Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Odzvonilo je.

Nazalost sve je povezano, politika sve svuda umesala, u svaku poru zivota ljudi u Srbiji(mislim na one koji zive i rade ovde, koji nemaju dodira sa inostranstvom). Ovde prvo mora da se sredi korupcija, milioni i milijarde se peru svakodnevno. Lako je izivljavati se na sitnim trgovcima. Mi ne zivimo u demokratiji, vec u otvorenoj diktaturi, a to morate imati na umu. Prvo treba krenuti deliti pravdu od krupnih riba, a posle ce se vec i samo sve postaviti u normalni tok zivota. Sto je tice komercijalnih prodavaca ovde na ovom sajtu, o tome je trebalo misliti ranije, sad je vec kasno.
2025 04 19
> DzoDzo: > Prvo, ovo nije sajt gde se iko treba baviti politickim temama. > Ko ima 54, ko 24, totalno nije bitno, mada moze biti i da jeste jer smatram da su oni od 54 odgovorni sto ovi od 24 imaju svet kakav imaju, a reklo bi se da nije lep. > Drugo, za odredjene odgovornosti, krivicne, prekrsajne postoje mesta gde se treba obracati, ovo je kupoprodajni sajt, tema isu protesti, nadstresnica i slicno. Idite ispred kuce onih koje smatrate krivic za ono sta vas boli i nervira, manite se politizovanja sajta. > Koje je moje licno misljenje o svemu je moja licna stvar, prestanite da offujete temu i da ubacujete politicka desavanja u nedostatku ljudi iz okoline koji zele da pricaju o tome sa vama. > Sergeja kao rodjena Beogradjanka bolje da ne komentarisem. Kao glumca ga gotivim, kao coveka... Zadrzacu se na ovome. ;) > Ali znam samo da neko ko bas nema pojma o nekim stvarima vezano za njega, moze da ga citira. > I ne, ne pricam o ovome sa strane medijskih clanaka vec iz licno vidjenih stvari. > Markirani, nemam pojma, kozmetika na sajtu je misterija od kad su pocela nova pravila sajta, neke clanice bez problema kace dekante, dok neke zbog toga dobijaju negativne. Da nisi stavljala npr 5 karmina, a pisala cenu za jedan? > Her, tako je. <3 > Jaca <3 Evo, da odgovorim, mada smorište za medalju - kao što već rekoh, nisu mi potrebni saveti niti uputstva o tome čemu, šta, na sajtu i u životu služi, pogotivo ne od Vas (mrzi me da obrazlažem, a i ne moram prilično je očigledno)...plus - utisak mi je da Vi nemate dovoljno sagovornika u neposrednoj blizini (kad ste već skrenuli na 'lični plan' i procenu mojih socijalnih interakcija😁), opet iz očiglednih razloga, pa bi ovo bila neka klasična projekcija Vaših problema, ali da ne smaram sad i ja, dosadna mi je ova prepiska,jako...
2025 04 19
> DzoDzo: > Inace, moram da dodam. > DRUSTVENO ANGAZOVANA PRICA je kada pomenem da se sakuplja nesto za npr 8. mart i javi se Jaca i posalje na adresu crvenog krsta. > Kao sto ce se sada organizovati i sakupljanje odece i obuce za maturante. > TEMA ova, na kojoj smo sada, se tice kupoprodaje i nacina kako ce se doskociti komercijalnim prodavcima na crno, na nivou drzave, poreske i svega sta ulazi u paket. > Sama tema se direktno tice i komercijalnih prodavaca sa sajtova, aplikacija poput insta, fb... > Znaci, ja ne iskacem od onoga sta je poenta sajta niti od onoga cemu je mesto na sajtu sa ovakvom poentom. > Za 54 godine je valjda, normalno znati CEMU je gde vreme i mesto, a ne da ja sa 37 nekoga ucim klasifikaciji i paralelama. > Ne bih se vadila na godine u ovom slucaju, samo pojacava efekat sopstvene degradacije. > Noubli ili kako vec, sto se tice komentara "spavanje na forumu", ako mislis na mene, onda sam presjajno organizovana da stignem sve u realu i jos "spavam" ovde. > Ne znam da li si cula za mobilne telefone i upotrebu sajta preko pretrazivaca? Da neko ima posla i obaveza na racunaru i da postoji nesto sto se zovu kartice u pretrazivacu, pa udjes kad hoces na sta hoces od otvorenog? Ne znam odakle ti ideja da ikome meris da li ima jedan komentar na forumu ili 444 na dan? > Ljude ne postujem prema tome da li su cutolozi ili lajavci nego prema stavu, da li ga uvazavam ili ne. > Ali, kao sto napisah, citiranje Sergeja... Bljuc. > Ja sada dolazim u problem da citiram npr Frojda, jer se necemo razumeti, pa cu uzalud pisati... ...i još, hajte molim vas, citirajte Frojda, da vidim šta biste od njega upotrebili u ovom konkretnom slučaju (pošto ste takav stručnjak za psihologiju, život i sve uopšte), to bi mi možda bilo zanimljivo jer su se oko njega posvađali svi psiholozi, ali verujem da biste im vi konačno razjasnili situaciju...
