Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa porukama

Joj samo nam je to falilo. Meni je članica pisala nakon uspešno razmenjenih podataka za slanje da ne dobija obaveštenja za poruke. Šteta baš.
2025 05 26
> Vesnagm1: > > JasnaVujic: > > Iz vise puta hoce. > > Ali nazalost ne mogu da saljem slike u poruci.. > Ja samo sliku u poruci ne mogu da pošaljem,kada uz sliku napišem bilo koju reč ili samo slovo, slika ode. > Pokušajte to. Hvala ..Pokusacu..
2025 05 31
Tri upita sam poslala, članice se loguju, odgovora nema, pretpostavljam da je neki od ovih problema, baš postaje zamorno.
2025 06 04
Ja sam poslala 14 upita. Imam neku godišnjicu mature sledeće nedelje i našla sam baš sve što sam htela: komplet, bluzu, sandale, tašnu, nakit… Samo dve članice su mi odgovorile, pretpostavljam da su to one koje se inače redovno loguju. Ostale ne odgovaraju, zbog ovih problema sa mail-ovima❗️😫 Taj problem već predugo traje i trebalo bi ga pod hitno rešiti! A ja ću ostati bez kombinacije koju sam planirala…😭
2025 06 08
Ovo može da bude jako nezgodno. Npr pošaljete podatke za slanje i prodavac ne vidi. Izgleda kao prevara i da vas kulira, a možda nije to nego sajt ne radi.. Sumnjam da mi se upravo to dešava ali daću još neko vreme nek prođe.
2025 06 12
E sad ne samo sto ne stizu mejlove, neke poruke se i dalje ne otvaraju, sad kad udjem ne dobijem ni notifikaciju o novoj poruci, vec izgleda kao otvorena i procitana. Slucajno sam to primetila, znaci sad ako ne gledam u inbox i pamtim koje su bile poslednje poruke, moze da mi promakne potencijalni upit ili kupac...
2025 06 25
Takođe ne dobijam notifikacije na mail.. nikad ne znam dal je neko pisao ....
2025 07 03
1 2