Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ako je neko video Boru Majstorovića, da ugasi ringišpil…

A ja sam jednom okacila predmet na pogrešan forum i odmah su mi zabranili admini sve a ovakvi prolaze😒
2025 03 19
Mozda je sat u kesi,samo zaboravio da napise ,:)
2025 03 19
> MissDiva: > mojekrpice.rs/items/zene/12326346/gap-firmirani-zenski-duks > Evo, duks koji se vidi da je iznutra ućeban, sa požutelom etiketom, a vodi se pod "novo bez etikete"... Imam GAP stvari, a bas skoro sam uzela i novi duks. Nije uceban nego je takav iznutra. I moj je takav stigao fabricki, takav je i sada nakon par pranja.
2025 03 19
> DzoDzo: > A ovo skroz ne razumem. Zasto naglasavati Adidas original, Ralph original...? > Pa, valjda kad pises ime brenda, znaci da je original. > Ili ne? > mojekrpice.rs/markiranaodeca0-226419?page=2& > Ja npr u naslov predmeta dopisem sa etiketom, cisto eto, ali zamisli da napisem Zara original. > Inace, sad ja kontam sto ne placaju vip. Onda bi drzao u jednom folderu npr sve farke, sve dukseve, i bilo bi lakse iskopati ove duplirane triplirane predmete. > Plus ovako obnavlja u svojih 50strana koliko hoce i kad hoce, a da prodje svima ispod radara. Bile su neke price, cak i teme ovde na forumu da ima pazarskih (turskih, kineskih ili cijih vec) Zara, Mona i sl. pa valjda zbog toga.
2025 03 19
> Her_Fashion: > On ni nema foldere, ali plaća Vip da bi bio na vrhu početne stranice. Placa vip verovatno jer mu je fensi da ima vip pored imena, a foldere nema jer bi se lakse videli duplirani predmeti :)
2025 03 19
> Esprit21: > > Bile su neke price, cak i teme ovde na forumu da ima pazarskih (turskih, kineskih ili cijih vec) Zara, Mona i sl. pa valjda zbog toga. Kad se napise Adidas, mora biti original, drugo sve je kopija. Ne moze da pise Mona torba ako je kineski ili turski skart. To je onda samo torba look like Mona.
2025 03 19
mojekrpice.rs/duskolino298-231329 I ovo da se pomene. Uništio je čovek sekciju "Dom" sa slikama koje jedva prodaje, ima 29 saradnji! Niko ne može kupiti ništa tamo od dekoracije, jer od slika ne može doći do istih. A pri tom je i obnavljao oglase...
2025 03 20
> MissDiva: > mojekrpice.rs/duskolino298-231329 > I ovo da se pomene. Uništio je čovek sekciju "Dom" sa slikama koje jedva prodaje, ima 29 saradnji! Niko ne može kupiti ništa tamo od dekoracije, jer od slika ne može doći do istih. A pri tom je i obnavljao oglase... Utisci su mu vrrrrlo interesantni. Ko malo bolje pogleda, videce da su njemu ostavljali utisak nalozi koji su se logovali tada i nikada vise, a on bas njima nije ostavio povratnu ocenu za "fenomenalnu saradnju" Rekli bi zli jezici da je prve dve strane oglasa od pravljenja naloga ovde zapravo fingirao...
2025 03 20
> DzoDzo: > > MissDiva: > > mojekrpice.rs/duskolino298-231329 > > I ovo da se pomene. Uništio je čovek sekciju "Dom" sa slikama koje jedva prodaje, ima 29 saradnji! Niko ne može kupiti ništa tamo od dekoracije, jer od slika ne može doći do istih. A pri tom je i obnavljao oglase... > Utisci su mu vrrrrlo interesantni. > Ko malo bolje pogleda, videce da su njemu ostavljali utisak nalozi koji su se logovali tada i nikada vise, a on bas njima nije ostavio povratnu ocenu za "fenomenalnu saradnju" > Rekli bi zli jezici da je prve dve strane oglasa od pravljenja naloga ovde zapravo fingirao... Problem je što i on ima duple identične slike “ulje na platnu” u različitim ramovima. Ili su identične slike pa ih je uramio dva puta, a sumnjam jer su ramovi pola te slike, već je u pitanju print a ne ulje na platnu. Zato i ima tolko slika… Vrednost od 500 slika po 10. 000 din je za poresku i odakle mu toliko. U pitanju su verovatno printovi od 10eur i neki plastični ramovi jer drvo nije sigurno.
2025 03 20
Da se konkretnije izrazim, ne možete identično naslikati sve slike ulja na platnu, osim da se izuzetno potrudite i to samo veliki majstori mogu postići. Ako čovek stvarno drži neku galeriju, on ne bi smeo ovde da se reklamira. To je isto kao da imate butik, a ovde da prodajete robu. To je opcija ako nisu printovi već originali. I druga opcija ako nisu printovi, jeste da su to kradene slike. I za galeriju, malo je da sliku prodajete za 12. 000 din obično su oko 30. 000 i više. On ima slike od 7 000 din, gde ram ako je drvo, košta 4. 000. Vrlo sumnjivo i nelogično.
2025 03 20
Oko tehnike i nacina rada, imam sa kim da se konsultujem, ali iskreno da ti kazem, boli me uvo, ima drugog materijala ovde za nepostovanje sajta. Cinjenica jeste da su mu utisci fake 80%, mislim, objasni mi kako je neko ulogovan na sajt samo taj dan kad je njemu ostavio utisak i nestao posle, a on bas tim takvim nalozima nije uzvratio?
2025 03 20
Dean-u su obrisani duplirani oglasi i dobio je jednu neutralnu za dupliranih minimum 50 predmeta. Džaba ste krečili 🤣
2025 03 21
mojekrpice.rs/items/zene/11883155/samba-savrsenee mojekrpice.rs/items/zene/11943402/adidas-patike-divnee
2025 03 21
mojekrpice.rs/items/zene/11699586/adidas-gazelle-patike-br-38 mojekrpice.rs/items/zene/12330226/adidas-gazelle-38
2025 03 21
aham, znaci mi cemo ovako u krug? Ok. mojekrpice.rs/items/zene/12322951/zero-zenski-tanki-dzemper mojekrpice.rs/items/zene/12190161/zenski-dzemper-zero mojekrpice.rs/items/zene/12282422/espirit-nova-zenska-elegantna-kosulja mojekrpice.rs/items/zene/12274874/espirit-nova-zenska-elegantna-kosulja mojekrpice.rs/items/zene/12259901/espirit-nove-zenske-farmerice mojekrpice.rs/items/zene/12259741/espirit-nove-zenske-farmerice mojekrpice.rs/items/zene/12258796/espirit-zenske-pantalone mojekrpice.rs/items/zene/12253039/espirit-zenske-pantalone mojekrpice.rs/items/zene/12274863/haljina-vero-moda mojekrpice.rs/items/zene/12268215/haljina-vero-moda Neki predmeti magicno zamene i veliocinu, vidi se po fotkama predmeta da je ista etiketa, tj ista fotka etikete mojekrpice.rs/items/muskarci/12088559/nike-unisex-duks mojekrpice.rs/items/muskarci/12299242/nike-unisex-duks
2025 03 21
1 2 3 4 5 6 7 ... 16