Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

prevara na sajtu

Njene ocene PRVA Nemam pozitivnu saradnju. Zena koja je fina dok ti ne uvali nesto a onda ne zna da se udostojio i odgovori na poruku. Ako kupite nesto i dobijete u katastrofa stanju zena vam se vise ne javlja. KRATKO I JASNO
2025 04 01
DRUGA Negativna ocena kao kuca. Cekala sam je nekoliko meseci da mi odgovori na poslednju poruku, ali ona to nije ucinila. Ovo je moja poruka njoj, na koju nikad nije odgovorila. "Majica je stigla, ali na moje zaprepascenje ipak ima fleku, i to od pegle. Cim sam otvorila paket postalo je i vise nego ocigledno. Mislim da niste ispali korektni jer sam jasno pitala za fleke i eventualna ostecenja, naglasivsi da se na slikama ne vidi dobro, racunajuci na Vasu iskrenost. Nekako polazim od sebe, jer kada me neko tako direktno pita ja odgovorim iskreno, sve drugo predstavlja laz. No, u Vasem slucaju izgleda da sam se prevarila. Apsolutno nekorektno sa Vase strane, da ne kazem nesto drugo, ipak biram reci." Nadam se da ce bar biti iole pametna, kad je vec bezobrazna, pa da ne uzvrati istom jer cu u tom slucaju da kontaktiram admina, imam sacuvanu kompletnu prepisku.
2025 04 01
TRECA Nazalost, moram ostaviti utisak nezadovoljstva. Brankica mi je poslala kosulju koja nije nova kako je stajalo u naslovu oglasa, niti nenosena samo je skinuta etiketa i stajala je u ormaru, kako mi je opisala kad sam poslala upit. Po dogovoru sam uplatila pre slanja i cim je kosulja stigla, videla sam da je na jednom mestu na okovratniku iskrzana, a pod pazusima su se jasno videle zute fleke od znoja. Odmah sam fotografisala i poslala Brankici da vidi, napisavsi da verujem da ona ne zna za ovo i da je mozda neko drugi nosio kosulju. Predlozila sam da vratim kosulju, a ona meni novac i to je sve. Bilo je ovo pre nedelju dana. Od tada mi se Brankica nije javila. Napisala sam joj jos dva pisma, zamolivsi da razume da takvu kosulju ne zelim jer ne odgovara opisu i da mi odgovori na poruke. Nista, do dana danasnjeg. Kupujem dosta na Kupindu i kp-u, gde imam puno lepih ocena, a na Krpicama sam od skoro i mnogo mi je zao sto cu prvi put u zivotu ostaviti negativan komentar. Radim ovo sa nadom da se Brankici vise nece desiti da nekome poslje netacan opis i potom, kad kupac predlozi dobro resenje, ona se ne javi uopste, a bila je logovana, to se moze videti. Zao mi je, ovo nije moj izbor, nego neminovnost. Sve sam pokusala.
2025 04 01
Ja ne znam za sta sluze ocene, nego da se citaju pre saradnje. Prvi alarm je uvaljivanje. Drugi je nejavljanje da se resi problem. Propust svima nama moze da se dogodi, ali je bitno biti covek i resiti situaciju da kupac ne bude ostecen zbog previda prodavca. Ovo je malo mnogo "propusta" tj namernog uvaljivanja.
2025 04 01
Na sajtu je pod hitno potrebano razvrstavanje utisaka da bi se odmah videli ti negativni. Ko zna koliko njih ne lista misleci da su od admina. Kod ovog clana se vidi tendecija ka uvaljivanju. Ne znam sta uopste radi na sajtu. Admini?
2025 04 01
Od kad smo to pricale, nistaaaaaaaa. Bitno da je promenjen izgled, da je nepregledno preko telefona, a i kompa bez blokera, da su fotke mutne kad se udje na nalog, pa vidis kaaaaao malo ostrije kada udjes u predmet... A utisci nisu mrdnuli da se vidi na sam klik na palac dole sta i zbog cega je dato. Gledaj koliko ja imam stranica utisaka, a na sajtu sam od pocetka, cik nadji nekog od pre npr 5, 8godina ko me je ocenio, ni ja se ne setim iako sam imala neke clanice od kojih sam kupovala, pa bih ih opet "provrsljala", mozda nadjem nesto interesantno.
2025 04 01
Molim da obratite paznju na ovo. mojekrpice.rs/forum/t/627669/samo-da-zapazim?page=2&dt=1743541901201 Imamo prevaru koja prati forum, skida fotke sa sajta bas nakon objave u temi. Aliii neki koristimo istoriju pretrazivaca, pa okacimo ceo nalog iako se ne vidi vise obrisana haljina. interesantno je kako se NIKAD do sada nije desilo da neko skine moje fotke, nemoguce da su toliko lose hahahah nego nalaze clanice koje NE koriste forum i koje generalno, imaju manje iskustva i koje su manje umrezene. Khm...
