Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Poruke sa sajta

Ni meni ne stižu poruke na mejl a i inače sajt baš puno baguje
2025 05 12
Samo da prijavim da mi stižu mejlovi. 🌸
2025 05 13
Dobro bre Danka... 😫 koje madjije koristite zeno draga?? Meni u medjuvremenu (danas) brave opet "crko",reklama vise no u Las Vegasu,a vise sam zaboravila kako uopste izgleda kad stigme mejl sa krpica... Jel vi to znate nesto sto mi ne znamo,ili su vradzbine,mafija,srecna zvezda nesto peto? 😔😔😔🤕
2025 05 14
Lovesilver, baš ste me nasmejali. 🤣 Nego, šalu na stranu, neću da stajem na muku. Moguće da je nešto peto, srećna zvezda sigurno nije. 😎 Da znam, rado bih podelila sa ostalim članicama jer je sajt u sve većem haosu. Kada je brave u pitanju, iskreno se nadam da će proraditi, u suprotnom instalirajte neki ad bloker.
2025 05 14
Evo radi vec 14 sati. Kuc kuc, pu pu pu!!!
2025 05 14
Pa, strasno, niste trebali javljati. Meni ne radi i dalje (ali ima poruka, pu, pu) Silver, ah, nagadjam ko bi mi radio inicijaciju, necu!
2025 05 14
Izgleda da ja vesela,slucajno kliknem na ono zaradjivanje preko reklama,drugo objasnjenje nemam. Evo od prosle noci se trudim da ne kliknem na to i nema reklama. Ja sam to inace pokusala da ugasim,i navodno ugasim,i izgleda ugaseno ali reklame su tu dok ne deinstaliram. TatCat bicu fina i blaga. Za pocetak samo 10 slika srebrnih stvari,moze i u inbox. Najvise dve nakit,najvise 3 home, obuca,haljine neograniceno. Neka pravila ipak mora da se postuju.
2025 05 15
1 2 3