Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREPORUČITE prodavce

Vidim da se zakuvava nešto ovde, pa samo da se javim kao mirođija 😂😂 I ja sam došla da reklamiram sebe 🥰🙃
2025 05 01
Ako,ako,i treba!Ko ce ako necemo sami sebe??sve su stidljive kad treba malo da nas pohvale🤣
2025 05 01
A mogu i Divu i OlguHanu usput, sa obe sam sarađivala 😂 I Noubliez takođe
2025 05 01
Hahaha,ja vise ni ne znam sa kim sam saradjivala,samo pamtim one sa kojima nisam bila zadovoljna,da se ne bi zeznula opet🤣 One su mi na crnoj listi😑😑😑
2025 05 01
Ja sam zapamtila jer sam išla kolima da se nadjem sa Vašom sestrom ili nekim, i izletelo mi neko dete biciklom kod sportskog, pa mi je ostala trauma 😂 A kupila sam pritom lepu haljinu.
2025 05 01
> Her_Fashion: > Ja sam zapamtila jer sam išla kolima da se nadjem sa Vašom sestrom ili nekim, i izletelo mi neko dete biciklom kod sportskog, pa mi je ostala trauma 😂 A kupila sam pritom lepu haljinu. Ahaaa jeste,sad se i ja secam.. Jeste,odlicna saradnja sa Vama😏😏😏preporuke🙃
2025 05 01
> Her_Fashion: > 😂😂 Što si prsla danas, šta ti je? Unhinged skroz 😅 > Jeste viskoza, a tek što lepo stoji 😍 Bjutiful…
2025 05 01
Vidim da je tema popularna i drago mi je zbog toga! Gospodjo divo, pretpostavljam da hranite ego kad vam drugi idu niz dlaku, ali moram da demantujem Vase optuzbe zarad buducih saradnji, a narocito ugleda clanice (koju sam nesmotreno izlozila gnusnim izrugivanjem i izvinjavam joj se do neba) U prilogu mozete videti datum uplate, datum slanja, takodje i prijema paketa. Naucite da postujete druge, da bi drugi postovali vas. Hvala.
upload
2025 05 01
Slanje paketa:
upload
2025 05 01
Prijem:
upload
2025 05 01
Takodje bih zamolila administratora da potvrdi prepisku. > MissDiva: > Jeste da profil nije koristila od prošle godine, a i tada jedva… nego nećemo u detalje, da ne kvarimo trenutak prosvetljenja. 🤣 Ja profil koristim, cesto pisem na forumu. Ne bih se setila bas svih tema, ali neke sam nasla:
upload
2025 05 01
.
upload
2025 05 01
Pa jasno meni da Vam je ovo profil samo za forum, a da Vam je ovaj drugi pravi profil, ne morate da se pravdate i što baš meni? 🥹 Ja pitam samo za ove lepe haljine i tašnice. 😎 Još popust 40% ! I ako može da administrator potvrdi, jeste da nemaju uvid, ali čisto kad se već lažemo da bude uverljivo. 😂🫶🏻
2025 05 01
> MissDiva: > Pa jasno meni da Vam je ovo profil samo za forum, a da Vam je ovaj drugi pravi profil, ne morate da se pravdate i što baš meni? 🥹 > Ja pitam samo za ove lepe haljine i tašnice. 😎 > Još popust 40% ! > I ako može da administrator potvrdi, jeste da nemaju uvid, ali čisto kad se već lažemo da bude uverljivo. 😂🫶🏻 Imaju uvid u razgovore. Pisala sam im. Temu sam mogla i da obrisem - nisam. I ne znam kako bih okarakterisala ovo Vase ponasanje. 😕
2025 05 01
> Simplicity: > > MissDiva: > > Pa jasno meni da Vam je ovo profil samo za forum, a da Vam je ovaj drugi pravi profil, ne morate da se pravdate i što baš meni? 🥹 > > Ja pitam samo za ove lepe haljine i tašnice. 😎 > > Još popust 40% ! > > I ako može da administrator potvrdi, jeste da nemaju uvid, ali čisto kad se već lažemo da bude uverljivo. 😂🫶🏻 > Imaju uvid u razgovore. Pisala sam im. Temu sam mogla i da obrisem - nisam. I ne znam kako bih okarakterisala ovo Vase ponasanje. 😕 Nemaju. 😂😂😂 Vi ste show!
2025 05 01