Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Odzvonilo je.

Divne vesti! ☺️
upload
2025 04 23
neka peva ova kuća
upload
2025 04 23
> EsBeBe: > > DzoDzo: > > Od chat gpt-a se bukvalno jezim, poznajem jednu devojku koja za SVE maltene, pita aplikaciju. > daj, bre, druže džo, nikakve veze nema tvoj lični stav ili odnos tvoje drugarice prema chatgpt-ju sa onim čemu služi. činjenica je da je u ovom slučaju bio od koristi, lepo nam je istranžirao eduktivne, mesnate delove i političke koske tvog uvodnog posta i to je to. upotrebila sam ga zafrkancije radi, da smirimo nepotrebne tenzije na temi, ali, ako na nekome moramo da se iživljavamo ovde, neka to bude gpt, nemam ništa protiv. > je li sad ok? :D Nepotrebne tenzije na temi unosi besposlicarska polubanda izmisljenog zanimanja sa debilnim rezonima. Realno me ne zanima sta iko misli o samom uvodnom postu. Ne postoji inapektor koji ce sutra doci kod nelegalnog prodavca i reci pa doooobro, chat gpt ti je rekao da mozes ovo ili ono, ljudi rade posao, dokle ce trajati to pecanje, videcemo... Korisno sta sam uradila, upozorila par nekih koje poznajem i na njima je sta ce dalje, da li ce se primiriti, povlaciti, legalizovati.
2025 04 23
> Her_Fashion: > Ja samo da javim da je proradio upload slika, ko zeli neka cestita 😀 Odusevljenaaaaa <3 I sokirana, mogu reci. Nadam se da ce da potraje. Dodacu samo ovde ovoj poluosobi da prestane da se projektuje, vidim da se bas potrudila za tekstic, samo jbg, licne frustracije joj ne dopustaju da shvati da nikog ne zanima sta ima da kaze. Ocigledno je osoba puna boli i tuge, a ne ume da se popravi. Poluosoba, polumisljenje, polusve(t).
2025 04 24
> DzoDzo: > > EsBeBe: > > > DzoDzo: > > > Od chat gpt-a se bukvalno jezim, poznajem jednu devojku koja za SVE maltene, pita aplikaciju. > > daj, bre, druže džo, nikakve veze nema tvoj lični stav ili odnos tvoje drugarice prema chatgpt-ju sa onim čemu služi. činjenica je da je u ovom slučaju bio od koristi, lepo nam je istranžirao eduktivne, mesnate delove i političke koske tvog uvodnog posta i to je to. upotrebila sam ga zafrkancije radi, da smirimo nepotrebne tenzije na temi, ali, ako na nekome moramo da se iživljavamo ovde, neka to bude gpt, nemam ništa protiv. > > je li sad ok? :D > Nepotrebne tenzije na temi unosi besposlicarska polubanda izmisljenog zanimanja sa debilnim rezonima. > Realno me ne zanima sta iko misli o samom uvodnom postu. Ne postoji inapektor koji ce sutra doci kod nelegalnog prodavca i reci pa doooobro, chat gpt ti je rekao da mozes ovo ili ono, ljudi rade posao, dokle ce trajati to pecanje, videcemo... > Korisno sta sam uradila, upozorila par nekih koje poznajem i na njima je sta ce dalje, da li ce se primiriti, povlaciti, legalizovati. Samo prva rečenica sadrži salve uvreda. Ti ne znaš drugačije, izgleda. Zastani pa pogledaj sebe i kako razgovaraš sa ljudima. To što ti možda želiš nekom patnju i tugu, to je već tvoj problem - prihvati ga i rešavaj. Ovde te ljudi žale.
2025 04 24
Ali zaista si me i nasmejala, vrativši se i editujući svoje prethodne komentare. “Licnecu” u licencu. Možda jer ti jedina, od svih hiljade i hiljade članica ovde, ideš po tudjim profilima da bi pronalazila greške u kucanju i pisala ovde danima kako su članice nepismene nazivajući ih pogrdnim imenima i vredjajući po svim mogućim osnovama koje ti padnu na pamet u momentu besa. Ne moraš da edituješ, miša mu poljubim, nek’ bude licneca, neće ti se niko izrugivati. To ni normalno vaspitana deca ne rade a kamol’ odrasli ljudi. Mogla bi i ti da prestaneš. Jer ko se lača mati pa hmmmm jeeel… Razmisli sledeći put da li ćeš ispod komentara drugih članica pisati kako ti se povraća na njih. Ne priliči jednoj ženi. Da te žalim, to stoji i dalje. Ako je tebi lakše i raduje te da veruješ da sam ja, prethodna devojka, pa i ona treća koju si izvredjala, ružna, tužna, zla, bez zanimanja, neobrazovane… Ti veruj. Možda se tako lakše nosiš sa svojim životom. Laku noć
2025 04 24
> Noubliezjamais: > > Ovde te ljudi žale. Sa razlikom sto si ti daleko od coveka. Vidi, rekla sta sam rekla, a moje realno misljenje o bicima poput tebe je jos odvratnije. Komunicirati sa tobom na dalje je jednako kao da sedim ispred pune wc solje i pricam sa sadrzajem iste. Bukvalno evo sada ti kazem da "povlacim" vodu. Inace, moras da razlikujes bilo ciji lapsus calami u odnosu na svoju licnu nepismenost. Sad uposli prstice za google sta to znaci ;)
2025 04 25
> DzoDzo: > > Noubliezjamais: > > > > Ovde te ljudi žale. > Sa razlikom sto si ti daleko od coveka. > Vidi, rekla sta sam rekla, a moje realno misljenje o bicima poput tebe je jos odvratnije. > Komunicirati sa tobom na dalje je jednako kao da sedim ispred pune wc solje i pricam sa sadrzajem iste. Bukvalno evo sada ti kazem da "povlacim" vodu. > Inace, moras da razlikujes bilo ciji lapsus calami u odnosu na svoju licnu nepismenost. > Sad uposli prstice za google sta to znaci ;) Iskreno sažaljenje…
2025 04 25
> Markirani, nemam pojma, kozmetika na sajtu je misterija od kad su pocela nova pravila sajta, neke clanice bez problema kace dekante, dok neke zbog toga dobijaju negativne. Da nisi stavljala npr 5 karmina, a pisala cenu za jedan? > Her, tako je. <3 > Jaca <3. Nisam draga nista kacila pogresno jer sam cesce prodavala kozmetiku novu ili koriscenu malo,pa znam najvise zbog toga koja su pravila,I stalno .I sklone nije mi jasno bas zbog cega jer imam utisak da kada vide 1 da nisam mozda uslikala kod Ili nesto jer ga nema na primer oni tacno drugih 5 koji su jako detaljnije uradjeni ..Moracu da pisem u info ispod slike da imam kodove I u roku sve da ne brisu slike,jer imam utisak da i ne gledaju sta brisu vec vide mozda nesto a mozda cesce i nista sto su pre skidali i skinu sve sto je i validno u skladu sa pravilima...jel su okacena negde nova pravila I od kada su stupila na snagu ta oporezivanja,pa dobro sigurno ce oporezivati mnoge ali mislim pre na drugim platformama nego ovde,jer ovde ima tek poneki komercijalni prodavac,a vecina ipak prodaje koriscene stvari i ne verujem da se one oporezuju po tim pravilima iako meni nije jasno sto to i ne urade vec jednom jer i treba to raditi i podsticati ljude da placaju porez,mislim da ce to vise delovati na instagram prodaju nego za ljude na ovom sajtu.
2025 05 01
1 2 ... 4 5 6