Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ako je neko video Boru Majstorovića, da ugasi ringišpil…

pitati za velicinu :D mojekrpice.rs/items/zene/12274820/grudnjak-vrhunski-francuski-mon-erotic mojekrpice.rs/items/zene/12273804/grudnjak-hunkemoller Dupliranje... mojekrpice.rs/items/zene/12273787/grudnjak-hunkemoller mojekrpice.rs/items/zene/12278085/grudnjak-hunkemoller
2025 03 22
mojekrpice.rs/mimas97-283703 Ova gospođa, dama, sa cenama, koje imate u prilogu mi je tražila da joj prodam haljinu od 2900 din za 2000 din… 🤦‍♀️ PS. Obratiti pažnju na slike sa interneta. Promaklo i ovo?
2025 03 23
> Her_Fashion: > Mislim da tripuješ za taj gratis VIP, mogla je da uplati 5000 I odmah da kupi za sav novac VIP, koji se onda automatski obnavlja svakog meseca. Ja sam npr. imala VIP i imala sam dovoljno da se obnovi sledeci mesec, a nije. Kad mi je isteklo tih 30 dana VIP-a, nije mi automatski skinulo za naredni mesec, a ni ja nisam manuelno kupila tako da i dalje imam 200 dinara u "novcaniku". Ubacila bih sliku, ali znamo da ubacivanje slika ne radi. Ko zeli mogu poslati u DM. Nisam uplacivala nista u skorije vreme nego onda kad sam kupovala kredit sam kupila da imam jos 200 nakon sto istekne VIP i od tada stoji.
2025 03 23
Obnavlja se automatski kad se kupi više Vip usluga. Tipa ja uplatim 600din u novčanik i za taj novac odmah kupim 3 Vipa I on se obnavlja 3 meseca, neće se obnoviti ako samo stoji novac u novčaniku. (Trenutno imam uplaćen Vip do 25. Maja, uplatila sam za Mart, April, Maj)
2025 03 23
Ljudi tri godine profil ima Vip… Žena nije koristila profil, sigurno nije klinula tri godine unapred. A godinu dana je definitivno evidentirano da niko ne ulazi na profil. Dodeljen je Vio besplatno. Evo upamtite, vidimo se krajem godine, da li će Vip i dalje stajati.
2025 03 23
Moguce, svakako ona i njen magicni VIP su nam trenutno najmanji problem ovde. Sta sa Deanom, akademskim umetnikom sa printovima, prodavcima nakita i igracka na veliko? Jedno vreme je jedan svaki dan kacio gomilu nekih knjiga za decu na sajt, nema ga nesto ovih dana, ali valjda ceka sledeci dzak. Ne zna se ko je gori. Vise mi je i dosadila ova tema jer nema poente. Nakon prijave Adminima, Dean je dobio tracavu neutralnu i nastavio po svome jer mu se moze. Evo pozivam javno Admine da nam objasne koliko puta treba da duplira predmet, stavi lazne tagove i ostalo da bi dobio barem negativnu, a daleko bilo, blok. Meni se cini da sam vidjala profile sa negativnom sa mnogo manjim "greskama" od doticnog.
2025 03 23
> Her_Fashion: > Obnavlja se automatski kad se kupi više Vip usluga. Tipa ja uplatim 600din u novčanik i za taj novac odmah kupim 3 Vipa I on se obnavlja 3 meseca, neće se obnoviti ako samo stoji novac u novčaniku. > (Trenutno imam uplaćen Vip do 25. Maja, uplatila sam za Mart, April, Maj) Jako cudan dizajn. Prvi put ovako nesto vidim. Obicno sajtovi nude opciju 1/3/6/12 meseci i ima jasno oznacene opcije ili padajuci meni, ili ona druga opcija da se automatski obnovi pretplata, ovde nista od toga. Ali sad vidim da moze vise puta da se ubaci mada bi meni bilo cudno da neko kupi toliko unapred.
2025 03 23
> Nakon prijave Adminima, Dean je dobio tracavu neutralnu i nastavio po svome jer mu se moze. Upravo tako. I rekla bih da ima još više predmeta. > Evo pozivam javno Admine da nam objasne koliko puta treba da duplira predmet, stavi lazne tagove i ostalo da bi dobio barem negativnu, a daleko bilo, blok. Npr. profil mc_olja... Komercijalna prodaja i dupliran oglas, a nema čak ni neutralnu, a kamoli blok.
2025 03 23
mojekrpice.rs/mc_olja-113338
2025 03 23
@DankaDa Kao neko ko prati "život i delo" gospodina Deana, mogu da potvrdim da ima više predmeta. Pre nekih 5 dana, imao je 900. Malo pre nego što su mu Admini obrisali duplirane imao je 1306, a sada, 2 dana kasnije 1327.
2025 03 23
Pa nista, onda da i mi kacimo iznova, kada su vec sankcijice u pitanju, a ne ooooooozbiljni prekrsaj koji ugrozava online zajednicu. Mozda sam zapravo, ja budala koja ozbiljno shvata sajt, mozda treba imati taj kezual pristup i baviti se postavkama po svom nahodjenju, a ne po pravilniku. Valjda to gledam kroz ostatak zivota, da radim sve regulare i po propisima koje je neko napravio, tako tretiram i pravilnik sajta i ovog i svakog gde sam clan.
2025 03 23
Znate, izgleda sada mozemo svi da obnovimo svoje oglase tako da prvo okacimo ovako mojekrpice.rs/items/zene/11660052/snizeno-kozne-nove pa onda opet sa snizenooooooo mojekrpice.rs/items/zene/11673466/snizeno-kozne-nove pa iznova uz naslov snizenooooo mojekrpice.rs/items/zene/12224561/snizeno-a-rossi-nove-kozne A ne da se tresemo kada smemo da obnovimo oglase koji nam stoje godinu, dve. Znaci, ja da sparim npr kosulju i farke u jedan oglas, dobila bih packu, ali tri puta iste cipele na nalogu su ok. Setimo se da sam morala da saljem fotku staroj Adminki da su mi cipele sa naloga u svojoj licnoj polici sa obucom, znaci pricamo o istom gazistu jbt, ne o 36-41, ali dobro, ko me sljivi kada guram nos u nepostovanje pravila drugih clanova pa me svaki olos prijavi ni za sta. Her, mozes da okacis obe tote torbe sa Asosa, jer ova nudi i 38 i 39 u istom oglasu mojekrpice.rs/items/zene/11660052/snizeno-kozne-nove Sto ona da bude bolja od tebe, a za tebe bar znamo da si posten prodavac.
2025 03 23
A vidite ovaj oglas https://mojekrpice.rs/items/zene/12352822/new-balance-9060 komercijalna + turske kopije, divota
2025 03 23
Ma, milina! Kucajte u pretragu npr. kopačke koje su prema pravilima sajta nedozvoljeni predmet, pa pogledajte rezultate.
2025 03 23
mojekrpice.rs/bebashop-371747
2025 03 23
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 16