2025 04 19
> DzoDzo: > Inace, moram da dodam. > DRUSTVENO ANGAZOVANA PRICA je kada pomenem da se sakuplja nesto za npr 8. mart i javi se Jaca i posalje na adresu crvenog krsta. > Kao sto ce se sada organizovati i sakupljanje odece i obuce za maturante. > TEMA ova, na kojoj smo sada, se tice kupoprodaje i nacina kako ce se doskociti komercijalnim prodavcima na crno, na nivou drzave, poreske i svega sta ulazi u paket. > Sama tema se direktno tice i komercijalnih prodavaca sa sajtova, aplikacija poput insta, fb... > Znaci, ja ne iskacem od onoga sta je poenta sajta niti od onoga cemu je mesto na sajtu sa ovakvom poentom. > Za 54 godine je valjda, normalno znati CEMU je gde vreme i mesto, a ne da ja sa 37 nekoga ucim klasifikaciji i paralelama. > Ne bih se vadila na godine u ovom slucaju, samo pojacava efekat sopstvene degradacije. > Noubli ili kako vec, sto se tice komentara "spavanje na forumu", ako mislis na mene, onda sam presjajno organizovana da stignem sve u realu i jos "spavam" ovde. > Ne znam da li si cula za mobilne telefone i upotrebu sajta preko pretrazivaca? Da neko ima posla i obaveza na racunaru i da postoji nesto sto se zovu kartice u pretrazivacu, pa udjes kad hoces na sta hoces od otvorenog? Ne znam odakle ti ideja da ikome meris da li ima jedan komentar na forumu ili 444 na dan? > Ljude ne postujem prema tome da li su cutolozi ili lajavci nego prema stavu, da li ga uvazavam ili ne. > Ali, kao sto napisah, citiranje Sergeja... Bljuc. > Ja sada dolazim u problem da citiram npr Frojda, jer se necemo razumeti, pa cu uzalud pisati... Ajaao 🤦‍♀️ totalno omašena poenta… Srećni vama praznici i mir u duši.
2025 04 19
pod politikom se podrazumeva svaka društvena aktivnost čija je tema država i stanje u istoj, njen ustav, zakoni i pravila koja se donose, razmatraju, menjaju, krše. svi mi, koji na temi ovog foruma pričamo o cenama/porezu/korupciji, kao građani ove države, učestvujemo u politici. sigurna sam da smo toga svesni, samo što nas treba, povremeno, na to podsetiti. ko ne veruje ili smatra da politici negde nije mesto/vreme, neka izgugla originalno značenje reči "idiot". toliko za ovo uključenje.
2025 04 19
Manite se tih replika u fazonu polaznika sns akademije mladih lidera gde spinujete zapravo nesposobni da prepoznate dobronameran savet a to je da pustite članicu da učestvuje u mirnom razgovoru na forumu. Noubliezjamais - nije na odmet znati malo francuskog, a i pesma je kultna.
2025 04 19
I na ovom sajtu se sprovodi odredjena politika, kao i u ostalim bitnijim segmentima naše globalne institucije- nešto se uočava i sankcioniše, a kroz nešto progleda; sankcioniše se nešto potrebno i nešto trivijalno, progleda kroz nešto sitnije, nekad i kroz krupnije, često se zakasni sa delovanjem u jeku prevara. Sve je to nas zajednicki sistem, moramo se menjati da bi promenili tok. Ne moze da nam smeta jedno zlo, a pred drugim da obnevidimo. Jedna bitna stavka, ne nužno opasna- da li je u redu da se u porodici od četiri clana voze 3-4 automobila, shodno tome da se mesta za parkiranje realno nema u većim gradovima, a mislim ni u manjim, ako izuzmemo često udaljene garaže, koje i nemaju realno kapacitet? To se takodje sankcioniše udaranjem po džepu
2025 04 19
> Noubliezjamais: > Manite se tih replika u fazonu polaznika sns akademije mladih lidera gde spinujete zapravo nesposobni da prepoznate dobronameran savet a to je da pustite članicu da učestvuje u mirnom razgovoru na forumu. > Noubliezjamais - nije na odmet znati malo francuskog, a i pesma je kultna. ako je ovo komentar na moj post, onda se nadam da ste ironični ili da nisam dobro "razumena" :|
2025 04 19
> EsBeBe: > > Noubliezjamais: > > Manite se tih replika u fazonu polaznika sns akademije mladih lidera gde spinujete zapravo nesposobni da prepoznate dobronameran savet a to je da pustite članicu da učestvuje u mirnom razgovoru na forumu. > > Noubliezjamais - nije na odmet znati malo francuskog, a i pesma je kultna. > ako je ovo komentar na moj post, onda se nadam da ste ironični ili da nisam dobro "razumena" :| Ne, ne… Odgovor je članici DžoDžo Slažem se sa tim što ste napisali, to je jasno kao dan.
