Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREPORUČITE prodavce

> Her_Fashion: > Ja sam zapamtila jer sam išla kolima da se nadjem sa Vašom sestrom ili nekim, i izletelo mi neko dete biciklom kod sportskog, pa mi je ostala trauma 😂 A kupila sam pritom lepu haljinu. Auuu 🤦‍♀️ Nije lako al’ je jako Hvala, hvala
2025 05 01
> Simplicity: > Prijem: Obriši PAK, po tome može da se nađe adresa.
2025 05 01
> srebrna: > > Simplicity: > > Prijem: > Obriši PAK, po tome može da se nađe adresa. Hvala, nisam bila upucena. Izmenila sam.
2025 05 01
Ali žene ovde Olga dominira hahahah najjača ismejah se 🤣🤣🤣 🥰🥰🥰
2025 05 02
kad smo kod preporuke ili pohvala ja sam odusevljena saradnjom od pre par dana sa dragom clanicom Melizza 🥰 ono sto sam kupila je vrh vrhova plus mi je devojka ubacila jos neke stvarcice kao pokloncice, saradnja ponovljena 3-4 puta ima dosta clanica sa kojim sam zadovoljna ali ovo je najskorija uspesna saradnja pa bi je izdvojila. Kao sto Olga kaze pamtim samo lose... za 3 ili 4 god imala sam samo jednu uzasnu ostale su sve super 🥰
2025 05 02
> Zorana333: > kad smo kod preporuke ili pohvala ja sam odusevljena saradnjom od pre par dana sa dragom clanicom Melizza 🥰 ono sto sam kupila je vrh vrhova plus mi je devojka ubacila jos neke stvarcice kao pokloncice, saradnja ponovljena 3-4 puta > ima dosta clanica sa kojim sam zadovoljna ali ovo je najskorija uspesna saradnja pa bi je izdvojila. > Kao sto Olga kaze pamtim samo lose... > za 3 ili 4 god imala sam samo jednu uzasnu ostale su sve super 🥰 Zorana,priznaj da si i sa nasom saradnjom odusevljena🙃hajde,priznaj😁
2025 05 02
Zasto svaka tema mora da ode u pogresnom smeru?! Clanica vam dala sve crno na belo, smatram da ne laze. Pa svi smo mi bili novi.. Preporucujem clanicu Zvoncica15 koja pravi mnogo toga za bebe i decu! 🤗
2025 05 02
@Majda87 slažem se. Uostalom, jako je nelogično sam sebi prodati tašnu pa još plaćati poštarinu 450 din 🤣
2025 05 02
Lepo ja rekoh na pocetku da ovoga jos nije bilo😂 Konacno da neka tema ode u pozitivnom pravcu 💕💕💕
2025 05 02
Preporucujem Vanesu 💕 Edit: Svašta sam kupovala od nje, više puta, i svaki put je bilo besprekorno. 🍀
2025 05 02
Preporucujem Her_Fashion 💕 Kupila sam od nje fantastican kaput zimus! Dobila parfemcice na poklon🤗
2025 05 02
> OlgaHana: > > Zorana333: > > kad smo kod preporuke ili pohvala ja sam odusevljena saradnjom od pre par dana sa dragom clanicom Melizza 🥰 ono sto sam kupila je vrh vrhova plus mi je devojka ubacila jos neke stvarcice kao pokloncice, saradnja ponovljena 3-4 puta > > ima dosta clanica sa kojim sam zadovoljna ali ovo je najskorija uspesna saradnja pa bi je izdvojila. > > Kao sto Olga kaze pamtim samo lose... > > za 3 ili 4 god imala sam samo jednu uzasnu ostale su sve super 🥰 > Zorana,priznaj da si i sa nasom saradnjom odusevljena🙃hajde,priznaj😁 Ne znam Olga stvarno ako ima u utiscima onda sam prezadovoljna 😊
2025 05 02
> Zorana333: > > OlgaHana: > > > Zorana333: > > > kad smo kod preporuke ili pohvala ja sam odusevljena saradnjom od pre par dana sa dragom clanicom Melizza 🥰 ono sto sam kupila je vrh vrhova plus mi je devojka ubacila jos neke stvarcice kao pokloncice, saradnja ponovljena 3-4 puta > > > ima dosta clanica sa kojim sam zadovoljna ali ovo je najskorija uspesna saradnja pa bi je izdvojila. > > > Kao sto Olga kaze pamtim samo lose... > > > za 3 ili 4 god imala sam samo jednu uzasnu ostale su sve super 🥰 > > Zorana,priznaj da si i sa nasom saradnjom odusevljena🙃hajde,priznaj😁 > Ne znam Olga stvarno ako ima u utiscima onda sam prezadovoljna 😊 Salim se,nemam pojma dal smo saradjivale.. Svakako bi bila zadovoljna i da jesmo,dodje na isto🤣🤣🤣
2025 05 02
> OlgaHana: > > Zorana333: > > > OlgaHana: > > > > Zorana333: > > > > kad smo kod preporuke ili pohvala ja sam odusevljena saradnjom od pre par dana sa dragom clanicom Melizza 🥰 ono sto sam kupila je vrh vrhova plus mi je devojka ubacila jos neke stvarcice kao pokloncice, saradnja ponovljena 3-4 puta > > > > ima dosta clanica sa kojim sam zadovoljna ali ovo je najskorija uspesna saradnja pa bi je izdvojila. > > > > Kao sto Olga kaze pamtim samo lose... > > > > za 3 ili 4 god imala sam samo jednu uzasnu ostale su sve super 🥰 > > > Zorana,priznaj da si i sa nasom saradnjom odusevljena🙃hajde,priznaj😁 > > Ne znam Olga stvarno ako ima u utiscima onda sam prezadovoljna 😊 > Salim se,nemam pojma dal smo saradjivale.. > Svakako bi bila zadovoljna i da jesmo,dodje na isto🤣🤣🤣 Evo ako niste možete sada! 😁🥳
2025 05 02
> MissDiva: > > OlgaHana: > > > Zorana333: > > > > OlgaHana: > > > > > Zorana333: > > > > > kad smo kod preporuke ili pohvala ja sam odusevljena saradnjom od pre par dana sa dragom clanicom Melizza 🥰 ono sto sam kupila je vrh vrhova plus mi je devojka ubacila jos neke stvarcice kao pokloncice, saradnja ponovljena 3-4 puta > > > > > ima dosta clanica sa kojim sam zadovoljna ali ovo je najskorija uspesna saradnja pa bi je izdvojila. > > > > > Kao sto Olga kaze pamtim samo lose... > > > > > za 3 ili 4 god imala sam samo jednu uzasnu ostale su sve super 🥰 > > > > Zorana,priznaj da si i sa nasom saradnjom odusevljena🙃hajde,priznaj😁 > > > Ne znam Olga stvarno ako ima u utiscima onda sam prezadovoljna 😊 > > Salim se,nemam pojma dal smo saradjivale.. > > Svakako bi bila zadovoljna i da jesmo,dodje na isto🤣🤣🤣 > Evo ako niste možete sada! 😁🥳 Da li zaista mislis da nemam dovoljno stvari?NE KUPUJEM VISE NISTAAA DOK MI NE NESTANE MAKAR 80 % STVARI SA PROFILA. (Ipak sam provirila na Zoranin profil 🤣)🫣
2025 05 02