Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ako je neko video Boru Majstorovića, da ugasi ringišpil…

https://mojekrpice.rs/items/zene/12319824/amisu-nova-kozna-jakna https://mojekrpice.rs/items/zene/12319687/amisu-nova-kozna-jakna mojekrpice.rs/items/zene/12246175/marc-o-polo-zenski-dzemper mojekrpice.rs/items/zene/12146893/zenski-dzemper-rolka-marc-o-polo mojekrpice.rs/items/zene/12248299/marc-o-polo-zenska-rolka mojekrpice.rs/items/zene/12146890/zenska-rolka-marc-o-polo mojekrpice.rs/items/muskarci/12212702/muska-kosulja-zara mojekrpice.rs/items/muskarci/12201468/muska-kosulja-zara Onda imamo lazni opis tj prevaru kupca jer ne moze naslov zenski Zara dzemper, a etiketa Zara man. mojekrpice.rs/items/zene/12337159/zara-novi-zenski-dzemper Takodje, postoji predmeti koju u samom naslovu sadrze H&M i Primark npr, sto nije ista firma. Ovo je IDENTICAN kaput fotografisan pod razlicitim osvetljenjem i dovodi kupca u za bludu po pitanju boje, pogledajte etiketu mojekrpice.rs/items/zene/12302293/atmosphere-zenski-kaput mojekrpice.rs/items/zene/12227902/atmosphere-zenski-kaput mojekrpice.rs/items/muskarci/12222210/hugo-boss-100-kasmir-muski-sako mojekrpice.rs/items/muskarci/12020500/boss-100-kasmir-muski-sako
2025 03 21
Znaci, hocu i ovako da postavim pitanje Adminima. DOKLE? Dokle da se ostavljaju neutralne, da neko fotografise isti predmet pod dva razlicita svetla i tako ga prezentuje kupcima, tj obmanjuje? Vrlo je jasno naglaseno da predmet MORA biti fotografisan da se boja vidi dobro i kako je u realu, mnogo nas ima problem da ufotka pravu boju i naglasimo na kojoj je fotki boja najpribliznija(posebno izrazeno kod teget i roze npr) Ako cemo ovako u krug da se kace predmeti koje neko besomucno obnavlja pa postavlja, ok, dok se nekim normalnim nekomercijalnim clanovima zamera najmanji tag bukvalno, a ovaj clan u samim naslovima stavlja i H&M i Primark zajedno. Ali ok, mozda ne zna da to NIJE ista firma. A mozda s'obzirom na broj obnavljanja mozemo podvesti pod bezobrazluk zarad lakse pretrage na sajtu koja nije ocigledna kao npr tagovanje u opisu predmeta. Da li treba da mu predjem cele 52strane postavljenih predmeta ili je dovoljno sto sam presla samo prve tri? DOKLE? Lazni opisi, dupliranje, OBNAVLJANJE zbog kog se svi stari clanovi tresu kada je ok da obnove predmet star i po 2, 3godine na sajtu. Ako smo mi drugi visak, recite, nek ostane sajt ovom i onom sa "privatnom kolekcijom slika" u vidu 402predmeta na danasnji dan i sa 80% utisaka koji su usli samo njega da pohvale, nisu dobili povratni i nestali u vidu lastinog repa. U 100e da su se logovali preko fba da bi pogurali ortaka na krpicama.
2025 03 21
...i da clan NEMA prepiske dogovora oko kupoprodaje. Ostale stvari koje je Diva navela oko toga, ispisano je. Ali eto, mene zanima komercijalna prodaja i REDOVNO obnavljanje, dupliranje predmeta, lazni opisi, lazni navodi o brendu tj dupliranje dva brenda u jedan, kako muski M magicno dobije i copy paste u vidu unisex zenskog L... Meni ovo vredja inteligenciju, zaista. Zasto je Ceca Loly blokirana jer je prodavala svoje stvari, kao vlasnica butika nove garderobe, ako je ovo dozvoljeno. Da li se misli da vlasnica butika nema svoje viskove koje treba da okaci negde?
