Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je nekome jasno

Koja je tačno svrha ovih kesa? Da ubacimo u njih nešto što kupimo kod kineza i odnesemo kao poklon? Ili da šetamo sa tom kesom po gradu? Ili šta? https://mojekrpice.rs/items/zene/12736718/dior-set-original
2025 07 24
Neko je možda recimo na ovom sajtu kupio Dior stvar za poklon, ali mu nedostaje original pakovanje… jedino mi to pada na pamet…
2025 07 24
Što je najtužnije od svega, počeli su i fejk kese da prodaju 🤣🤣 Gledala sam skoro neki Reel, snimak neke pijace kod nas (ne mogu da se setim gde, ali nebitno), na tezgama prodaju brendirane kese - Chanel, Dior, Hermes itd 🙄
2025 07 24
Potražnja uslovljava prodaju, te da nema kupaca za kese, ne bi kesa bilo u ponudi. Što je standard niži, to narod više potencira izgled visokog standarda, bazirajući se na niže cene, te se kupuju original kese skupocenih brendova i predmeti/kopije istih. Što se zakida više na kvalitetu života i obrazovanja, svega sto ide u smeru dobrobiti i prosperiteta, to više cveta površnost, uz neobrazovanje, a ide i u korak sa obrazovanim neosvešćenim narodom niskog samopouzdanja, radi dokazivanja drugima
2025 07 24
Jecaikaja,svaka rec Vam je na mestu
2025 07 25
> Her_Fashion: > Što je najtužnije od svega, počeli su i fejk kese da prodaju 🤣🤣 > Gledala sam skoro neki Reel, snimak neke pijace kod nas (ne mogu da se setim gde, ali nebitno), na tezgama prodaju brendirane kese - Chanel, Dior, Hermes itd 🙄 U pitanju je buvljak u Suboticu 😅 i sto je “najgore”, prodaju se
2025 08 02
Poznajem licno osobe koje kupe brendirane kese, koje ce posluziti samo za slikanje za drustvene mreze
2025 08 02