Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li kupiti iPhone?

Ćao svima! 😊 Nikada do sada nisam imala iPhone, uvek sam koristila Android, ali sada razmišljam da uzmem iPhone 16. Dala bih svoj trenutni telefon uz doplatu. Da li imate iPhone 16 i kakva su vaša iskustva? Hvala unapred!
2025 07 07
Imala sam 13 mini i vrhunski je telefon..mnogo je brzi od Androida...ja bih se rado vratila na Iphone,ali ne mogu za sad,u skorijoj buducnosti sigurno
2025 07 07
Ja sam kupila 16icu za Novu godinu, i iskreno - razočarala sam se (do sada sam uvek koristila iphone, prethodni je bio 13 pro, i taj mi je mnogo bolji od 16). Kamera je katastrofa, sve fotke ispadnu zrnaste. Baterija takođe brzo otišla, evo nakon 7 meseci moram 2x dnevno da ga punim. Stvarno nemam nijednu lepu reč za 16. Ali zato 16 pro je već druga priča... i još jedna stvar: ako je 16 kupljen u USA, neće imati slot za SIM karticu, već samo eSIM podržava...
2025 07 07
Ja sam se dvoumila da li da kupim iPhone po prvi put i na kraju se odlucila ipak za Samsung S24 Ultra. Gledala sam i S25 Ultra, cak je mislim cena bila ista, ali sam ipak uzela S24. Imace podrsku narednih 7 godina za update, na ovom mom baterija bas drzi dugo. Za iPhone ne mogu reci nista, nemam iskustva i uvek kada se dvoumim da li da probam, ipak na kraju kupim Samsung.
2025 07 08
iPhone definitivno uvek, nikad ga vise ne bih menjala za Android 🤗🌺💕 Svi moji clanovi porodice ga imaju i to vec 7-8 god unazad , nikad nikakvih problema , eto … moja iskrena preporuka!
2025 07 08
Hvala vam zaista devojke 💗💗💗
2025 07 08
Javite koji ste uzeli i utiske
2025 07 08
Ja trenutno koristim S24 FE i top je ga sad..kad sam ga uzela bila mu je jaka cena,ali to je sve ne bitno...Ne lozim se na telefone.
2025 07 08