2025 03 21
Meni je ovde problematičnije što se vidi da je sva roba iz nekih džakova, a on je označava sa “nove, bez etikete” i dobio je negativnu od jedne članice zbog toga. 🤦‍♀️ Nike duks, potpuno izbledeo u opisu stoji “bez vidljivih tragova nošenja” i vodi se pod “odlično”. Evo vidljivo je za početak da je izbledeo! Ako ne mogu tehnički uvesti ograničenje predmeta, nek uvedu pravilo koliko sme neko da objavi predmeta po profilu. Administratore razumem zašto juri ove manje profile, jer listati 100 strana komercijalnih profila je nemoguće. 😂 Bilo bi dobro, objaviti po jednu temu za svakog komercijalnog prodavca, pa popisati sve što ne valja na profilu. Da makar bude neka korist od foruma! I nakon toga tražiti da im se blokira nalog zbog kršenja pravila sajta, jer su svi namazani i non stop obnavljaju i dupliraju oglase. A o lažnim opisima da ne govorim.
2025 03 21
Pa evo popisujemo pa nikom ništa🤣 Ja sam inače sinoć obnovila par oglasa iz Februara 2023 i pre toga sam screnshotovala stare oglase da se vidi datum, da slučajno neko ne pomisli da kršim pravila, jer kao što DzoDzo kaže, mi se "tresemo" od pravila a ovi džakaroši haraju po sajtu kako hoće.
2025 03 21
Naravno da Admin NE vidi da neko takav obnavlja predmete jer ko ce listati toliko strana i traziti kako se sa torzo fotke prebaci na celu lutku pa onda malo muski m, malo zenski l, a isti komad... Takodje, ne moze nesto biti zenski predmet, a etiketa zara man, znaci napise se ZARA MAN pa doda da moze da nosi zenski taj i taj broj, jer i ja volim Zara man, pogotovo donje delove, i naravno da naglasim to. Takodje, ne moze nesto biti H&M i Primark istovremeno nazvano u naslovu, znaci nemoj da se zajebavamo, iako Primark nema u Srbiji, eto ja uzimam u Slovackoj i ne, ko ne zna, Primark NIJE H&M.
2025 03 21
mojekrpice.rs/items/zene/12346112/iris-lili-zenske-gacice mojekrpice.rs/items/zene/12346098/komplet-grudnjak-i-gacice-iris-lili Evo ga ponovo, nakon opomene Admina od juče, on danas ponovo duplira predmete. Prvo gaćice pa onda komplet. Boli ga uvo savršeno i za Admine i za opomene a ponajviše za pravila sajta.
