Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Poruke sa sajta

Nemas sta da ih pravis, preko browsera odes na sajt i ulogujes se najnormalnije.
2025 05 08
Ne stizu ni meni. Propustila sam dva predmeta da kupim jer sam mislila da mi clanice nisu odgovorile😏
2025 05 08
Ni meni ne stizu mailovi. Evo posle 3 dana vidim da imam poruke u inboxu...
2025 05 08
> TatCat: > Ne, meni ne stizu nikako, ni sa kasnjenjem, nikako, samo na sajtu. Istina pre nekoliko dana pocelo, nije se ranije desavalo. A ne prave mi se Krpice na telefonu, koristim sajt samo na laptopu,navikla, pregledno mi. Tako da kad nisam kuci, nista od poruka. > Nina, pogledajte kad se prodavac logovao (mada ni to nije bas za verovati). Draga,nema sta da ih "pravis"na telefonu. Jednostavno odes na sajt kao i svaki drugi. I ides preko npr chrome,i sacuvace ti tab,precicu.. Ja 7-8 god koristim iskljucivo preko tel i super mi je. Baj d vej,do pre nedelju dana,nisu stizala obavestanja da je stigao mejl,a mejlovi su stizali. A sad vise me stizu ni mejlovi.
2025 05 09
isto, nista ne stize
2025 05 09
Vas dve srebrne lutke </3 , vazi li to i ako se ne secam passworda :* ?
2025 05 09
Macko, promeni lozinku na kompu pa onda sa tom istom ulazi i preko moba. Svakako nije lose povremeno promeniti lozinku.
2025 05 09
Srebrne lutke!! Awwwwww 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰
2025 05 10
Sta je, Silver, imate Ti i Srebrna neku tajnu sektu, garant, ono kao "Kceri srebrne zore", tako neku, drzim ja vas na oku 😍
2025 05 10
E bas ti hvala! 😡 sad vise nije tajna sekta nego javna.. 😒 Dobro... sve je pocelo kad sam cerku rodila u zoru (03:40). Odatle inspiracija za naziv sek.. ja vise volim da to zovem udruzenje,al dobro... I u tom trenutku mi pise Srebrna,tada su jos radila obavestenja na mejl,i hitno mi trazi srebrni minić,treba joj za sek.. ovaj "udruzenje ljubitelja Lepe Brene",i ja joj posaljem slike mojih srebrnih minica,i slucajno upadne par slika srebrnih haljina i sandala i ona se odusevi pa onda ona meni posalje slike nakita i torbi,onda ja njoj escajg i musemu,onda ona meni novcanik i futrolu za dokumenta i dalje znas.. Slobodno mozes da kazes ako zelis da se pridruzis,ali inicijacija nije bas zlatna 🤭🤭🤭 za pocetak treba da posaljes fotografije svih srebrnih stvari koje licno posedujes na mejl kcerisrebrnezore@925dotcom
2025 05 11
🤣🤣🤣🤣🤣❤️
2025 05 11
Ni meni ne stizu mailovi. Ta praksa vec nije ok, jer je daleko lakse kad stigne mail.
2025 05 11
Meni danima ne stizu poruke i ne bih znala da nije onih koji imaju moj br telefona pa mi kazu da ne mogu da mi posalju poruku.
2025 05 11
> lovesilver: > Dva dana??? Meni ne stizu od jesenas! Malo proradile posle nove godine.. i od februara mi stigne mozda svaka pedeseta. isto, zasto se to desava, postoji li razlog?
2025 05 11
Ne znam,ali je bas bezveze..
2025 05 12