Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Ljubav, porodica, deca, psihologija /

Psihologija /

Knjiga Moć podsvesti

Zanima me da li je neko pročitao i gde se moze nabaviti? Hvala unapred 😊
2025 04 20
> suzana87: > Zanima me da li je neko pročitao i gde se moze nabaviti? Hvala unapred 😊 Moja omiljena knjiga, kupila sam na trafici pre nekih 10-11 godina. Procitala sam mnogo mnogo puta knjiga je fantasticna i preporucila bi je svakom coveku, ima vise delova koji se mogu kupiti na limundu bar sam tamo videla ili sta vise imate na jutjubu 8 h cita zena to je skup svih knjiga Moc podsvesti ne u delovima. Pa imate dve opcije slisati za dzabe na jutjubu ili pak kupiti polovnu na limundu mozda ima i na KP. Iskreno se nadam da cete uspeti naci tu knjigu i verujte vredi svaki dinar (makar meni je dosta pomogla) 😊
2025 04 22
Prosle godine postavila sa u temi knjige da prodajem tu knjigu i na limundu za 200din. ali je niko nije hteo, pa sam je poklonila nekom koga znam.
2025 04 26
> MarianneMary: > Prosle godine postavila sa u temi knjige da prodajem tu knjigu i na limundu za 200din. ali je niko nije hteo, pa sam je poklonila nekom koga znam. pametno, ko zeli citace ko ne zeli nece. Iskreno mene je prestala opsesija kupovine pre par god da jurim svuda knjige koje zelim zato samo kuckam na google koju zelim i dobijem e-knjigu procitam i top. Okej.. priznajem da nije isto drzati u rukama korice ispisanog papira i drzati telefon... vidi se razlika 😅
2025 04 27
Hvala vam, baš mi znači mišljenje pozitivno od vas za knjigu 🥰
2025 05 05
Jooj imam je ali se ne secam gde sam je uzela.
2025 10 30