2025 03 21
Naravno, nije obnovio samo gace, nego i ovo mojekrpice.rs/items/muskarci/12249488/muski-novi-firmirani-sako-roy-robson mojekrpice.rs/items/muskarci/12326325/angelo-litrico-c-a-muska-novi-sako A neko bi trebao da kaze ovom poznavaocu "renomiranih" brendova da je Kigili turski brend, a ne Nemacki. Iako je u dzaku iz Nemacke. mojekrpice.rs/items/muskarci/12345852/kigili-muski-sako-sa-etiketom As Kiğılı, we are the men's clothing brand of Turkey, which contemporary, rational and successful men prefer. Onda opet dana jos malo dupliranog obnovljenog mojekrpice.rs/items/zene/12322951/zero-zenski-tanki-dzemper mojekrpice.rs/items/zene/12190161/zenski-dzemper-zero
2025 03 21
I Primark i H&M u jednom brusu mojekrpice.rs/items/zene/12339378/grudnjak-primark-h-m a onda je isti brus sa istim ostecenjem samo H&M mojekrpice.rs/items/zene/12337240/grudnjak-h-m-malo-ostecenje Naravno da se danas posle opomene admina obnavlja vec okaceno mojekrpice.rs/items/zene/12346207/zenske-gacice-calvin-klein mojekrpice.rs/items/zene/12337231/gacice-firmrane-calvin-klein
2025 03 21
Ja bih samo dodala, kome pada na pamet da prodaje ves, i to ne bilo kakav, vec ves namenjen za "intimna druzenja" kao recimo te Iris gacice, bez etikete. Samo kad pogledamo sta nam sve stize na sajtu kao "novo bez etikete" a noseno, a on kao zna da to iz nekog dzaka nije noseno. Drugo, ko bi to uopste kupio 🤢🤢🤢
2025 03 21
Pa neko ko bi se zeznuo kao gospođa koja mu je ostavila negativnu. On je evidentno stvari kupio na kilogram, za njega je “novo bez etikete”. Evo devojka je dobila negativnu, kačila je svoje profi slike , na kojima je ona, u haljini koju prodaje. 🤦‍♀️ Još im uplatila novac za promociju na sajtu. Da se nije potegla priča o njemu na temi, prošao bi i bez brisanja predmeta.
2025 03 21
Evo, iskreno da ti kazem, ja imam nove gace bez etikete, pakovanje bilo 3 u 1 i neke komadne, omasena velicina, nisu ni oprane jos, pa mi ne pada na pamet da okacim, jer ne znam kako bi mi neko verovao da li je novo, lakse mi da poklonim nekom koga poznajem i ko moze licno da vidi da su zaista nove.
2025 03 21
> DzoDzo: > Evo, iskreno da ti kazem, ja imam nove gace bez etikete, pakovanje bilo 3 u 1 i neke komadne, omasena velicina, nisu ni oprane jos, pa mi ne pada na pamet da okacim, jer ne znam kako bi mi neko verovao da li je novo, lakse mi da poklonim nekom koga poznajem i ko moze licno da vidi da su zaista nove. Radije bih gledala tvoje gaće na sajtu nego njegove 🤣🤣
2025 03 21
Naravno, ako sako odgovara za dve velicine, u zavisnosti od gradje, tu je predmet i kao xl i kao l, ali isti jedan postavljen dva puta.................. mojekrpice.rs/items/muskarci/12212670/muski-novi-sako-nn mojekrpice.rs/items/muskarci/12209058/muski-sako-nn I kako god ovlas bacim oko, uspem da vidim duplirane predmete... mojekrpice.rs/items/zene/12200348/mini-haljina-burberry-sara mojekrpice.rs/items/zene/12163667/nova-haljina-nn sta bi bilo kad bih bila detaljna... Naravno, i red drugacijih cena, pa ko vidi koju, po toj ce platiti... mojekrpice.rs/items/muskarci/12336252/via-cortesa-firmirani-muski-sako mojekrpice.rs/items/muskarci/12249506/via-cortesa-firmirani-muski-sako mojekrpice.rs/items/zene/12258796/espirit-zenske-pantalone mojekrpice.rs/items/zene/12253039/espirit-zenske-pantalone Novo bez etikete, a etiketa oglodana u masini na barem 20pranja mojekrpice.rs/items/zene/12300397/primark-h-m-novi-zenski-duks
2025 03 21
> Her_Fashion: > > DzoDzo: > > Evo, iskreno da ti kazem, ja imam nove gace bez etikete, pakovanje bilo 3 u 1 i neke komadne, omasena velicina, nisu ni oprane jos, pa mi ne pada na pamet da okacim, jer ne znam kako bi mi neko verovao da li je novo, lakse mi da poklonim nekom koga poznajem i ko moze licno da vidi da su zaista nove. > Radije bih gledala tvoje gaće na sajtu nego njegove 🤣🤣 Bobo, smrade :D Necu da pisem dalje, sigurno znas taj video, dovoljno smo matore :D
2025 03 21
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 16