Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

prevara na sajtu

ćao svima, samo sam želela da vas upozorim na profil vooja123. nova sam na sajtu te nisam znala da je ova poruka prevara, ostavila sam podatke kartice na ovom linku ali je pisalo da moja banka nije podržana i izbacilo me je tako da se nadam da se neće ništa desiti (odmah sam i blokirala račun). da znate ako još nekome stigne poruka od ovog profila da je fake.
2025 03 31
Da, da i meni je stigla poruka sa bar kodom. Samo sam je obrisala. Vodite racuna svi, jer je profilna slika MK administratora...
2025 03 31
Hajde i ja da upozorim, kontaktirala sam nekoliko profila bez utisaka o saradnji. Obično kada je neko nov, pošalju stvari bez problema i tek nakon toga uplaćujete novac (kada imate utiske kao ja). Svi koji otvore profil, za prvih par utisaka se stvarno iscimaju da izađu u susret. E sad, nisu mi baš najjasniji jer nikako ne pristaju da šalju bez uplate, insistiraju na uplati ili slanje pouzećem, a tu opet mogu poslati mačku u džaku. Tako da sam odustala od tih saradnji, jer insistiranje na novcu, a nemate ni jednu saradnju je više nego sumnjivo.
2025 03 31
> MissDiva: > Hajde i ja da upozorim, kontaktirala sam nekoliko profila bez utisaka o saradnji. Obično kada je neko nov, pošalju stvari bez problema i tek nakon toga uplaćujete novac (kada imate utiske kao ja). Svi koji otvore profil, za prvih par utisaka se stvarno iscimaju da izađu u susret. > E sad, nisu mi baš najjasniji jer nikako ne pristaju da šalju bez uplate, insistiraju na uplati ili slanje pouzećem, a tu opet mogu poslati mačku u džaku. > Tako da sam odustala od tih saradnji, jer insistiranje na novcu, a nemate ni jednu saradnju je više nego sumnjivo. E bas sam planirala da cujem misljenje o ovome, otvoricu posebnu temu. 😁
2025 03 31
> MissDiva: > Hajde i ja da upozorim, kontaktirala sam nekoliko profila bez utisaka o saradnji. Obično kada je neko nov, pošalju stvari bez problema i tek nakon toga uplaćujete novac (kada imate utiske kao ja). Svi koji otvore profil, za prvih par utisaka se stvarno iscimaju da izađu u susret. > E sad, nisu mi baš najjasniji jer nikako ne pristaju da šalju bez uplate, insistiraju na uplati ili slanje pouzećem, a tu opet mogu poslati mačku u džaku. > Tako da sam odustala od tih saradnji, jer insistiranje na novcu, a nemate ni jednu saradnju je više nego sumnjivo. Ja sam jednom tako predložila devojci sa 30ak utisaka (nažalost došlo je do toga da ni njima ne verujem). Nije pristala. Mesec dana kasnije je bila blokirana zbog prevare (oštećene stvari ili tako nešto)
2025 03 31
Da potvrdim Her pricu. Takodje sam predlagala isto. Ljubazno,nenapadno,bez pritiska. Skoro sve clanice su pristale,vecina bi bila jako zahvalna na prilici da dobiju prve utiske i da uopste prodaju nesto...a one koje nisu, kroz par dana bi se ispostavilo da je prevara.
2025 03 31
Ovde se često priča o problemima sa prodajom,ali niko ne priča o problemima sa kupovinom, jer je sajt trenutno prepun prevaranata. :s
2025 03 31
Pa to je i razlog loše prodaje (jedan od), kad sam ja smanjila kupovinu maksimalno ovde, onda znate da je zadnje vreme došlo 🤣🤣
2025 04 01
Pozdrav svima, obratite paznju na profil Nikolina 999 jer je prevara. Dobijate poruke da koristi Ukrajinski wa.
2025 04 01
Pozdrav svima. Želela bi da upozorim na profil MIMANA! Kupila sam od nje Ivko komplet, za koji je pisalo da je novi, bez etikete. Stize mi brza posta, i jakna i pantalone ( bele) imaju po sebi žute fleke. Kontaktiram gdju kaze sigurno nije nošeno, kazem joj da nije fer da salje tako, kaze nisam videla , a nije malo fleka za koje je putanje hoće li se skinuti , to su mi rekli na hemijskom kada sam odnela. Ne odgovara dalje na poruke, pozivam je očigledno me blokirala posto izbacuje odmah. Zovem je sa drugog telefona, saopštava mo da joj preminuo otac da se cujemo posle ponedeljka ( zaista se nadam da nije tako, izjavljujem saučešće.) vidim da je bila vrlo aktivna na portalu od togql razgovora. Zovem danas sa oba broja, oba je blokirala. Sa ovakvim odnosom i poslovanjem, ne znam odakle joj ovoliko pozitivnih komentara, trebalo je da se osvrnem na one negativne, koji su opisali i ovo sto se meni desilo. Sada imam stvari koje su nenosive, ako fleka ne uspe da se skine, i dodatni trosak. Velika sramota!
