Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Poruke sa sajta

Vec dva dana mi poruke sa Krpica ne stizu na e-mail, vidim ih tek kad se ulogujem na sajt. Ne, nisu ni u spam-u. Desava li se jos nekom? Preko deset godina sam ovde i nije mi se desilo.
2025 05 07
Ne stizu vec par dana ni meni, mada meni nisu sve stizale ni pre dve nedelje otprilike, ali sad nijedna
2025 05 07
Da i meni se dešava bar zadnjih mesec dana da ne dobijam e-mail poruke ali isto tako mi je problem da odgovorim na dobijene poruke od kupaca u inbox jer se samo obrišu kada hoću da ih pošaljem.
2025 05 07
Ne stizu, stizale su do pre dva dana i meni.
2025 05 07
Isto... A pre su mi samo kasnile.
2025 05 07
Znaci nije samo meni. Jelena, desavalo mi se slicno sa odgovaranjem, ali kad otvorim drugi tab (logujem se na laptopu) i udjem u poruke, vidim da je moj odgovor uredno otisao. Hvala, devojke </3
2025 05 07
Ne stizu ni meni poslednjih 2,3 dana
2025 05 07
Meni je poceo sada ceo sajt da baguje. Poruke se ucitavaju po 5min, sta god da hocu da otvorim u novom tabu takodje beskonacno ucitavanje :|
2025 05 07
> AnaDjxx: > Meni je poceo sada ceo sajt da baguje. Poruke se ucitavaju po 5min, sta god da hocu da otvorim u novom tabu takodje beskonacno ucitavanje :| Meni je takav vec danima😂😂 Valjda sam se sad malo i navikla,pa mi i ne smeta toliko🤔
2025 05 07
Dva dana??? Meni ne stizu od jesenas! Malo proradile posle nove godine.. i od februara mi stigne mozda svaka pedeseta.
2025 05 08
Ni meni ne stizu, juce sam primetila. Bas sam se iznervirala jer nesto ceo dan nisam ulazila, kontam stici ce mail ako neko pise. Kad se konacno ulogovah - imam sta i da vidim. I ovo za ucitavanje isto - a ja mislila da mi net baguje 😂
2025 05 08
Ne stižu ni meni mejlovi Pre jw bilo da samo neki nekad ,a sad ni jedan ,nego kad udjem da vidim direktno na MK
2025 05 08
Meni je tako već neko vreme, ponekad stignu, ali posle par sati, nekad odmah, nekad ne uopšte. Pre su mi redovno stizale.
2025 05 08
Ni meni ne stižu. A verovatno ni članici od koje želim da kupim predmet… baš šteta 🥹
2025 05 08
Ne, meni ne stizu nikako, ni sa kasnjenjem, nikako, samo na sajtu. Istina pre nekoliko dana pocelo, nije se ranije desavalo. A ne prave mi se Krpice na telefonu, koristim sajt samo na laptopu,navikla, pregledno mi. Tako da kad nisam kuci, nista od poruka. Nina, pogledajte kad se prodavac logovao (mada ni to nije bas za verovati).
2025 05 08
1 2 3