Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ako je neko video Boru Majstorovića, da ugasi ringišpil…

Skoro svaka Polene torba koja se prodaje na sajtu je kopija, a čak ni ne naglase to u oglasu. Ima možda 2-3 koje su originali.
2025 04 06
Da, čoveče Polene i Goyard. 🤦‍♀️ Da su makar postavili nešto što realno se može kupiti u velikoj količini, nego Goyard koji se pravi u malim serijama i znate da nema šanse da su te torbe original. Ma ajde i da postave, nego što trpaju i konstantno obnavljaju oglase, ali ljudi oni imaju na hiljade predmeta. Razumem da je kriza i da je to komercijalna prodaje, dakle posao njihov… ali pobogu ako neće ljudi da kupe od tebe, ne siluj prodaju.
2025 04 06
> DzoDzo: > Samo ja ne smem da kacim nesto za sta posteno naglasim da je kopija. A neko cak ni to ne pise nego samo ime brenda. > Sta bi tek nasla da kucas ime brenda, ajajaaaaj... Stavi i naglasi da je kopija. Ajde molim te, evo pola brendova koje kupujem vani i znam pouzdano šta je original, viđam ovde da se prodaje fake kao original. Ma hajde, svakog puta kad ne budu mogle fotke da mi se učitaju ili da izmenim oglas, ima i da ga obnovim. Kad mogu ovi dnevno svojih 5000 oglasa, mogu i ja mojih jedva 50 predmeta. 🤘🏻
2025 04 06
Ma, prodala na drugom sajtu za vise para :D Drugarica okacila kod sebe na limundo, otisla u prvom krugu za bukalno duplo vise para. Kacila bih tamo predmete, ali imam problem, fon mi pravi prevelike fotke iako nije upaljen 4k ili sta vec, i smara me da rucno radim smanjivanje u paintu. Ako neko zna kako da smanjim lakse i brze, pricajteeeeeeeeee. Razmisljala sam ako bih napravila viber nalog na lapu pa posaljem tako i sejvujem iz vibera, hoce biti manje?
2025 04 06
Imaju aplikacije na telefonu za to, ne koristim, pa nemam određenu, ali vidi u Google ili apple store šta ima. Znam da sam jednom za nešto koristila. Lighroom postoji kao app i za telefone, besplatan verzija bi trebalo da ima.
2025 04 06
Katastrofa od sajta. Pokušaću da kontaktiram onu adminku sa hr sajta što se povremeno ovde javljala i banovala ove preprodavce i prevarante.
2025 04 06
Vanda? I ona nas je ostavila :(
2025 04 06
> MissDiva: > Imaju aplikacije na telefonu za to, ne koristim, pa nemam određenu, ali vidi u Google ili apple store šta ima. Znam da sam jednom za nešto koristila. > Lighroom postoji kao app i za telefone, besplatan verzija bi trebalo da ima. Problemcic je sto su mi sve fotke u lapu, sortirane po folderima, djavola bih se snasla drugacije. Nije mi palo na pamet da fotkam kroz neki program da bi bile manje, kao racunam, telefon mi top, sto bih, to sto sam ja vrljava kad fotkam pa ispada kao da sam slikala nokiom 3310 je drugo :D I skroz mi nije jasno da limundo nema moc da umanji fotke na svoju pristojnu rezoluciju, iste te fotke kacim i ovde, nista ne razumem
2025 04 06
> DzoDzo: > Vanda? I ona nas je ostavila :( Da 💬💬💬. Videćemo ovih dana.
2025 04 06
Mislim, to sa adiminima, ne mogu da grešim dušu, šta sve ljudi mogu da smisle i da postave na sajt - ne mogu oni da iskontrolišu. Ali šta im stvarno zameram, imate devojke koje potpuno nezasluženo dobiju negativan, neke čak i dve zbog fotki sa interneta??? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Wtf? Pri tom imaju i svoju sliku pored iste. Vidiš da je devojka sa nešto malo svojih stvari, pa iskuliraj je. Ali zato džakovi, komercijala i roba iz kontejnera-“ Izvolte u saloooooonu”. Pola tih pravila bi trebalo eliminisati i držati se prioriteta i onoga što mogu kontrolisati. Kako neko novi da ti poštuje pravila, ako je tek otvorio profil. Vidi na sajtu mogu džakovi, obnavljanje oglasa, vidi slike sa neta, vidi da je svaki drugi oglas fake LV, Mona, UGG??? I još forum nije na vidnom mestu i pravila na sajtu su nelogična.
2025 04 07
> Ana222: > > DzoDzo: > > Vanda? I ona nas je ostavila :( > Da 💬💬💬. Videćemo ovih dana. Ne znam zasto, valjda je i njoj preko glave ovde bilo kad je videla sta sve treba. Super se finckionisalo, mislim koliko je zena postizala, ali gledala poruke, odgovarala, jedan dobar nacin rada iako je bio haos haosa. Ne moze preko noci ovo sve da se opegla, ali je islo na bolje. I nestade zena, ostavi nas.
2025 04 07
mojekrpice.rs/delkec-111004 mojekrpice.rs/items/zene/6726816/rasprodaja-duks-sa-kapuljacom "Nov duks sa etiketom, lacosta, original, 100% pamuk, održavanje na 30stepeni. Za ostale veličine i slike možete me kontaktirati. Samo prodaja". " Polovna garderoba u očuvanom stanju za razne prilike 🌼 Ima i novih stvari sa etiketom Za svakog po nešto" A bukvalno sve na profilu je sa etiketom i misteriozno novo? Prodaja u veličinama???
2025 04 07
> MissDiva: > Mislim, to sa adiminima, ne mogu da grešim dušu, šta sve ljudi mogu da smisle i da postave na sajt - ne mogu oni da iskontrolišu. > Ali šta im stvarno zameram, imate devojke koje potpuno nezasluženo dobiju negativan, neke čak i dve zbog fotki sa interneta??? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ > Wtf? Pri tom imaju i svoju sliku pored iste. Vidiš da je devojka sa nešto malo svojih stvari, pa iskuliraj je. > Ali zato džakovi, komercijala i roba iz kontejnera-“ Izvolte u saloooooonu”. > Pola tih pravila bi trebalo eliminisati i držati se prioriteta i onoga što mogu kontrolisati. > Kako neko novi da ti poštuje pravila, ako je tek otvorio profil. Vidi na sajtu mogu džakovi, obnavljanje oglasa, vidi slike sa neta, vidi da je svaki drugi oglas fake LV, Mona, UGG??? > I još forum nije na vidnom mestu i pravila na sajtu su nelogična. Ja na skoro svakoj temi "branim" Admine, pomislice neko da su mi nekakav rod 😅😅 Ali neke stvari zaista nemaju smisla vise. Eto da zanemarimo i dzakove jer kao "nije komercijala" iako jeste. Ali kako objasniti prodavnicu nakita na krpicama sa vec skoro 400 utisaka. Cista komercijaala i nemoguce je da to nisu videli.
2025 04 07
mojekrpice.rs/iva2023-319010?page=1& Evo malo Grubina u svim veličinama...
2025 04 07
> MissDiva: > mojekrpice.rs/iva2023-319010?page=1& > Evo malo Grubina u svim veličinama... hahahah 🤦🏻‍♀️
2025 04 08
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 16