Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREPORUČITE prodavce

Obrisali su Admini poruke gde Diva reklamira mene i OlgaHana 😂 Uglavnom, kod mene možda ima popust, možda nema, zavisi od predmeta i raspoloženja, ali ima dobrih stvari 😅🍀
2025 05 02
Da iskoristim i ja ovaj Salemski lov na vestice, em niske cene, em sve ranije postavljeno dajem 30-50% od naznacene cene <3 Preporucujem clanicu ultramarin o:) Paketic od nje je uvek dedamrazovski o:)
2025 05 02
Moze popust 30% i kod mene na sve krpice a moze i dedamrazovski paket takodje 🤣🤣🤣
2025 05 02
E sad lepo da mi se svi kupci zahvale jer sam pokrenula lavinu popusta😂😂😂 Elem,jesmo skrenuli sa teme,ali za razliku od drugih,makar se nije zavrsilo svadjom. Ja preporucujem svakog sa kim sam do sada saradjivala(sem nekolicine njih),ali i za njih postoji druga tema,verujem da su je mnogi citali. Sreca je ta da je,makar u mom slucaju,mnogo vise njih koje bih pohvalila od onih koje ne bih🤔
2025 05 02
Messy Nessy, ja sam samo za parfeme, ostalog pokusavam da se oslobodim, ali popust je sjajan, virnula o:) <3
2025 05 02
> MissDiva: > > OlgaHana: > > > Zorana333: > > > > OlgaHana: > > > > > Zorana333: > > > > > kad smo kod preporuke ili pohvala ja sam odusevljena saradnjom od pre par dana sa dragom clanicom Melizza 🥰 ono sto sam kupila je vrh vrhova plus mi je devojka ubacila jos neke stvarcice kao pokloncice, saradnja ponovljena 3-4 puta > > > > > ima dosta clanica sa kojim sam zadovoljna ali ovo je najskorija uspesna saradnja pa bi je izdvojila. > > > > > Kao sto Olga kaze pamtim samo lose... > > > > > za 3 ili 4 god imala sam samo jednu uzasnu ostale su sve super 🥰 > > > > Zorana,priznaj da si i sa nasom saradnjom odusevljena🙃hajde,priznaj😁 > > > Ne znam Olga stvarno ako ima u utiscima onda sam prezadovoljna 😊 > > Salim se,nemam pojma dal smo saradjivale.. > > Svakako bi bila zadovoljna i da jesmo,dodje na isto🤣🤣🤣 > Evo ako niste možete sada! 😁🥳 za sada mi je dosta sopinholizma 🤣🤣🤣 pretera ga ovih dana 😅
2025 05 02
> Her_Fashion: > Obrisali su Admini poruke gde Diva reklamira mene i OlgaHana 😂 > Uglavnom, kod mene možda ima popust, možda nema, zavisi od predmeta i raspoloženja, ali ima dobrih stvari 😅🍀 Jel piše u temi da se preporuče članice, piše, u čemu je problem? 😎😂
2025 05 03
> MissDiva: > > Her_Fashion: > > Obrisali su Admini poruke gde Diva reklamira mene i OlgaHana 😂 > > Uglavnom, kod mene možda ima popust, možda nema, zavisi od predmeta i raspoloženja, ali ima dobrih stvari 😅🍀 > Jel piše u temi da se preporuče članice, piše, u čemu je problem? 😎😂 Haha,i ja sam isto pomislila😂
2025 05 03
> emilyy: > mojekrpice.rs/forum/t/45136/bela-lista > Postoji tema na kojoj smo već preporučivali prodavce/kupce sa ovog sajta. Tema ''bela lista'' dve god. nije aktivna. Cesljala sam forum unazad i nekako pre je bilo ok. pohvaliti prodavca, lepe saradnje nisu se uzimale zdravo za gotovo.
2025 05 09
> MarianneMary: > Tema ''bela lista'' dve god. nije aktivna. Cesljala sam forum unazad i nekako pre je bilo ok. pohvaliti prodavca, lepe saradnje nisu se uzimale zdravo za gotovo. Ne znam za odnose izmedju clanova od pre, ali sam videla da tema nije aktivna, a sada za ovo verujem da se vecina ogradjuje i ne komentarise, jer svaki podforum predvodi nekoliko clanova. Primetim da je tesko priznati krivicu i napisati "izvini". No, svako dobro.
2025 05 09
Dzakaros.
upload
2025 05 19
.
upload
2025 05 19
Dzo? 🤐
2025 05 20
1 2 3 4