2025 04 01
> maxmara: > > MissDiva: > > Strašno, meni se takođe desi da kupim nešto i zapitam se odakle nekim ljudima toliko pozitivnih ocena. > > A u kom smislu mislite da su administratori brisali ocene? > Vidim neko joj da negativnu, tipa kao sto je clanica napisala, fleke koje nisu opisane,ne odgovara na poruke ili kaze nije videla, nemoguce,jer nije nosena..bla, bla..klasika.. i posle nekoliko dana nema te negativne..ove 3 su malo,pratila sam posle tih pantalona..ma neverovatno Prosto mi je neverovatno da tako nešto brišu,zar imaju takav interes prema prevarntima?
2025 04 01
> DzoDzo: > Molim da obratite paznju na ovo. > mojekrpice.rs/forum/t/627669/samo-da-zapazim?page=2&dt=1743541901201 > Imamo prevaru koja prati forum, skida fotke sa sajta bas nakon objave u temi. Aliii neki koristimo istoriju pretrazivaca, pa okacimo ceo nalog iako se ne vidi vise obrisana haljina. > interesantno je kako se NIKAD do sada nije desilo da neko skine moje fotke, nemoguce da su toliko lose hahahah nego nalaze clanice koje NE koriste forum i koje generalno, imaju manje iskustva i koje su manje umrezene. Khm... Evo primera koji sam ja pronasla mojekrpice.rs/items/zene/10679455/sandale-y2k-38 mojekrpice.rs/items/zene/11646428/nove-sandale
2025 04 01
> Esprit21: > Na sajtu je pod hitno potrebano razvrstavanje utisaka da bi se odmah videli ti negativni. > Ko zna koliko njih ne lista misleci da su od admina. > Kod ovog clana se vidi tendecija ka uvaljivanju. Ne znam sta uopste radi na sajtu. Admini? Trebalo bi svi da je prijavljujemo, ali više ne znam kome i ne znam kako? Danas vidim sa je obrisan jedan pozitivan komentar sa njenog profila, verovatno da bi se odrzavao isti broj. Svako ko je imao negativna iskustva sa njom, treba da napiše, ako već nije negativno iskustvo. Mala verovatnoća da će nešto značiti, ali možemo probati. I to jeste problem što nisu razdvojeni negativni od pozitvnih. Ja sam se zainatila i ima svaki dan da se logujem da vidim da li je brisan komentar. Neverovatno na koji način vara ljude!!
2025 04 02
Bez da ti pogledam nalog, vidi se da si sveza :D Pa, sunce mu poljubim, sta mislis, sta da radimo milioniti put nakon dizanja ruku od svega ovoga :D Mada, ja rekoh skoro, samo lepe teme, lepa desavanja, smena malo nek bude. Jer nije ovde problem nov prevarant sa kradenim fotkama, nego necitanje utisaka, uopste upustanje u saradnju sa osobom koja je tako vec oznacena tri puta. Sajt je takav kakav je, ako vidis palac dole, izbunari sta je bio problem, makar bilo 100strana utisaka. Zbog sebe. Ne oslanjaj se na procente da li je jedan na 10 ili jedan na 500
2025 04 02
> DzoDzo: > Bez da ti pogledam nalog, vidi se da si sveza :D > Pa, sunce mu poljubim, sta mislis, sta da radimo milioniti put nakon dizanja ruku od svega ovoga :D > Mada, ja rekoh skoro, samo lepe teme, lepa desavanja, smena malo nek bude. > Jer nije ovde problem nov prevarant sa kradenim fotkama, nego necitanje utisaka, uopste upustanje u saradnju sa osobom koja je tako vec oznacena tri puta. > Sajt je takav kakav je, ako vidis palac dole, izbunari sta je bio problem, makar bilo 100strana utisaka. Zbog sebe. > Ne oslanjaj se na procente da li je jedan na 10 ili jedan na 500 Znam, znam sve, tražim pravdu gde je nema😄 Zeznula se jesam,i to dobro,i nema nazad, sada samo pokušavam makar nešto da uradim.
2025 04 02
Ćaos, da li neko zna zašto nije moguće dodati fotografije? Prikazuje mi da je prošao upload, ali nisu vidljive? Ukazala bih na prevaru pa bih da je dokumentujem prepiskom, profil - povoljnosve6
2025 04 02
1 2