Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Slobodno vreme i hobiji /

Filmovi, knjige, muzika /

iskustva knjiga

zmija za fotografisanje ali mi je zena bukvalno bacila zmiju i rekla posto volis drzi je malo ❤️❤️❤️
upload
2025 04 26
ova zmija je od iste zene stara 5 godina patuljasti piton 🥰 divna neka zena koja u kuci ima i mace, zmije, ptice i jos dosta zivotinjica bas ljubitelj zivotinja ❤️
upload
2025 04 26
ne mogu nekim cudom da odgovorim, maca vam e divna preslatka 🥰 sto se tice knjige o vuku veceras ako se ugrabi vreme krece pustolovina bas sam je jutros stavila na spisak knjiga za citanje tako da, hocu obavezno 🥰
2025 04 26
Luna kad je bila mace i njen cale Giska. Giska je ulicni macak, njegovi ga vise nece. A i Luna ima samo zaklon, o ostalom se ja brinem.
upload
2025 04 26
> Zorana333: > zmija za fotografisanje ali mi je zena bukvalno bacila zmiju i rekla posto volis drzi je malo ❤️❤️❤️ Lepi ste svo troje Dečak kao Mali Princ
upload
2025 04 26
> MarianneMary: > Luna kad je bila mace i njen cale Giska. Giska je ulicni macak, njegovi ga vise nece. A i Luna ima samo zaklon, o ostalom se ja brinem. Lepe macuške 😻
2025 04 26
> Noubliezjamais: > > Zorana333: > > zmija za fotografisanje ali mi je zena bukvalno bacila zmiju i rekla posto volis drzi je malo ❤️❤️❤️ > Lepi ste svo troje > Dečak kao Mali Princ hvala puno 🥰 Ime mu je Strahinja pa ga ja cesto zovem Banovicu moj Banoviću po nasoj cuvenoj narodnoj epskoj pesmi ❤️❤️❤️
2025 04 26
> MarianneMary: > Luna kad je bila mace i njen cale Giska. Giska je ulicni macak, njegovi ga vise nece. A i Luna ima samo zaklon, o ostalom se ja brinem. obožavam crne mace 🥰
2025 04 26
> Zorana333: > > MarianneMary: > > Luna kad je bila mace i njen cale Giska. Giska je ulicni macak, njegovi ga vise nece. A i Luna ima samo zaklon, o ostalom se ja brinem. > obožavam crne mace 🥰 Pored njih ima jos 6 crnih macaka. A ovo su moja pokojna voljena pasica Malena i Bubica. Malenu su macke obozavale, cesto su setale sa nama. A Bubica je dugo tugovala za njom i cekala je u hodniku da se vrati. Malena je bila zastitnica macaka u ulici.
upload
2025 04 26
To je prelepo da se macke i psi vole retko ali moguce valjda je to tako kada odrastu zajedno. Recimo u kuci gde zivimo puno zivotinja imamo 2 psa jedan 15 godina mozda i vise drugi 4 godine uzeli smo ga iz azila kada je sin imao 6 m i pas je imao toliko 🥰 imamo Srećka koji se sa psima slaze sjajno pa cak i spavaju zimi na istom krevetu imamo 2 sumske kornjace dosta kuca za ptice koje svekar pravi, na spratu imam 7 hrcaka i priželjkujem da mi se vrate gugutke stoji gnezdo na terasi.. oko 6 ako ne i vise legla sam ispratila u svakom po 2 malecka ptića, zimu nisu ostale... jutros sam se probudila ustala i izasla na terasu da udahnem malo vazduha videla sam da stoje muzjak i zenka na krovu komsijine kuce pa eto cekam ih lepo mi je bilo kada sam jutarnju kafu pila u miru gledala u njih i uzivala u danima 🥰 to poranim jedno sat vremena ili 2 pre dece pa punim baterije 🥰🥰🥰
2025 04 27
procitala sam knjigu zene koje trce za vukovima knjiga jeste lepa veoma opširna, opisiva.. nekoliko citata sam zapisala ali sam zadobila malo razocarenja ocekivajuci vise 😑 Svakako mi je drago da sam je pročitala 🥰
2025 04 27
Sve bi bilo bolje da se ljudi brinu o zivotinjama i da postoji zakon koji bi ih naterao na to, jer ne mogu pojedinci da nose sve na svojim ledjima. Zato kazem da je zivot uz macke pun radosti, tuge i bola. A napusteni psi po ulicama su prava slika i prilika nase zemlje. Daleko smo mi od Evrope, stanje kaze da smo blizi Bangladesu. Svaka vam cast kako ste brzo procitali knjigu, ja sam je citala dve nedelje. Moj omiljen citat iz knjige: ''Hrabrost znači pratiti svoje srce.'' Ne bih vise ista da pisem ovde, to bi bilo to od mene. Veliki Pozdrav i jos jednom Hvala na temi.
2025 04 28
> MarianneMary: > Sve bi bilo bolje da se ljudi brinu o zivotinjama i da postoji zakon koji bi ih naterao na to, jer ne mogu pojedinci da nose sve na svojim ledjima. Zato kazem da je zivot uz macke pun radosti, tuge i bola. A napusteni psi po ulicama su prava slika i prilika nase zemlje. Daleko smo mi od Evrope, stanje kaze da smo blizi Bangladesu. > Svaka vam cast kako ste brzo procitali knjigu, ja sam je citala dve nedelje. > Moj omiljen citat iz knjige: ''Hrabrost znači pratiti svoje srce.'' > Ne bih vise ista da pisem ovde, to bi bilo to od mene. > Veliki Pozdrav i jos jednom Hvala na temi. Knjiga ima oko 500 i nesto stranica brzo sam je procitala jer sam imala 3 duge noci citala sam e knjigu pa mi to nije bio problem, jako malo spavam svega 4 sata dnevno 😅. Svakako hvala sto ste se nadovezali na temu bilo mi je zadovoljstvo deliti iskustva 🥰 veliki pozdrav 😊
2025 04 28
Placebo ste vi- Dzo Dispenca
2025 05 02
> Stuplja75: > Placebo ste vi- Dzo Dispenca deluje zanimljivo 👌
2025 05 02