Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa logovanjem na sajt

Da li jos neko ne moze da udje na sajt preko Fb? Unesem i mail i sifru ali ne moze… vidim da ostalim sve funkcionise..
2025 03 20
I meni. Bas se nerviram... Čak sam i porucila nesto i platila unapred i sada verovatno i ta članica ne moze da se uloguje i posalje mi paket... Jer mi paket ne stize...
2025 03 21
Ni ja ne mogu da se ulogujem preko FB vec danima.
2025 03 24
> Symbole: > Ni ja ne mogu da se ulogujem preko FB vec danima. Isto, morala sam da napravim novi, da li neko zna da li će se problem rešiti?
2025 03 24
I ja imam problem danima , nece ni preko FB ni preko mejla😔
2025 03 25
takodje...
2025 03 28
I dalje ista priča,nema šanse... Imam preko 300 pozitivnih ocena,i ne mogi da verujem da jos ne mogu da rese to... Probala sam da udjem preko mejla i otvorio mi se novi profil...
2025 03 28
Isto vec 10 dana nemogu da udjem a profil mi je iz 2013 godine sad sam preko drugarici pg profila ali preko fb nece i da jos niko ne reaguje strasno 🤔
2025 03 28
Meni su kratko i neodredjeno odgovorili da logovanje preko fb nece biti u funkciji do daljnjeg i da probam preko korisnickog imena …ALI ni to ne funkcionise jer znam i korisnicko ime i lozinku i kada pokusam da promenim lozinku ne stize mi link na mail. Bas sam razocarana😔
2025 03 29
Meni samo preko google naloga moze logovanje, jos nije sredjeno
2025 03 30
Zasto se tesko ucitavaju fotografije? Sto puta pokusavam jednu stvar da postavim.
2025 04 08