile smo još 100 njegovih kršenja pravila od onda i sad ovi džakovi kao šlag na tortu i nikom ništa. Moras Vandi da pises jer jedino ona blokira sve bez duplih arsina
2025 04 09
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 16