Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Ako se odlucim za neki plan , mogu li dobiti podatke za elektonsku uplatu , a ne ovako preko Vas?
2026 03 26
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako uplacujemo?
2026 03 28
Postovani, nije problem platiti ali je problem sto ste mi lupili dve negativne ocene jer sam uradila veliki prekrsaj i zaboravila da uslikam batch code. A drugi put je parfem bio tester, zamisli. Takodje, sajt vam uopste ne funkcionise, pa bi bilo fer da ga prvo azurirate pa tek onda da trazite clanarinu. Pozdrav
2026 03 29
3x ste mi skinuli novac sa kartice, skoro 1000dinara, a ja i dalje ne mogu nijedan oglas da postavim,??????
2026 03 31
Uplatila sam pretplatu ali i dalje ne mogu da kacim predmete…
2026 03 31
Pozdrav. Upravo sam uplatila pretplatu i stavila nove predmete!
2026 04 01
Meni je skinuto nekih 199,43 dinara ne znam uopste sta je to pise da je neka razlika u pretplati, naravno pise da ne mogu vise od 3 oglasa da okacim i kad hocu da nadogradim plan samo da vidim hoce li se nesto promeniti nista ne funkcionise.
2026 04 01
> lazic23: > Meni je skinuto nekih 199,43 dinara ne znam uopste sta je to pise da je neka razlika u pretplati, naravno pise da ne mogu vise od 3 oglasa da okacim i kad hocu da nadogradim plan samo da vidim hoce li se nesto promeniti nista ne funkcionise. Koji ste paket izabrali? Paket od 150 dinara znači da možete da imate samo 10 predmeta ukupno, to ne znači 10 novih predmeta. Vi imate više od 10. Svakako, taj iznos se ne poklapa i čini mi se da je to prevelika razlika za konverziju iz jedne valute u drugu. 🤦🏻‍♀️ Ako piše da imate pravo na 3 predmeta, onda se ni paket od 10 predmeta nije aktivirao... Ko zna kakav je bag u pitanju. Ne znam da li će reagovati ako im pošaljete mejl. Pokušajte, imate help adresu na dnu stranice pod Pomoć i Kontakti. Možda će moći da provere i reše problem.
2026 04 01
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno NAPRAVITE APLIKACIJUU SAJT JE PRESTARRR MNOGI SE ZALE NA BAGOVANJEEE JOS DA SE PLACA. Napravite aplikaciju BICETE NAJJACI
2026 04 01
> peschici: > > lazic23: > > Meni je skinuto nekih 199,43 dinara ne znam uopste sta je to pise da je neka razlika u pretplati, naravno pise da ne mogu vise od 3 oglasa da okacim i kad hocu da nadogradim plan samo da vidim hoce li se nesto promeniti nista ne funkcionise. > Koji ste paket izabrali? Paket od 150 dinara znači da možete da imate samo 10 predmeta ukupno, to ne znači 10 novih predmeta. Vi imate više od 10. Svakako, taj iznos se ne poklapa i čini mi se da je to prevelika razlika za konverziju iz jedne valute u drugu. 🤦🏻‍♀️ > Ako piše da imate pravo na 3 predmeta, onda se ni paket od 10 predmeta nije aktivirao... Ko zna kakav je bag u pitanju. Ne znam da li će reagovati ako im pošaljete mejl. Pokušajte, imate help adresu na dnu stranice pod Pomoć i Kontakti. Možda će moći da provere i reše problem. Izabrala sam od 350 i taj imam vec 2 meseca i posle ovoga sto se desilo isto mi stoji da sam izabrala paket od 350 i da je sledeca naplata u maju, zato mi nije jasno. Poslala sam mejl sad ko zna kad ce odgovoriti, ne razumem ako se sajt trenutno placa kako je moguce da ovoliko lose radi
2026 04 02
Razumem. Zbunio me je taj iznos od 199 dinara. Ne poklapa se sa iznosima paketa, zato sam mislila da je plan od 150 dinara.
2026 04 02
kako da otkazem vip pretplatu potzdrav vekica66
2026 04 02
> peschici: > Razumem. Zbunio me je taj iznos od 199 dinara. Ne poklapa se sa iznosima paketa, zato sam mislila da je plan od 150 dinara. skinuli su mi sad jos 150 din i sad je sve normalno opet mogu da stavim 30 artikala, jako cudno al bar se resilo samo od sebe
2026 04 02
> skinuli su mi sad jos 150 din i sad je sve normalno opet mogu da stavim 30 artikala, jako cudno al bar se resilo samo od sebe Ovo dođe kao plaćanje na rate, s tim što nema mogućnosti da se koristi plan dok se sve ne isplati. 😀 Šalim se malo. Ko zna zašto je tako naplaćeno, možda je bila neka greška ili je do banke. Bitno da je sad sve u redu.
2026 04 02
Koci sajt stalno! Kako da uplatim novac ako ne mogu da kristim sajt? Evo slike ne mogu da postavim vec pola sata
2026 04 02