Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

DHL posiljke iskustva?

Probaj da je nadjes na nekim nemackim ili EU sajtovima pa cu ti dati instrukcije ako budes htela da porucis preko ovih preko kojih sam ja sad uzimala. Ja sam narucila vise stvari u 2 paketa pa javljam kako sam prosla.
2025 05 22
Hvala, tražila sam po netu, i Google Image search i po nazivu i svašta i nisam našla nigde (na par mesta izadje, ali rasprodato). Ta jakna je izbačena na Scotch and Soda Instagramu pre 11 nedelja, tako da je već "stara" kolekcija. Probaću još, možda je negde iskopam 😅
2025 05 22
> Her_Fashion: > Hvala, tražila sam po netu, i Google Image search i po nazivu i svašta i nisam našla nigde (na par mesta izadje, ali rasprodato). Ta jakna je izbačena na Scotch and Soda Instagramu pre 11 nedelja, tako da je već "stara" kolekcija. > Probaću još, možda je negde iskopam 😅 Ajoj i ja sam htela Scotch & Soda majicu, i samo kod njih je bila na stanju, ja narucila i naravno posto preprodaju, ne azuriraju odmah pa su mi poslali email da nemaju na stanju. Probaj da nadjes po kodu.
2025 05 22
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Hvala, tražila sam po netu, i Google Image search i po nazivu i svašta i nisam našla nigde (na par mesta izadje, ali rasprodato). Ta jakna je izbačena na Scotch and Soda Instagramu pre 11 nedelja, tako da je već "stara" kolekcija. > > Probaću još, možda je negde iskopam 😅 > Ajoj i ja sam htela Scotch & Soda majicu, i samo kod njih je bila na stanju, ja narucila i naravno posto preprodaju, ne azuriraju odmah pa su mi poslali email da nemaju na stanju. > Probaj da nadjes po kodu. Našla sam je u Scotch and Soda radnji u Rajićevoj 🥳🥳 Bzv rekoh da odem i vidim, bilo mi je usput 😅 Jednom i meni da se posreći 🤣
2025 05 22
1 2