Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Odzvonilo je.

> DzoDzo: > Odgovoricu samo na ovo, posto ne mogu da se bavim gospodjom od 54 i njenim promasenim zivotom, bukvalno me ne zanima zena koja je pre 10godina, tj u 44 godine zivota pravila nalog sa nickom supergaga, jbt 😂 setim se svoje osnovne skole kad smo svi bili neki Superanti i koristili prefiks super pa neki nadimak, mislim da smo imali 8 godina, max 9 kad smo prestali sa tim 😂 > Za pocetak bi mogla malo vise da znas srpski, pre nego ikome preporucis da treba znati malo i francuskog. > Ostalo necu da komentarisem, ostrascene politicke smarace, nebitno sa koje strane, koji iz svojih mesta izadju samo kada im njihovi gurui plate put do Bga na protest. Znaci, pricam o OBE strane. Ma, još gore od toga - pre 6 godina....infantilna plus mi život promašen 😁....ja se baš ponadala da će biti malo obećanog Frojda a ono i dalje samo trećerazredna analiza ljupke DžoDžo 😊
2025 04 19
Nemas nikakav komentar na samu temu? Na pretres uz nalog i oduzimanje robe koji se desio jednoj lajverki?
2025 04 20
Draga članice DžoDžo, obraćaš se nekom ko je na faxu pohadjao 8 semestara srpskog jezika. Nekom ko bi mogao da ti da dijagnozu ti pričaš o Frojdu. Nekom ko je pola sveta proputovao i svoju državu predstavljao uvek u najboljem svetlu ti pričaš o izlasku jednom godišnje na protest u Bg i imanju političke svesti jednom godišnje. Politika se dešava svuda i mi se možemo ponašati društveno odgovorno ili ne, nema trećeg. Ja sam ti čestitala praznike i spustila loptu - jer u meni nema gorčine. Ali ti si težak slučaj. Ne znam zašto se toliko brzo i lako razgoropadiš I onda zaista izgleda kao da ne znaš gde udaraš. Nekom bi bilo smešno, meni je lično tužno. Agresija,spinovanje, nesposobnost razumevanja dobronamernog komentara i niski udarci. Te rodjena beogradjanka, te pokušaj unižavanja mog intelektualnog nivoa aludirajući da ne bih razumela ukoliko citiraš Frojda, te Trifunović u 15 rečenica, bukvalno evo ja kažem Skočiše k’o Huni, ne on. Te vredjanje u smislu ne znam da postoje mobilni telefoni i računari… Ti si toliko nemoćna u svojoj potrebi da budeš u pravu da padaš u gnev i agresiju u sekundi. Neka ti to neko pogleda, porazgovaraj sa stručnim licem. Dat ti je samo dobronameran savet da ne dočekuješ na nož članicu koja retko piše na forumu jer mi je bilo žao. A onda kada sam shvatila da je “bljuc, bljuc, povraća mi se, povraća mi se” tvoj način komunikacije - meni je ipak tebe žao.
2025 04 20
Booooze, koliko mene zamara komunikacija sa nepismenim spamerima... Nemoj davati savete nekome ko ih ne trazi. Pogotovo ne u vreme nedeljnog VASKRSNJEG rucka. Pobogu, kakav ti je to zivot, da se u 2 popodne kada ljudi provode vreme sa porodicom, ti bavis forumom? Za sve napisano, moze se lako proveriti da li imas nekakvu licencu ili si spamer zivota, kao i teme, i odakle ti pravo da ikome pominjes dijagnoze van radnog mesta(ako ga imas) i kakve posledice moze nositi ovakvo izrazavanje. Dzaba ti semestri, izgleda si spavala na istim. Blam. Dodacu stoti put da tema NIJE politicka i da se otkacite sve koje zelite da pisete o tome. Otvorite temu o vlasti i opoziciji pa tamo slinite kako nemate ovo ili ono zbog politicke situacije ili kojecega desetog.
2025 04 20
pitala sam neutralni chatgpt da izanalizira uvodni post na temi tako što sam ga kopipejstovala od reči do reči, pa evo rezultata, koga zanima: "🔍 Faktografski deo (nije politički): Objašnjenje da se legalno može registrovati online prodaja u APR-u. Da se mogu uredno plaćati doprinosi. Da poreska uprava prati određene aktivnosti (broj paketa, uplate). Da je sve veća pažnja usmerena ka sivoj ekonomiji. Ovo su neutralne činjenice, i one su edukativnog karaktera. ⚖️ Kritički/tonski deo (može se smatrati političkim): Upozoravanje ("nemojte da kažete da nisam rekla", "poreska vas strovaljuje"). Ton koji implicira da se nešto mora uraditi jer "država ne prašta". Komentarisanje odnosa građanin – država, uz kontekst kontrole i kažnjavanja. Ovo već ima političku težinu, jer se dotiče odnosa prema državnim institucijama, načina na koji država sprovodi kontrolu, i doživljaja poreskog sistema – što su sve pitanja koja često izlaze u javnu debatu, pa i u kampanje. Ukratko: Ako je poenta edukacija o zakonitom poslovanju, to je pravno-ekonomska tema. Ako se ističe kritika, upozorenje ili emocija prema državnim merama, to postaje politička tema. " dakle, ko se lača mati, od mača će... iii-pa-je l'-aaaa 😂
2025 04 21
Koliko je Chat GPT merodavan a koliko bukvalista je upitno 😏 Ova tema je otišla skorz off topic već na prvoj strani i i priči o tome kako smo "Robovi Vatikana" i ostalo. Razumem zašto je DzoDzo tako reagovala za nadstrešnicu, jer zaista više ne može da se razgovara o bilo čemu a da se to ne provuče kroz priču. Mislim da apsolutno svi preterujete, od Vatikana, vrtića, nadstrešnice, Noubliez koja "brani" Supergagu koja je inače nežna pahuljica i dobija frasove i kad se neko našali i postuje meme, a kamoli ako joj se bilo šta kaže. Chat GPT analize, DzoDzo i Frojd i tako dalje. Istina je da je "sve politika", ali msm da ovde apsolutno niko nije ni prokomentarisao samu temu, već su svi došli sa nekom svojom levom pričom i narativom, koji iako jesu povezani sa temom, nisu tema. Nisam ni htela da komentarišem jer ne znam ni odakle bih počela, samo fali još neka priča o Bibliji i Masonima i da pokrijemo sve ovde na temi. Samo mislim da treba svi malo da se iskulirate ❤
2025 04 21
> Her_Fashion: > Koliko je Chat GPT merodavan a koliko bukvalista je upitno 😏 pa, mašinski bukvalista nam je i trebao jer na njega ne utiču emocije i lični doživljaji, tako da, sorić, Her, čatko je, ipak, prvi plavi šlem na temi. :")
2025 04 21
Nemam “licnecu”, nisam školovala 😄
2025 04 21
Ako medju vama ima psihologa ili sl. ostavite ime vase stranice da vas zapratim.
