Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Logovanje preko fejsbuka

Dobar dan, imam profil sa imenom Nikoleta Sulejic, medjutim logovala sam se preko fejsbuka, i posle toliko vremena vise ne mogu( isla sam ma podesavanja i sve to, prosto mi ne dozvoljava). Pisala sam podrsci putem mejla, niko mi ne odgovara. Profil mi znaci jer tu imam 57 pozitivnih ocena( nemam nijednu negativnu), jer je to bitno za saradnju. Da li molim vas neko zna kako to mogu da resim? Hvala
2025 04 06
> Nikoleta2: > Dobar dan, imam profil sa imenom Nikoleta Sulejic, medjutim logovala sam se preko fejsbuka, i posle toliko vremena vise ne mogu( isla sam ma podesavanja i sve to, prosto mi ne dozvoljava). Pisala sam podrsci putem mejla, niko mi ne odgovara. Profil mi znaci jer tu imam 57 pozitivnih ocena( nemam nijednu negativnu), jer je to bitno za saradnju. Da li molim vas neko zna kako to mogu da resim? Hvala Probaj da posaljes poruke adminovim nalozima ovde. kucaj u pretrazi "adminrs" i nadji oglas sa nedozvoljenim predmetima i odatle otvori nalog i posalji poruku
2025 04 06
Hvala ti, pronasla sam i cekam odgovor🙂
2025 04 06
Molim vas javite ovde sta je resenje, imam isti problem. Nedeljama ne mogu uci…
2025 04 07
mojekrpice.rs/forum/t/614457/log-in-preko-fb-naloga Ovde su objasnili kako i sta. Nadam se da ce svima biti uspesno.
2025 04 07
> DzoDzo: > mojekrpice.rs/forum/t/614457/log-in-preko-fb-naloga > Ovde su objasnili kako i sta. > Nadam se da ce svima biti uspesno. Ni ovo ne funcionise vec 20 dana nemogu da se ulogujem preko fb nalog mi je iz 2013 godine Ali da se niko od admina ne oglasi o cemu se radi strasno 🤔
2025 04 07
Pa, jel' citas kako da izmenis nacin logovanja ili odgovaras tek da bi nesto odgovorila?
2025 04 07
> DzoDzo: > mojekrpice.rs/forum/t/614457/log-in-preko-fb-naloga > Ovde su objasnili kako i sta. > Nadam se da ce svima biti uspesno. Zdravo i od mene 🤗 Ja sam tako samo otvorla ovaj novi profil(na kome ne mogu ni da promenim korisnicko ime) a na stari nikako nece da se uloguje. Imam preko 300 pozitivih i ni jednu negativnu ocenu.
2025 04 09
> DzoDzo: > Pa, jel' citas kako da izmenis nacin logovanja ili odgovaras tek da bi nesto odgovorila? Oa nisam glupa to su objasnili jos prosle godine isto nije radilo nije moglo ni tad a nemoze ni sad tako
2025 04 09
khm, 9. 1. obavestenje o problemu vezano za fb, pa sledece 16. 1. ispravka nekog baga... Pokusaj sada. Ja cu poslati Adminki temu da obrati paznju na ovo, ispisite dole u komentarima koji su nalozi u pitanju na koje ne mozete da se ulogujete, posaljite joj sa ovih novih poruke sa mailom koji je bio na tom fbu preko kog ste se logovale i starim nalogom. Pise da obrisete kolacice, da li ste to radile? Obrisite i trajne logove
2025 04 09
Meni Adminka nije odgovorila, poslala sam joj poruku i nista. Probala sam i ovako kako ste napisali da se ulogujem, i kaze mi da adresa ne postoji. Ne znam sta da radim.
2025 04 11
Isti slucaj i kod mene, ne mogu da se ulogujem preko facebook naloga vec 3-4 nedelje + ovo gore objasnjenje ne radi..
2025 04 11
> JanicaM: > Isti slucaj i kod mene, ne mogu da se ulogujem preko facebook naloga vec 3-4 nedelje + ovo gore objasnjenje ne radi.. I ja sam rekla da ne radi sve sam kolacice obrisala i prosli put i sad Ali da se niko ne oglasi ovoliko dugo
2025 04 12
Isti problem imam, ovde na racunaru mi je samo ostao ulogovan a preko telefona uopste ne mogu da udjem na profil jer ne radi facebook login, probala sam to sa resetom lozinke i ne radi, znam svoje korisnicko ime za fejs ali prosto nece ovde da mi se log in-uje.
2025 04 12
Mozda se i adminka tako logovala, pa sada ne moze :D Salu na stranu, ja sam poslala link teme da se obrati paznja, valjda bude reseno uskoro.
2025 04 13