Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ako je neko video Boru Majstorovića, da ugasi ringišpil…

mojekrpice.rs/items/muskarci/12298952/jack-jones-novi-unisex-duks mojekrpice.rs/items/zene/12299397/core-by-jack-jones-glanc-novi-zenski-duks mojekrpice.rs/items/zene/12318998/korset-new-yorker-gacice-janina mojekrpice.rs/items/zene/12274813/korset-i-gacice-sa-etiketom-u-nkompletu mojekrpice.rs/bokiroki-49868 tu je i bokiroki ali hajde, necemo ga dirati, on bar okaci parfem u parfem, ne u musko pa u zensko
2025 03 19
Ja pišem o ovom gospodinu na već 3 teme. Svaki dan, po nekoliko puta na dan ubacuje po minimum 20ak predmeta. Boss sakoe, čipkaste gaćice, bruseve, dukseve, šta god da izrovari iz magičnog džaka. Pa onda opet jedno te isto, tj duplirano. Hoće li ga neki Admin blokirati već jednom? Ja plaćam VIP već 2 godine, mnogo pre nego što je postojala ta kategorija na vrhu stranice, pa meni ipak nije dozvoljeno dupliranje predmeta. Možda će mi ako krenem ja da nabavljam džakove sve biti oprošteno, jer za njih pravila ne važe.
2025 03 19
Da dodam, sa čitavih 44 utiska, već je uspeo da dobije jedan negativan za prodaju oštećenog smeća. Evo pošto ne može screenshot: srecnoPrase: "Obican prevarant, opisuje predmet kao nov iz fabrike a salje fino usivenu rolku neprijatnog mirisa, nikako ne kupovati od ove osobe!!!" Odgovoreno deanprvulovic: mogli ste jednostavno vratit nazad ako niste bili zadovoljni, o mom trosku,novac bi vam bio refundiran, ali vase ponasanje je krajnje nedolicno i jadno,prikazali ste svoj prostakluk i nevaspitanje i opravdali to ime koje nosite... Nastavak - srecnoPrase: Iz vaseg komentara se jasno vidi ko je bezobrazan i vasa namera da prevarite !!! samim tim sto ste napisali da je NOVO a prodajete POCEPANO ukazujete da je u pitanju jos jedan od profila na ovom sajtu iza kojih stoji prevarant!!! Jos jednom dokazujete da ste sem prevaranta i bezobrazna osoba! Niste me uvredili tim jeftinim prostakuklom ali da ocekujete od mene koja sam vam sve posteno platila da trosim svoje vreme i vracam vam POCEPANU rolku kako vam ne bi ostavila negativan i ostavila prostor da jos nekoga prevarite je bezobrazno, sta je bila vasa logika: napisacu novo poslacu pocepano a ona neka vraca ako joj se ne svidja😑 i tako ce te varati i naredne kupce na istu foru?
2025 03 19
> MissDiva: > Ruku na srce, nemam ništa protiv čoveka, samo roba se jako razlikuje od onoga što se inače prodaje na sajtu i ima je jako puno. Ja imam svašta protiv čoveka. Evo DzoDzo je ostavila linkove, svaki dan krši pravila sajta, vidno, na vrhu stranice i nema čak ni opomenu od Admina. Plus prodaje smeće. Ovo je sajt koncipiran za normalne devojke/žene/ donekle muškarce, koji bi da se reše viška garderobe a preplavljen je ovakvim spodobama sa dzakovima. Plus da se vratimo na priču sa druge teme gde si pisala o tome kako "svi treba da poštuju zakone itd da bi društvo funkcionisalo zdravo i normalno". Ovo što on radi je klasična utaja poreza, on je pametan a ovi silni SecondHand shopovi su ludi što plaćaju porez, kiriju za lokal, knjigovodju, imaju dokumentaciju za ulaz robe itd. Edit: Ja sam ga upravo prijavila svim Adminima za dupliranje predmeta i poslala link na ovu temu, i bas me briga ako "mozda zivi od ovoga", nek otvori SecondHand pa nek radi ko i svi drugi.