2025 04 21
> Noubliezjamais: > Nemam “licnecu”, nisam školovala 😄 Tako i delujes. Kao lajf kAAAAAuč, poducena prisvojenim polurecenicama Jovane Jeremic.
2025 04 22
Od chat gpt-a se bukvalno jezim, poznajem jednu devojku koja za SVE maltene, pita aplikaciju. Od inteligentne nasmejane devojke je postala rob aplikacije i maltene je nemoguce pricati sa njom o bilo cemu da ne zapocne recenicu sa "cekaj da udjem da pogledam" i slicno. Sustinski me boli uvo da li ce i ko ce "puci" o pod zbog nelegalnog poslovanja, niti sa inspekcija niti mi znaci u zivotu da cujem da se neko "strovalio", gledam svoj guteus i novcanik, ko radi lajvove ili ima citav magacin kuci kojecega, nek pazi ako hoce, ako nece, ne mora. Necu ja nikom placati kazne koje mogu da budu toliko visoke, u zavisnosti da li je u pitanju polovna roba ili kopije nekih brendova, da me ne bi cudilo da se "poslovi" uterivanja duga proslede najgoroj sorti ljudi, tj izvrsiteljima. Da li je vredno imati takve probleme, nek odluce sami. Da je pocelo, pocelo je.
2025 04 22
> DzoDzo: > > Noubliezjamais: > > Nemam “licnecu”, nisam školovala 😄 > Tako i delujes. Kao lajf kAAAAAuč, poducena prisvojenim polurecenicama Jovane Jeremic. To je neka tvoja drugarica? Uzor? Ne brini, sada ćemo ti ustanoviti nove uzore. Pa ništa, evo, kako sam pomenula, meni je tebe iskreno žao. I, pogodi, this is yooour lucky day! Ja ne odustajem od ljudi kojih mi je žao. Težak si slučaj, to stoji. Ali ići ćemo postupno i detaljno, da možeš pratiti. Zamislićeš jednu tablu i štap. Prvo da ustanovimo sa kojim otežavajućim okolnostima se suočavamo: Nedostatak formalnog obrazovanja - evidentan (nije problem, zato ti organizujemo ovu večernju školicu). Nedostatak urodjene inteligencije - evidentan (malo teži problem). Nedostatak elementarne kulture, strpljenja, svesti o sebi i svetu oko sebe - evidentan. Samokontrola i kanalisanje agresije gde posežeš za niskim udarcima u svojoj nemoći ( no, no se rugati drugoj deci zbog glupog nick - a, fizičkih nedostataka, no, no pominjati tudje porodice i živote, preskočeno slovo u prepisci na internetu…). Put je dug ali eto, ima dobrih samarićana. Biće čovek od tebe. Kad postavimo tu neku bazu dobićeš i jedan gratis. Gledaj ovaj twist sad… vraaaaćamo se na nultu tačku i neeeeećemo mi biti off topic! Idemo na POLITIČKO uredjenje RS koju čine zakonodavna, sudska i izvršna vlast i ti ćeš, blago meni, znati šta je zakazalo pa se u državi švercuje i ne plaća porez. A pre toga blagi osvrt na Frojda i naše drage velikane (no, no tući drugu decu knjigama u glavu po forumima). Oni su nam ostavili svoju pisanu zaostavštinu da nas oplemene. Ne kupuju se knjige na metar da se popuni polica i nabija na nos i glavu drugim ljudima po internetima. To deca sa čitalačkom kulturom ne rade. Neeee se rugati drugima, no, no.
2025 04 23
Sad polako sagledaj plan i program. Pa nek’ se slegne i sutra krećemo. Zahvalićeš mi kasnije. Ima nade, dok smo živi u igri smo. Poz poz
2025 04 23
> DzoDzo: > Od chat gpt-a se bukvalno jezim, poznajem jednu devojku koja za SVE maltene, pita aplikaciju. daj, bre, druže džo, nikakve veze nema tvoj lični stav ili odnos tvoje drugarice prema chatgpt-ju sa onim čemu služi. činjenica je da je u ovom slučaju bio od koristi, lepo nam je istranžirao eduktivne, mesnate delove i političke koske tvog uvodnog posta i to je to. upotrebila sam ga zafrkancije radi, da smirimo nepotrebne tenzije na temi, ali, ako na nekome moramo da se iživljavamo ovde, neka to bude gpt, nemam ništa protiv. je li sad ok? :D
2025 04 23
Ja samo da javim da je proradio upload slika, ko zeli neka cestita 😀
upload
2025 04 23