Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Glupe cene

Je li moguce da treba da podizemo cene da bi potencijalni kupci skapirali da nije kopija? Bezveze
2025 04 25
Ili da je krs, jer nije visoka cena. Meni je prosto neverovatno kako je ova suknja kod mene bila 600din. a bluza 300din. i niko nije hteo, a onda je neko kupio od mene i prodao na IG po mnogo vecoj ceni. Bluzu sam poklonila(jer sam mislila da nije za prodaju).
upload
2025 04 25
I ovaj kardigan, kod mene je bio 600din. Odlicne fotografije cine cudo.
upload
2025 04 25
Bas to, ja sam godinama tu, na pocetku je to i bio smisao sajta, da nadjemo povoljno nesto super, sad se sve promenilo. Ako stavis pristojnu cenu, nisi gladan, ispada neki tres ili kopija (dobila takvo pitanje za dva predmeta danas). E, da, novcanik Princ je kupila od mene clanica koja se cenkala, slanje kao preuzimanje u posti i okacila odmah po x2 ceni (a jos stoji kod mene kao prodato). Nebitno, ne zanima me gde ide dalje kad prodam, ali mi je bilo smesno. A suknjica je bas super, kao Westwood, divna.
2025 04 25
Imam profi aparat, ali preskacem danima stvarcice koje se moraju ispeglati za slikanje, taman jos da pravim kompoziciju. Jedino sto bas ne volim jegarderoba na onim sivim depresivnim lutkama, to preskacem. A ovo fotkanje kao za InStyle me ne fascinira, daj mi tacan sastav, mere, bolje procenim predmet na podu nego na nekoj lutki ili uokviren bisernim ogrlicama i parfemima.
2025 04 25
I ovde na ovom sajtu kao i na KP moje stvari se preprodaju. Cekam da mi se stvori prilika da nabavim bolji telefon koji moze super da uslika, pa prelazim i ja tamo, jer tamo su kupci za ovo sto ja prodajem. Trenutno ovaj moj krs od telefona koji imam ne podrzava ni da napravim nalog za prodaju na IG.
2025 04 25
A ja bas slikam na torzou, jer tako se jos i najbolje vidi.
2025 04 25
> TatCat: > Je li moguce da treba da podizemo cene da bi potencijalni kupci skapirali da nije kopija? Bezveze Hahah, ja se požalila da mi niko ne kupuje stvari, a ja samo spuštam cene sve više i više kako bi se neko konačno javio, kažu mi pa možda zato ni ne kupuju 😭Ali evo ni ja ne znam šta više da radim. Hoću da prodam stvari po korektnim cenama, a ne da nabijam cenu kao u prodavnici, ali izgleda da ni to ne valja
2025 04 25
Problem je što ovde članice potcenjuju tuđe stvari i čak ni jeftine cene ne znači da će se nešto prodati. Koliko god da je jeftino, uvek se nađu da pitaju da li može još jeftinije, pa i na poklon, da mi platimo poštarinu. I naravno vidite da kad je jeftino uzimaju za preprodaju jer na instagramu su realniji ljudi i ceni se više ova roba. Ovde samo Zara ide. 😭 Mislim, ne mogu da kažem da nije rizik kupovati online, pa i da traže zato popust, ali rizik je i kad sa sajtova prodavnica stiže, jer i to bude i oštećeno i uflekano od šminke i nikom ništa, opet naručuju i ne pitaju za cenu, a ovde na sajtu se grbave za 500 din. Popuste više neću ni da pravim jer sve završava na preprodaji posle. I ovo je jeftino za te stvari i bez popusta, pa ko prepozna kvalitet, prepozna, ko ne, platiće troduplo potpuno istu stvar sa boljom fotografijom na drugom profilu.
2025 04 25
Cene moraju da se dizu da bi nas kupci ozbiljno shvatili. I kad su cene visoke, onda naravno da damo i popust(koji i nije popust)nego oni misle da je popust) i posle smo svi srecni i zadovoljni.
2025 04 25
Klijentela na svakom sajtu je drugačija. Ovde su jako teški ljudi iskreno. Imala sam jedno osrednje loše iskustvo, ostalo sve super, ali vidim po forumu i besmislenim upitima da ima masa članica kojima je dosadno i šalju upite, a ne kupuju ništa, nego traće vreme i svoje i tuđe i traže sumanute popuste iz radoznalosti, a ne iz namere kupovine.
2025 04 25
E, Marianne, imas fantasticnih haltera!
2025 04 25
Steta mi je sto bas sam videla da kad stavim nisku cenu jer jednostavno zelim da se resim stvari a usput uzmem neku kompenzaciju nikako ne moze da se proda jer ljudi onda stvarno veruju da im se uvaljuje iako nudim i uzivo preuzimanje pa na kraju krajeva videces ga pre nego sto kupis x-) mislim ne vidim logiku :')
2025 04 26
Ali zato na limundu nude bezobrazno niske cene, zato sto je anonimno. A na ovom sajtu nema nikakve logike, zato ja moje stvari prodajem i izvan interneta, ne drzim stvari vecno na profilu.
2025 04 26
> Vesna1965: > Steta mi je sto bas sam videla da kad stavim nisku cenu jer jednostavno zelim da se resim stvari a usput uzmem neku kompenzaciju nikako ne moze da se proda jer ljudi onda stvarno veruju da im se uvaljuje iako nudim i uzivo preuzimanje pa na kraju krajeva videces ga pre nego sto kupis x-) mislim ne vidim logiku :') Kad sam prodavala neke zimske jakne za oko 6000, imale su po 20ak Omiljenih i stajale jako dugo, vremenom sam spuštala cene i opet ih niko nije kupio. Sad su oko 2500 i I dalje stoje, obnovila sam oglas nakon 2godine i sad imaju svega par Omliljenih. Kako god da okrenem, ne valja.
2025 04 26
1 2