2025 03 19
mojekrpice.rs/items/zene/12322479/amisu-firmirani-zenski-sako mojekrpice.rs/items/zene/12322468/amisu-novi-zenski-sako mojekrpice.rs/items/zene/12294435/burberry-zenski-novi-kaput mojekrpice.rs/items/zene/12299662/burberry-zenski-novi-kaput
2025 03 19
> Her_Fashion: > Da dodam, sa čitavih 44 utiska, već je uspeo da dobije jedan negativan za prodaju oštećenog smeća. Meni ovo ne izgleda kao roba iz džakova, barem ne ona koju kače devojke po sajtu jer je vidljiva razlika. Liči na neku humanitarnu pomoć, nešto što je bukvalno za kontejner, pa se negde našlo u nekom magacinu. Svakako nije za sajt, sve stvari su izbledelew, ućebane a oznčava ih sa "novo, bez etikete". Ali to je kad pričate i ukazujete godinama na komercijalnu prodaju i probleme sa istom, pa dopusti se previše i kako sad vi da dokažete da to nije za ovaj sajt. Po svim pravilima svako može da kači šta hoće i u kojoj količini hoće.
2025 03 19
mojekrpice.rs/items/zene/12326346/gap-firmirani-zenski-duks Evo, duks koji se vidi da je iznutra ućeban, sa požutelom etiketom, a vodi se pod "novo bez etikete"...
2025 03 19
mojekrpice.rs/items/zene/12338287/amisu-nova-kozna-suknja Amisu nikad nije imao suknje od prave kože, čim kucate u Google "Amisu leather skirt", izlazi "faux leather".
2025 03 19
mojekrpice.rs/items/zene/12324407/chanel-neseser-ili-rucna-torbica Vidljiva kopija...
2025 03 19
mojekrpice.rs/items/zene/12337203/street-one-firmirani-zenski-dzemper mojekrpice.rs/items/zene/12337175/street-one-firmirani-zenski-dzemper
2025 03 19
> MissDiva: > mojekrpice.rs/items/zene/12338287/amisu-nova-kozna-suknja > Amisu nikad nije imao suknje od prave kože, čim kucate u Google "Amisu leather skirt", izlazi "faux leather". A opis "Amisu Firmirana", isto tako je negde napisao da je "Jean Pascal" renomirani francuski brend, mi koji ne dovlacimo dzakove iz Nemackog Crvenog Krsta nikad nismo culi za Takko u jadnoj nam Srbiji 😀
2025 03 19
Inace, originalnost nisam proucavala. ALI znam da je meni npr skinuta Chanel plava torbica sa naloga, iako sam JASNO bila napisala da je kopija, pritom je bila mnogo bolja kopija neko ovaj Kina neseser, mislim da su oko 300, 400din kod Kineza. Tako isto znam i da su neke clanice otvarale teme i zalile se sto su im skinuti neki tako brendovi, pa je odgovor Admina bio da mora da se ufotka etiketa kao dokaz o originalnosti. Sto se Barberija tice, kao vlasnica jednog Barberija moram da kazem, fotkati tu gornju etiketu unutra ne znaci puno bez bocne i bez detalja tipa dugmici, nitnice ako ih ima i ostalo. Cak i glupavi Tomi i MK imaju metalne plocice i tako to, van same etikete ili stampe unutra na vratnom delu. Cisto da razumeju i drugi kako treba da se ufotka predmet kada se radi o necemu sta se inace cesto kopira, da kupci mogu da vide nitne i slicno. mojekrpice.rs/items/zene/12256616/calvin-klein-farmerke-pantalone-nove mojekrpice.rs/items/zene/8932108/versace-farmerke-mom-jeans
2025 03 19
A ovo skroz ne razumem. Zasto naglasavati Adidas original, Ralph original...? Pa, valjda kad pises ime brenda, znaci da je original. Ili ne? mojekrpice.rs/markiranaodeca0-226419?page=2& Ja npr u naslov predmeta dopisem sa etiketom, cisto eto, ali zamisli da napisem Zara original. Inace, sad ja kontam sto ne placaju vip. Onda bi drzao u jednom folderu npr sve farke, sve dukseve, i bilo bi lakse iskopati ove duplirane triplirane predmete. Plus ovako obnavlja u svojih 50strana koliko hoce i kad hoce, a da prodje svima ispod radara.
2025 03 19
On ni nema foldere, ali plaća Vip da bi bio na vrhu početne stranice.
2025 03 19
Jao kod njega sam videla kvalitetnu kesu dobijenu kad je kupio sat, za neverovatnu cenu od 3600 😂😂
2025 03 19
1 2 3 4 5 6 ... 16