2025 04 01
> Theminimalisto: > Da, da i meni je stigla poruka sa bar kodom. > Samo sam je obrisala. > Vodite racuna svi, jer je profilna slika MK administratora... Takođe, ime profila je bilo dusan01
2025 04 01
> Vukovic82: > Pozdrav svima. Želela bi da upozorim na profil MIMANA! > Kupila sam od nje Ivko komplet, za koji je pisalo da je novi, bez etikete. Stize mi brza posta, i jakna i pantalone ( bele) imaju po sebi žute fleke. > Kontaktiram gdju kaze sigurno nije nošeno, kazem joj da nije fer da salje tako, kaze nisam videla , a nije malo fleka za koje je putanje hoće li se skinuti , to su mi rekli na hemijskom kada sam odnela. > Ne odgovara dalje na poruke, pozivam je očigledno me blokirala posto izbacuje odmah. > Zovem je sa drugog telefona, saopštava mo da joj preminuo otac da se cujemo posle ponedeljka ( zaista se nadam da nije tako, izjavljujem saučešće.) vidim da je bila vrlo aktivna na portalu od togql razgovora. > Zovem danas sa oba broja, oba je blokirala. > Sa ovakvim odnosom i poslovanjem, ne znam odakle joj ovoliko pozitivnih komentara, trebalo je da se osvrnem na one negativne, koji su opisali i ovo sto se meni desilo. > Sada imam stvari koje su nenosive, ako fleka ne uspe da se skine, i dodatni trosak. > Velika sramota! Necete od nje nista dobiti..bilo je zalbi na nju pre, pa su joj brisali ocene.. Ja sam kupila od nje nove ps pantalone sa etiketom, a vidi se da su bile nosene tj skracene na visinu od oko 165cm. Kasnije sa videla da samo kaci etikete na nosene stvari,a sve pantalone kada vidite sliku su kracene, tako da je obmana sa predumisljajem. Sajt je totalno otisao, sve sami prevaranti i imaju podrsku admina.
2025 04 01
> maxmara: > > Vukovic82: > > Pozdrav svima. Želela bi da upozorim na profil MIMANA! > > Kupila sam od nje Ivko komplet, za koji je pisalo da je novi, bez etikete. Stize mi brza posta, i jakna i pantalone ( bele) imaju po sebi žute fleke. > > Kontaktiram gdju kaze sigurno nije nošeno, kazem joj da nije fer da salje tako, kaze nisam videla , a nije malo fleka za koje je putanje hoće li se skinuti , to su mi rekli na hemijskom kada sam odnela. > > Ne odgovara dalje na poruke, pozivam je očigledno me blokirala posto izbacuje odmah. > > Zovem je sa drugog telefona, saopštava mo da joj preminuo otac da se cujemo posle ponedeljka ( zaista se nadam da nije tako, izjavljujem saučešće.) vidim da je bila vrlo aktivna na portalu od togql razgovora. > > Zovem danas sa oba broja, oba je blokirala. > > Sa ovakvim odnosom i poslovanjem, ne znam odakle joj ovoliko pozitivnih komentara, trebalo je da se osvrnem na one negativne, koji su opisali i ovo sto se meni desilo. > > Sada imam stvari koje su nenosive, ako fleka ne uspe da se skine, i dodatni trosak. > > Velika sramota! > Necete od nje nista dobiti..bilo je zalbi na nju pre, pa su joj brisali ocene.. > Ja sam kupila od nje nove ps pantalone sa etiketom, a vidi se da su bile nosene tj skracene na visinu od oko 165cm. > Kasnije sa videla da samo kaci etikete na nosene stvari,a sve pantalone kada vidite sliku su kracene, tako da je obmana sa predumisljajem. > Sajt je totalno otisao, sve sami prevaranti i imaju podrsku admina. Da, i meni je rekla da je toliko visoka, kada sam jr pitala dokle su pantalone. Meni je neverovatno da to dopuštaju, ovde sam vrlo retko, i povukli su me dobri komentari. Napisala sam im i mail, ali mislim da nema ništa od toga. Hvala ti na informacijama.
2025 04 01
Strašno, meni se takođe desi da kupim nešto i zapitam se odakle nekim ljudima toliko pozitivnih ocena. A u kom smislu mislite da su administratori brisali ocene?
2025 04 01
> MissDiva: > Strašno, meni se takođe desi da kupim nešto i zapitam se odakle nekim ljudima toliko pozitivnih ocena. > A u kom smislu mislite da su administratori brisali ocene? Vidim neko joj da negativnu, tipa kao sto je clanica napisala, fleke koje nisu opisane,ne odgovara na poruke ili kaze nije videla, nemoguce,jer nije nosena..bla, bla..klasika.. i posle nekoliko dana nema te negativne..ove 3 su malo,pratila sam posle tih pantalona..ma neverovatno
2025 04 01
1 2