2025 04 19
Poenta je da treba da se ujedinimo, tj složimo- kao sto nam na grbu stoji. Svima nam smeta nepravda, nekom više jedna vrsta nepravde, drugom druga vrsta, ali generalno svako od sebe da krene i kaže- od danas ne bacam smece po ulici, ne puštam preglasno muziku kasno, ne psujem prolaznike i vozače na ulici, ustupam mesto trudnicama i starima u prevozu, ne zatrpavam sajt gomilom stvari iz džaka i ne tagujem novo sto je noseno, skrenem pažnju nepristojnoj deci i njihovim roditeljima pogledom
2025 04 19
> jacaikaja: > Poenta je da treba da se ujedinimo, tj složimo- kao sto nam na grbu stoji. Svima nam smeta nepravda, nekom više jedna vrsta nepravde, drugom druga vrsta, ali generalno svako od sebe da krene i kaže- od danas ne bacam smece po ulici, ne puštam preglasno muziku kasno, ne psujem prolaznike i vozače na ulici, ustupam mesto trudnicama i starima u prevozu, ne zatrpavam sajt gomilom stvari iz džaka i ne tagujem novo sto je noseno, skrenem pažnju nepristojnoj deci i njihovim roditeljima pogledom … iiiiii ne skačemo kao Hun na ostale učesnike foruma 😄
2025 04 19
Tako je. Nije teško biti fin 😊 Nekad jeste teško 😅, ali cilj opravdava sredstvo
2025 04 19
> Noubliezjamais: > Manite se tih replika u fazonu polaznika sns akademije mladih lidera gde spinujete zapravo nesposobni da prepoznate dobronameran savet a to je da pustite članicu da učestvuje u mirnom razgovoru na forumu. > Noubliezjamais - nije na odmet znati malo francuskog, a i pesma je kultna. Odgovoricu samo na ovo, posto ne mogu da se bavim gospodjom od 54 i njenim promasenim zivotom, bukvalno me ne zanima zena koja je pre 10godina, tj u 44 godine zivota pravila nalog sa nickom supergaga, jbt 😂 setim se svoje osnovne skole kad smo svi bili neki Superanti i koristili prefiks super pa neki nadimak, mislim da smo imali 8 godina, max 9 kad smo prestali sa tim 😂 Za pocetak bi mogla malo vise da znas srpski, pre nego ikome preporucis da treba znati malo i francuskog. Ostalo necu da komentarisem, ostrascene politicke smarace, nebitno sa koje strane, koji iz svojih mesta izadju samo kada im njihovi gurui plate put do Bga na protest. Znaci, pricam o OBE strane.
2025 04 19
Sto se tice teme i svega vezano za nelegalnu online prodaju. Ne mogu da okacim ovde skrinove jer eto, forum ne podrzava vise fotografije. Ali sam naletela na objavu u jednoj prodajnoj grupi, zeni su upali u kucu sa nalogom za pretres, oduzeli joj svu robu koju je koristila za live-ove. Ne znam kojom vrstom robe je trgovala, da li novo, polovno, garderoba, kozmetika, mozda kucne zezalice tipa peskiri, neki aparatici, svega ima po tim lajvovima. Ne znam ni koji je grad u pitanju, zena se oglasila, pa je skrin njene objave prenet u prodajnoj grupi. Kao sto rekoh, pocelo je. Live prodavci ipak, imaju velike kolicine i ocigledno se poslo prvo na njih, iako sam ocekivala da ce poci od insta naloga sa npr turkis robom. Mozda i jeste, nego do sada niko nigde nije procitao nista o tome.
2025 04 19
Ja znam pouzdano da su krenuli sa ovima koji uvoze parfeme na crno (originale). Nemojte se cuditi ako coco ili parfemcentar prestanu sa radom (barem za Coco sam prilicno ubedjena da rade na crno)
2025 04 19