Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako pospešiti prodaju?

Zdravo svima, javljam se sa pitanjem kako pospešiti prodaju. Do početka aprila mi je sasvim solidno išlo ovde na sajtu, ništa preterano, ali postojao je neki ritam. Od tad, nisam imala ni upit za neku stvar sa profila. Šta se dešava? Znam da je sajt pretrpan, tako da nemam volje ni da postavljam nešto novo. Otvorena sam i za korekcije cena, ali ne dešava se ništa. 😔
2025 05 13
Iste muke, otvorila sam profil malo pre nove godine i okej mi je išlo za početak, bilo je saradnji i doooosta upita. I samo odjednom sve prestaje. Posle dužeg vremena sam imala upit pre neki dan da li radim razmene i to je to. 😅
2025 05 13
Postoji li neki novi sajt slican krpicama? :D
2025 05 13
Izgleda da svi imamo isti problem. Prodaja je definitivno svima opala a sajt je pretrpan i ponuda j stvarno velika. Problem je što oglasi ne mogu da se obnavljaju pa zatrpanih ima more.
2025 05 13
> SandraKg93: > Postoji li neki novi sajt slican krpicama? :D Postoji. Nedavno je napravljen 'delen'. Napravila sam i tamo profil, oglasila sam nekoliko stvari, ali ni tamo nisam ništa prodala. Mislim da malo ljudi zna za njega.
2025 05 13
Nema pomoći
2025 05 13
Na Delen-u su izgleda samo prodavci za sad. Što se tiče prodaje, nemam pojma. Ja stalno imam upite ali se završi na tome. Juče me je devojka pitala za korekciju cene i lično preuzimanje, pristala sam na oba i više se nikad nije javila. Imam i primere izuzetno bezobraznog cenkanja, u principu svi bi da kupe ali ne i da plate. Profil koji prodaje Pradu, Jacquemus i sl. po visokim cenama mi piše ovo 🤣
upload
2025 05 13
Sramota za taj duks nuditi 3000. Nemam reči. Bezobrazluku na ovim sajtovima nema kraja. Najbolje kod kineza da kupe po toj ceni i zaobiđu ovde kupovinu originalnih stvari.
2025 05 13
> DoliBlack: > Sramota za taj duks nuditi 3000. Nemam reči. Bezobrazluku na ovim sajtovima nema kraja. Najbolje kod kineza da kupe po toj ceni i zaobiđu ovde kupovinu originalnih stvari. Ajde i što je ponudio, ok. Ali koliko je drzak nakon što sam odbila i još hoće sa se svađa 😅 Nisam htela da se nastavljam sa njim, a mogla sam itekako. Najgore od svega je što on na svom profilu (pored ostalih skupocenih stvari) prodaje nošen kačket za 2000 din. a meni nudi 3000 za duks. Njegove stvari su na ceni 😂 Inače mi je redovna pojava u Inboxu da mi se neko tako javi i traži popust od 50%, a kad pogledam njihove profile, to su cene kao iz radnje + skupoceni predmeti po 15,20 + hiljada. Tipa prodaje Zara farmerke za 3700 a meni nudi 3000 za nove kožne papuče. Ne kačim ih inače na forum, a imam itekako materijala, ali ovaj "gospodin" je stvarno za stub srama.
2025 05 13
Hoce da ga preproda zato trazi toliki popust. I svi ti koji traze tolike popuste, a sami prodaju skupo, to su posebne vrste preprodavaca.
2025 05 14
To i ja mislim, da uzima za preprodaju. Još se i vređa što ne pristajete na sramne ponude, a i sam zna koliko vredi duks. 😅 Strašno... Da li ste primetili da ustvari najviše preprodavci kupuju? Jedino oni zapravo primećuju dobre stvari ovde. Devojke kao da ne znaju da prepoznaju dok im se ne servira na instagramu 5x skuplje?!
2025 05 14
> DoliBlack: > To i ja mislim, da uzima za preprodaju. Još se i vređa što ne pristajete na sramne ponude, a i sam zna koliko vredi duks. 😅 Strašno... > Da li ste primetili da ustvari najviše preprodavci kupuju? Jedino oni zapravo primećuju dobre stvari ovde. Devojke kao da ne znaju da prepoznaju dok im se ne servira na instagramu 5x skuplje?! Apsolutno se slazem.. Meni je pre neki dan clanica postavila pitanje za original Philip Plein Sport top,nov sa sve etiketom(u prodaji je oko 20 000),na snizenju mi je sad(oko 3000,manje)koja mu je cena,odnosno da li je popust vec uracunat?? Ja se frapirala... Dosla sam do zakljucka da bi ovde ljudi najvise dali za Zaru. Da imam original D&G kaput nov sa ett i Zarin(po istoj ceni),sta mislite,koji bi kupili?😂 A to je opet zbog toga sto mi ovde kupuju tu istu Zaru pa preprodaju za 4 puta vecu cenu na fejsu i instagramu(cast izuzecima koji kupuju za sebe) A na fejsu ili instagramu nema sanse nesto da prodate,koliko god da je niska cena,ako vec nemate razradjen profil.
2025 05 14
A da ne pricam o tome,koliko mi se puta desilo(ali nisam puno obracala paznju na to), da kupe Zaru od mene pa mi napisu podatke za slanje neke sasvim desete osobe(navodno,brata,sestre itd).. Sve je to njima super islo,dok me jednog dana nije pozvala nepoznata osoba i pocela ispitivati za njen paket,tvrdeci da je od mene kupila na instagramu(tada instagram nisam cak ni imala) Tad mi je postalo sve jasno🧐🧐🧐
2025 05 14
@OglaHana Ja sam pisala u nekoj temi nekad o tome. Zara, Mona, Guess i slične marke se prodaju kao da su od suvog zlata. Evo ja sad imam Escada i Moschino sakoe na profilu, 1-2 Omiljenih, da su Zara imali bi više i Omiljenih I pregleda. Isto tako moja Kooples kožna jakna stoji i stoji, a da je Mona prodala bih je 15 puta, razlika u kvalitetu nebo i zemlja a cena ista. Kupujem i ja u Zari, ok, ali znam i za izvan Zare 😅 @DoliBlack Slažem se za Instagram, možda čak i Tiktok. Ja nemam živaca tako da prodajem, napišem šta je, pa računam, ko zna kupiće. Ali izgleda da moram da napravim reel i pišem reči kao "viralno" "predobro" itd., da bih potencijalne kupce ubedila da je to to. Bukvalno grama mozga nemaju ukupno više, samo ako su videli nešto na IG 😏
2025 05 14
Nikako! Sajt je u sve većem rasulu, a komercijalnih prodavaca i preprodavaca je sve više. Mislim da je zbog toga stala prodaja nama koji želimo da se otarasimo viška stvari, što i jeste namena ovog sajta. Zar ne?
2025 05 14
1 2 3 4 5 ... 10